اعلام آمادگی کامل برای میزبانی نخستین نشست عالی‌رتبه سالانه زنان اکو در سال آینده زنان مایه افتخار ایران هستند ویژه برنامه «بانوان عاشورایی» با حضور زائران اردوزبان در حرم مطهر رضوی برگزار شد بررسی ابعاد مختلف خانه‌داری و اشتغال زنان در خانواده از دیدگاه اسلام رنگ و بوی زنانه مستند کوتاه «مادر جبهه‌ها» دختر شهید سپهبد سلامی: هستی خود را برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب به میدان می‌آوریم ۳۲ بازیکن به اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان دعوت شدند سرمربی تیم ملی فوتبال زنان ایران: می‌خواهیم نماینده‌ای شایسته برای ایران باشیم معرفی جایگزین‌های نمک در پخت غذا آغاز بیست و یکمین دوره لیگ برتر هندبال زنان ایران از نیمه دوم شهریور ماه ۱۴۰۴ اثرگذاری مستقیم طلاق بر ساختار‌های تربیتی، آموزشی و فرهنگی جامعه خانواده ایرانی، خانواده‌ای مقاوم در برابر جنگ ۱۲ روزه اخیر جایگاه بانوان در نبرد فرهنگی علیه دشمن کجاست؟ مسابقات مقدماتی جام ملت‌های آسیا چه زمانی برگزار می‌شود؟ | جزئیاتی از برنامه دیدار‌های تیم ملی فوتبال زنان ایران در مرحله مقدماتی تصویب قانون اجباری شدن خدمت سربازی برای زنان در دانمارک لزوم رعایت اصل تعادل در هنگام نشان دادن مهر و محبت به کودک
سرخط خبرها
معرفی جایگزین‌های نمک در پخت غذا

معرفی جایگزین‌های نمک در پخت غذا

  • کد خبر: ۳۴۲۸۸۴
  • ۱۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۴
مصرف بیش از اندازه نمک عوارض مختلفی دارد از این رو، می‌توان از مواد غذایی دیگری که طعم دهنده‌های مناسب در ِپخت غذاها و به نوعی جایگزین نمک محسوب می‌شوند، استفاده کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مصرف بیش از اندازه نمک عوارض مختلفی دارد از این رو، می‌توان از مواد غذایی دیگری که طعم دهنده‌های مناسب در ِپخت غذا‌ها و به نوعی جایگزین نمک محسوب می‌شوند، استفاده کرد.

به عنوان مثال، سرکه، مخصوصاً نوع بالزامیک، طعمی تند و خوشایند با حسی خاص به غذا می‌بخشد و می‌تواند جایگزین خوبی برای سس‌های شور باشد.

همچنین، آب و پوست لیمو، پرتقال و سایر مرکبات می‌تواند به غذا طعم بدهد و همچنین ترکیباتی مانند هسپریدین دارد که باعث گشاد شدن رگ‌ها و کاهش فشار خون می‌شود.

علاوه بر این، گیاهانی مثل ریحان، آویشن، رزماری، گشنیز، ترخون، شوید و نعناع نه‌تنها طعم دلپذیری دارند بلکه از جمله سبزیجاتی محسوب می‌شوند که می‌توانند جایگزین مناسبی برای مصرف بالای نمک باشند.

البته ادویه‌هایی مانند هل، دارچین، زنجبیل، زردچوبه، زعفران، دانه کرفس و کنجد می‌توانند طعم غذا را بدون نیاز به نمک تقویت کنند، همچنین، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا و فلفل چیلی طعمی لذت‌بخش بدون نیاز به نمک ایجاد می‌کنند.

در ادامه سیر و پیاز کاراملی شده هم علاوه بر اینکه طعم خوبی به غذا‌ها می‌دهند، برای سلامتی انسان فواید بسیاری دارند.

منبع: سلامت نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.