رابطه عجیب اختلال یادگیری با مشق شب دانش آموزان زنان ایرانی، الهام‌بخش‌ترین زنان دنیا ردپای فرهنگ ایرانی در مشکلات اقتصادی زنان روایت یک دهه پیگیری شورای همکاری زنان برای اصلاح قوانین اقتصادی سرزنش، سمّ روابط عاشقانه سومین قهرمانی جهان در انتظار دختر تکواندوکار ایران مظفر: نتیجه ملی‌پوشان فوتسال مقابل روسیه ارزشمند و امیدبخش بود تقدیر شجاعی از تاج در مراسم بدرقه تیم فوتسال دختران ایران فهرست نهایی تیم ملی فوتبال زنان برای تورنمنت هند اعلام شد خانم‌ها از ۴۰ سالگی ماموگرافی انجام دهند توانمندسازی و ارتقای شبکه واسطین ازدواج دانشجویی در دانشگاه‌ها آیا بارورسازی بدون رابطه زوجیت جایز است؟ تعطیلی مهدکودک‌های سازمانی در تضاد با سیاست‌های جمعیتی کشور زنان سالم پایه‌های استوار خانواده و جامعه هستند مدال نقره روئینگ آسیا به نوروزی رسید معرفی عوامل مؤثر در  چروک‌شدن پارچه‌ها و راهکار‌های رفع آن بازی، فرصتی برای یادگیری و رشد کودک در تمام جنبه‌ها تربیت کودک، وظیفه‌ای مقدس و مشترک میان خانواده و مدرسه استقبال خانواده‌های مناطق کم‌برخوردار مشهد از اجرای طرح «باشگاه همسران مشهدی»
سرخط خبرها
معرفی جایگزین‌های نمک در پخت غذا

معرفی جایگزین‌های نمک در پخت غذا

  • کد خبر: ۳۴۲۸۸۴
  • ۱۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۴
مصرف بیش از اندازه نمک عوارض مختلفی دارد از این رو، می‌توان از مواد غذایی دیگری که طعم دهنده‌های مناسب در ِپخت غذاها و به نوعی جایگزین نمک محسوب می‌شوند، استفاده کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مصرف بیش از اندازه نمک عوارض مختلفی دارد از این رو، می‌توان از مواد غذایی دیگری که طعم دهنده‌های مناسب در ِپخت غذا‌ها و به نوعی جایگزین نمک محسوب می‌شوند، استفاده کرد.

به عنوان مثال، سرکه، مخصوصاً نوع بالزامیک، طعمی تند و خوشایند با حسی خاص به غذا می‌بخشد و می‌تواند جایگزین خوبی برای سس‌های شور باشد.

همچنین، آب و پوست لیمو، پرتقال و سایر مرکبات می‌تواند به غذا طعم بدهد و همچنین ترکیباتی مانند هسپریدین دارد که باعث گشاد شدن رگ‌ها و کاهش فشار خون می‌شود.

علاوه بر این، گیاهانی مثل ریحان، آویشن، رزماری، گشنیز، ترخون، شوید و نعناع نه‌تنها طعم دلپذیری دارند بلکه از جمله سبزیجاتی محسوب می‌شوند که می‌توانند جایگزین مناسبی برای مصرف بالای نمک باشند.

البته ادویه‌هایی مانند هل، دارچین، زنجبیل، زردچوبه، زعفران، دانه کرفس و کنجد می‌توانند طعم غذا را بدون نیاز به نمک تقویت کنند، همچنین، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا و فلفل چیلی طعمی لذت‌بخش بدون نیاز به نمک ایجاد می‌کنند.

در ادامه سیر و پیاز کاراملی شده هم علاوه بر اینکه طعم خوبی به غذا‌ها می‌دهند، برای سلامتی انسان فواید بسیاری دارند.

منبع: سلامت نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.