چگونه می‌توان به تبلیغات سایت‌های واسطه‌گر خرید و فروش اعتماد کرد؟ میانگین نمرات امتحانات نهایی بین ۸ تا ۱۰ است میزان انتشار دی اکسید کربن از طریق درختان در چه شرایطی تغییر می‌کند؟ آزادراه تهران - چالوس مسدود می‌شود (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) خرس قهوه‌ای پارک پردیسان تهران کماکان ناپدید است | توله خرس ربوده شده است؟ قبل از نصف‌کردن قرص حتماً بخوانید زندانیان در حوزه سوادآموزی آموزش می‌بینند جذب ۳ هزار نخبه در دانشگاه فرهنگیان در سال ۱۴۰۴ قتل صاحبخانه‌ای در تهران به دلیل اختلاف بر سر مبلغ رهن! قدرت باروری رابطه مستقیم با «سن» دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۰ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا اواسط هفته این خوراکی ترش، قلب و کبدتان را نجات می‌دهد مسمومیت ۱۷ نفر از دانشجویان دانشگاه ایلام در خوابگاه (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) آب موجود در قلیان، از سمی‌بودن دود حاصله نمی‌کاهد آغاز ثبت‌نام کلاس‌های هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان و معلمان در خردادماه ۱۴۰۴ سیل در نیجریه بیش از ۱۰۰ کشته بر جای گذاشت هدیه ۷۰ میلیونی تأمین‌اجتماعی به نوزادان صحت ندارد | سازوکار پرداخت غرامت دستمزد ایام بارداری تغییری نکرده است مجلس واگذاری بانک رفاه کارگران را به دولت و بخش خصوصی ابطال کند | تأخیر در پرداخت حقوق بازنشستگان به خاطر همین موضوع است انتشار دفترچه انتخاب رشته آزمون ارشد از امروز (۱۰ خردادماه ۱۴۰۴) | انتخاب رشته از فردا آغاز می‌شود اتفاقی که بعد از مصرف زیاد گوجه سبز در بدن می‌افتد کاهش ۹۰ درصدی بارش نسبت به میانگین بلندمدت در تهران سازمان غذا و دارو این محصولات آرایشی را غیرمجاز اعلام کرد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴) | خیزش گرد و غبار در نقاط شرقی و غربی لبنیات سنتی بخوریم یا پاستوریزه؟ بیماران کلیوی مراقب گرمای تابستان باشند ۸ میلیارد نخ، میانگین مصرف سالیانه سیگار در خراسان رضوی | گزارش شهرآرانیوز از ناگفته‌های تجارت مرگ در بازار دخانیات کشور کلیک‌های‌بی‌اساس، روی لینک‌های ناشناس!
سرخط خبرها

مرخصی پدران برای تولد فرزند ۱۴ روز تعیین شد

  • کد خبر: ۳۲۲۴۷۹
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۴
مرخصی پدران برای تولد فرزند ۱۴ روز تعیین شد
مدت مرخصی پدران شاغل پس از تولد فرزند، دو هفته است. حسین زمانی، رئیس امور هماهنگی و رفع اختلافات حقوقی دستگاه‌های اجرایی گفت این موضوع مطابق با ماده واحده قانون اصلاح قوانین تنظیم جمعیت و خانواده (مصوب ۱۳۹۲) تعیین شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس این قانون، دولت مجاز است مرخصی زایمان مادران را به ۹ ماه افزایش دهد و همسران آنان نیز از دو هفته مرخصی اجباری (تشویقی) برخوردار می‌شوند. با اتمام اعتبار قانون برنامه ششم توسعه که در آن مرخصی مردانی که صاحب فرزند می‌شوند به ۳ روز تقلیل یافته بود، حکم مرخصی دوهفته‌ای همچنان معتبر است و دستگاه‌های اجرایی باید آن را رعایت کنند.

لازم به ذکر است که ماده (۷۳) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت (مصوب ۱۴۰۰)، قانون تنظیم خانواده و جمعیت (مصوب ۱۳۷۲) را نسخ کرده است، اما به دلیل اینکه ماده واحده قانون اصلاح قوانین تنظیم جمعیت و خانواده (مصوب ۱۳۹۲) یک قانون مستقل محسوب می‌شود، حکم مربوط به مرخصی دو هفته‌ای پدران همچنان به قوت خود باقی است.

این موضوع در راستای سیاست‌های کلی برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران ابلاغی مقام معظم رهبری است که با ایجاد مشوق‌های مؤثر بر حمایت همه جانبه از فرزندآوری تآکید دارد و به رفع ابهامات برخی دستگاه‌های اجرایی درباره مدت مرخصی پدران کمک کرده و بر لزوم اجرای این قانون تأکید دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->