به گزارش شهرآرانیوز، سید جواد حسینی افزود: هم اکنون سه هزار و ۱۰۰ مرکز آموزشی ـ توانبخشی در سطح کشور در ۱۳ عرصه خدمات لازم به افراد دارای معلولیت ارائه می دهند.
وی با اشاره به اینکه نگهداری کودکان دارای اوتیسم نسبت به سایر افراد دارای معلولیت سخت تر است از راه اندازی ۶۰ مدرسه آموزش کودکان دارای این بیماری طی چند ماه گذشته در کشور خبر داد.
رییس سازمان بهزیستی کشور بیان کرد: در حال حاضر ۱۴ استان کشور مدرسه اوتیسم ندارد و توسعه کمی و کیفی مدارس مختص کودکان اوتیسم در همه استان ها، اولویت سازمان بهزیستی است.
وی گفت: نبود مراکز موقت برای نگهداری کودکان مبتلا به اوتیسم از جمله مشکلات ارائه خدمات به این افراد در سطح کشور به شمار می رفت و سازمان بهزیستی در کنار توسعه مدارس مختص کودکان اوتیسم راه اندازی این مراکز را دستور کار خود قرار داده است.
حسینی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه ۱۲ درصد جمعیت ایران را سالمندان تشکیل می دهند، ادامه داد: با توجه به روند افزایش جمعیت سالمندی، کشور ما در سال ۱۴۳۰ رتبه نخست جهان را به خود اختصاص می دهد.
وی افزود: برای نخستین بار در گناباد یکی از مدارس دارای امکانات ورزشی مناسب به عنوان «بهزیست محله» انتخاب و در پنج بخش در آن خدمات لازم به سالمندان ارائه می شود.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه احتماعی خاطر نشان کرد: مدارس مهارتی مختص معلولان و مددجویان بهزیستی با کمک خیران در گناباد احداث و آموزش در بخش های مختلف تولیدی از مقدماتی تا حرفه ای و آماده برای عرضه به بازار ارائه می شود.
معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه معضلات اجتماعی گسترده و عمق زیادی پیدا کرده است، افزود: اگر به پیشگیری آسیبهای اجتماعی توجه نشود این آسیبها به مسائل امنیتی تبدیل می شود.
محمد علی نبی پور تاکید کرد: باید با استفاده از ظرفیت مراکز علمی و دانشگاهی و طرحهای تحقیقاتی برای کاهش این معضلات گام برداشت.
وی ادامه داد: سند کنترل آسیب های اجتماعی گناباد با همکاری دانشگاهها چند سال گذشته تهیه شد ولی بعد از مدتی این برنامه به فراموشی سپرده شد که باید بروزرسانی و دوباره اجرا شود.
منبع: سلامت نیوز