«عناب» محافظ طبیعی کبد در برابر چربی و التهاب دارو‌های تقلبی و ادعا‌های دروغین درمان با دارو‌های گیاهی طرح چهاربانده کردن جاده مشهد-سرخس به کجا رسید؟ گازگرفتگی ۱۳ زن در سالن آرایشی! قانون حمایت از جوانی جمعیت سد راه کاهش نرخ باروری شد رمزگشایی از معمای مرگ دختر دانشجو، بعد از آشنایی در سایت همسریابی طوفان شدید کرمان باعث آسیب به تأسیسات برق، خاموشی مضاعف و شکستن درختان شد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) تغییر ساعت کاری مراکز شماره‌گذاری در کشور عامل حادثه جشن نجف‌آباد سابقه مصرف الکل و شیشه دارد کشف نیم کیلوگرم ماده مخدر شیشه از تبعه بیگانه در مرز مهران دختر ۱۸ ساله قربانی جنایت سیاه شد راز فروش نوزاد در بیمارستان لو رفت عامل سرقت از نیسان آبی اعتراف کرد؛ دستبرد به ۱۰ خودرو با شکستن شیشه حکم پرونده عاملان قتل مدیر موقوفه عادل‌شاهی صادر شد پلمب هزار و ۲۱۲ دفتر املاک متخلف در خراسان رضوی (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) برای ۴۰ درصد از راهبران مدارس تراز، در تابستان دوره برگزار خواهد شد تلاش سازمان منابع طبیعی در جهت رفاه جنگلبانان تمهید جدید آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان نیازمند به تحصیل | بیش از ۱۴ هزار تیم یادگیری تشکیل شده است آخرین وضعیت تاثیر معدل در کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد | در سال‌های آینده چه تغییراتی رخ خواهد داد؟ فوت ۲ تکنسین فنی هنگام تعمیر بویینگ ۷۳۷ هواپیمایی وارش (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری سرکرده باند سرقت با پابند الکترونیک توسط پلیس مشهد | سرقت با کلت و وینچستر! حجت‌الله ایوبی، «مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بین‌الملل» وزارت میراث‌فرهنگی شد حال وهوای زوج هایی که  شیرخوارگانی را به فرزندخواندگی پذیرفته اند | در آغوش پرمهر خانواده دلیل سرگیجه و سیاهی رفتن چشم چیست؟ ثبت رویداد‌های گردشگری خراسان رضوی در تقویم گردشگری کشور به عدد ۹۷ رسید تولد ۱۵ نوزاد در مأموریت‌های اورژانس ۱۱۵ مشهد، از ابتدای سال تاکنون (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش خطر زایمان زودرس درپی ابتلا به بیماری کبد چرب راهکار جدید برای تأمین آب حیات‌وحش در ماه‌های گرم سال تغییرات اقلیمی چه تأثیری بر الگوهای بارشی دارد؟ هشدار برای دانش‌آموزان | عوارض مصرف قرص ریتالین در ایام امتحانات جبران‌ناپذیر است خشکی تالاب گاوخونی برای سلامت مردم مضر است
سرخط خبرها

ایران تا ۱۴۳۰ پیرترین کشور جهان می‌شود

  • کد خبر: ۳۲۴۱۹۱
  • ۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۲
ایران تا ۱۴۳۰ پیرترین کشور جهان می‌شود
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان بهزیستی گفت: افزون بر ۱۱ درصد جمعیت کشور معادل ۱۰ میلیون نفر، بر طبق پیمایش ملی شیوع‌شناسی معلولیت که در ۲۹۷ هزار خانوار جامعه هدف بهزیستی انجام شد، معلول هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید جواد حسینی افزود: هم اکنون سه هزار و ۱۰۰ مرکز آموزشی ـ توانبخشی در سطح کشور در ۱۳ عرصه خدمات لازم به افراد دارای معلولیت ارائه می دهند.

وی با اشاره به اینکه نگهداری کودکان دارای اوتیسم نسبت به سایر افراد دارای معلولیت سخت تر است از راه اندازی ۶۰ مدرسه آموزش کودکان دارای این بیماری طی چند ماه گذشته در کشور خبر داد.

رییس سازمان بهزیستی کشور بیان کرد: در حال حاضر ۱۴ استان کشور مدرسه اوتیسم ندارد و توسعه کمی و کیفی مدارس مختص کودکان اوتیسم در همه استان ها، اولویت سازمان بهزیستی است.

وی گفت: نبود مراکز موقت برای نگهداری کودکان مبتلا به اوتیسم از جمله مشکلات ارائه خدمات به این افراد در سطح کشور به شمار می رفت و سازمان بهزیستی در کنار توسعه مدارس مختص کودکان اوتیسم راه اندازی این مراکز را دستور کار خود قرار داده است.

حسینی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه ۱۲ درصد جمعیت ایران را سالمندان تشکیل می دهند، ادامه داد: با توجه به روند افزایش جمعیت سالمندی، کشور ما در سال ۱۴۳۰ رتبه نخست جهان را به خود اختصاص می دهد.

وی افزود: برای نخستین بار در گناباد یکی از مدارس دارای امکانات ورزشی مناسب به عنوان «بهزیست محله» انتخاب و در پنج بخش در آن خدمات لازم به سالمندان ارائه می شود.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه احتماعی خاطر نشان کرد: مدارس مهارتی مختص معلولان و مددجویان بهزیستی با کمک خیران در گناباد احداث و آموزش در بخش های مختلف تولیدی از مقدماتی تا حرفه ای و آماده برای عرضه به بازار ارائه می شود.

برای کاهش آسیب های اجتماعی باید تلاش کرد

معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه معضلات اجتماعی گسترده و عمق زیادی پیدا کرده است، افزود: اگر به پیشگیری آسیب‌های اجتماعی توجه نشود این آسیب‌ها به مسائل امنیتی تبدیل می شود.

محمد علی نبی پور تاکید کرد: باید با استفاده از ظرفیت مراکز علمی و دانشگاهی و طرحهای تحقیقاتی برای کاهش این معضلات گام برداشت.

وی ادامه داد: سند کنترل آسیب های اجتماعی گناباد با همکاری دانشگاه‌ها چند سال گذشته تهیه شد ولی بعد از مدتی این برنامه به فراموشی سپرده شد که باید بروزرسانی و دوباره اجرا شود.

منبع: سلامت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->