بررسی ابعاد مختلف آیین‌نامه جدید دورکاری مادران شاغل الهام گرفتن بانوی کارگردان سینما از قرآن کریم در تولید فیلم‌های سینمایی ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید محمد علی سروری گام‌های استوار مادران مشهدی در راهپیمایی روز قدس | مقاومت در سایه اشک‌ها و لبخند‌ها تعداد مشمولان دریافت کمک هزینه ویژه مادران باردار و کودکان زیر ۲ سال اعلام شد کاهش تعداد سکه در مهریه در دستور کار کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس آغاز رقابت دوستانه بانوان فوتسالیست در مرحله نهایی جام رمضان۱۴۰۴ تیم ملی بسکتبال سه نفره بانوان ایران از رقابت‌های کاپ آسیا حذف شد لزوم افزایش تاب‌آوری ورزش زنان در حوزه قهرمانی ارتقای کیفیت روابط بین اعضای خانواده با مدیریت درست تعارضات خانوادگی دعوت از ۱۹ قایقران بانوان در رده سنی جوانان، زیر ۲۳ سال و بزرگسالان به اردوی تیم ملی لزوم مصرف روزانه یک عدد قرص آهن توسط مادران باردار از پایان ماه چهارم بارداری
سرخط خبرها
سندروم شوگرن در میان زنان شیوع بیشتری دارد

سندروم شوگرن در میان زنان شیوع بیشتری دارد

  • کد خبر: ۳۲۳۷۳۱
  • ۰۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۰
سندروم شوگرن (Sjogren’s Syndrome) یک اختلال خودایمنی رایج در سطح جهانی است که در میان زنان شیوع بیشتری دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سندروم شوگرن (Sjogren’s Syndrome) یک اختلال خودایمنی رایج در سطح جهانی است که در میان زنان شیوع بیشتری دارد.

نکته جالب این است که نسبت ابتلا به این بیماری در زنان به مردان ۹ به ۱ است؛ به عبارتی، از هر ۱۰ نفر مبتلا به سندرم شوگرن، ۹ نفر زن هستند. متأسفانه آمار دقیقی از تعداد مبتلایان در ایران وجود ندارد، اما باتوجه‌به شیوع این بیماری در جهان، می‌توان انتظار داشت که در ایران نیز افراد زیادی به آن مبتلا باشند.

تشخیص سندرم شوگرن معمولاً بخشی از یک فرایند تشخیص افتراقی است، به‌طوری‌که پزشک با توجه به یافته‌های بالینی، این بیماری را از سایر بیماری‌های مشابه تمایز می‌دهد. تشخیص افتراقی (Differential Diagnosis) به معنای متمایز کردن یک بیماری خاص از دیگر بیماری‌هایی است که علائم مشابه دارند.

درمان سندرم شوگرن بیشتر بر مدیریت علائم و پیشگیری از عوارض تمرکز دارد. پزشکان با استفاده از دارو‌های محرک، ضد التهاب، اشک مصنوعی، ایمنوتراپی و مراقبت‌های مشابه، به بهبود کیفیت زندگی بیماران کمک می‌کنند، چرا که در حال حاضر درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد.

این بیماری می‌تواند به‌عنوان یک اختلال اولیه در افراد نمایان شود، در حالی که در نوع ثانویه آن، سندرم شوگرن به دنبال وجود بیماری‌های خودایمنی دیگر مانند هپاتیت C و روماتیسم مفصلی بروز می‌کند.

منبع: خبرگزاری آنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.