حضور و هم‌افزایی بانوان نخبه رضوی در بوستان ریحانه مشهد برپایی موکب «محبّان‌الرضا(ع)» با مشارکت و همکاری امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی درباره ضرورت حضور ماماها در  دوران بارداری و  زایمان | چرا ماما نه؟ چند گرم طلا منجر به قتل بانوی مجری شبکه افق شد هویت قاتل «شیرین ابوعاقله» خبرنگار فلسطینی شبکه خبری الجزیره فاش شد مرگ ۲.۲ مادر در هر ۱۰۰ هزار زایمان سزارین پایان رقابت‌های اسکواش یزدکاپ قهرمانی بانوان ایران با قهرمانی فرشته اقتداری حضور زینب‌گونه زنان مقاومت در دفاع از جبهه حق بازی مقابل فیلیپین اصلاً ساده نبود انتشار مواد شیمیایی سمی سرطان‌زا ناشی از اجاق‌گاز روشن در خانه، خطری بزرگ برای سلامت کودکان لزوم تذکر بانک مرکزی به بانک‌ها برای تسریع در پرداخت وام‌های ازدواج و فرزندآوری به متقاضیان برگزاری جشنواره تفریحی‌ورزشی «شهردخت» با محوریت دختران مشهدی در ۵ بوستان مشهد نقش دختران در بهبود آینده کشور چیست؟ پیروزی شاگردان سلیمانی در اولین دیدار برابر فیلیپین در جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا حضور ۵ هزار نونهال قرآنی در ششمین محفل «غنچه‌های رضوی» در حرم امام رضا (ع) درخواست برقراری حق اولاد و عائله‌مندی برای بانوان شاغل و حمایت از حقوق برابر زن و مرد آشنایی با روش‌های پیشگیری از گسترش علائم آلرژی در کودکان
سرخط خبرها
سندروم شوگرن در میان زنان شیوع بیشتری دارد

سندروم شوگرن در میان زنان شیوع بیشتری دارد

  • کد خبر: ۳۲۳۷۳۱
  • ۰۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۰
سندروم شوگرن (Sjogren’s Syndrome) یک اختلال خودایمنی رایج در سطح جهانی است که در میان زنان شیوع بیشتری دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سندروم شوگرن (Sjogren’s Syndrome) یک اختلال خودایمنی رایج در سطح جهانی است که در میان زنان شیوع بیشتری دارد.

نکته جالب این است که نسبت ابتلا به این بیماری در زنان به مردان ۹ به ۱ است؛ به عبارتی، از هر ۱۰ نفر مبتلا به سندرم شوگرن، ۹ نفر زن هستند. متأسفانه آمار دقیقی از تعداد مبتلایان در ایران وجود ندارد، اما باتوجه‌به شیوع این بیماری در جهان، می‌توان انتظار داشت که در ایران نیز افراد زیادی به آن مبتلا باشند.

تشخیص سندرم شوگرن معمولاً بخشی از یک فرایند تشخیص افتراقی است، به‌طوری‌که پزشک با توجه به یافته‌های بالینی، این بیماری را از سایر بیماری‌های مشابه تمایز می‌دهد. تشخیص افتراقی (Differential Diagnosis) به معنای متمایز کردن یک بیماری خاص از دیگر بیماری‌هایی است که علائم مشابه دارند.

درمان سندرم شوگرن بیشتر بر مدیریت علائم و پیشگیری از عوارض تمرکز دارد. پزشکان با استفاده از دارو‌های محرک، ضد التهاب، اشک مصنوعی، ایمنوتراپی و مراقبت‌های مشابه، به بهبود کیفیت زندگی بیماران کمک می‌کنند، چرا که در حال حاضر درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد.

این بیماری می‌تواند به‌عنوان یک اختلال اولیه در افراد نمایان شود، در حالی که در نوع ثانویه آن، سندرم شوگرن به دنبال وجود بیماری‌های خودایمنی دیگر مانند هپاتیت C و روماتیسم مفصلی بروز می‌کند.

منبع: خبرگزاری آنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.