اثرگذاری بازیکنان خراسانی در قهرمانی تیم ملی بسکتبال در غرب آسیا بررسی علل اضطراب‌های مهم زنان و راه برون‌رفت از آن آغاز دومین مرحله اردوی تیم ملی کبدی زنان از امروز (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) آشنایی با عوارض عجیب و باورنکردنی نبستن پیش‌بند در هنگام انجام کار‌های آشپزخانه لزوم انجام آزمایش پاپ اسمیر هر ۶ ماه یک بار توسط بانوان اجرای ۲۵ طرح فرهنگی دخترانه‌محور در ۸ استان کشور پیروزی تیم ملی جوانان دختر ایران مقابل قزاقستان در مسابقات تنیس روی میز آسیای میانه تیم ملی بسکتبال زنان به رقابت‌های دیویژن B آسیا صعود کرد افزایش میزان صمیمیت در میان والدین و فرزندان با استفاده از راهکار «جادوی پرسش» تحلیل نقش‌آفرینی مریلا زارعی در فیلم سینمایی «موسی کلیم‌الله» راه‌اندازی تعاونی‌های کسب‌وکار برای بانوان در خراسان رضوی کسب پیروزی تیم ملی زنان ایران در اولین بازی در رقابت‌های بسکتبال زنان غرب آسیا بررسی نقش زنان در اقتصاد دیجیتال درخشش بانوان در جشنواره «قهرمان ایران» آموزش کاشت بروکلی در گلدان میزان اختراعات ثبت شده زنان ایران بالاتر از میانگین جهانی
سرخط خبرها
سندروم شوگرن در میان زنان شیوع بیشتری دارد

سندروم شوگرن در میان زنان شیوع بیشتری دارد

  • کد خبر: ۳۲۳۷۳۱
  • ۰۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۰
سندروم شوگرن (Sjogren’s Syndrome) یک اختلال خودایمنی رایج در سطح جهانی است که در میان زنان شیوع بیشتری دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سندروم شوگرن (Sjogren’s Syndrome) یک اختلال خودایمنی رایج در سطح جهانی است که در میان زنان شیوع بیشتری دارد.

نکته جالب این است که نسبت ابتلا به این بیماری در زنان به مردان ۹ به ۱ است؛ به عبارتی، از هر ۱۰ نفر مبتلا به سندرم شوگرن، ۹ نفر زن هستند. متأسفانه آمار دقیقی از تعداد مبتلایان در ایران وجود ندارد، اما باتوجه‌به شیوع این بیماری در جهان، می‌توان انتظار داشت که در ایران نیز افراد زیادی به آن مبتلا باشند.

تشخیص سندرم شوگرن معمولاً بخشی از یک فرایند تشخیص افتراقی است، به‌طوری‌که پزشک با توجه به یافته‌های بالینی، این بیماری را از سایر بیماری‌های مشابه تمایز می‌دهد. تشخیص افتراقی (Differential Diagnosis) به معنای متمایز کردن یک بیماری خاص از دیگر بیماری‌هایی است که علائم مشابه دارند.

درمان سندرم شوگرن بیشتر بر مدیریت علائم و پیشگیری از عوارض تمرکز دارد. پزشکان با استفاده از دارو‌های محرک، ضد التهاب، اشک مصنوعی، ایمنوتراپی و مراقبت‌های مشابه، به بهبود کیفیت زندگی بیماران کمک می‌کنند، چرا که در حال حاضر درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد.

این بیماری می‌تواند به‌عنوان یک اختلال اولیه در افراد نمایان شود، در حالی که در نوع ثانویه آن، سندرم شوگرن به دنبال وجود بیماری‌های خودایمنی دیگر مانند هپاتیت C و روماتیسم مفصلی بروز می‌کند.

منبع: خبرگزاری آنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.