مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
سندروم شوگرن در میان زنان شیوع بیشتری دارد

سندروم شوگرن در میان زنان شیوع بیشتری دارد

  • کد خبر: ۳۲۳۷۳۱
  • ۰۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۰
سندروم شوگرن (Sjogren’s Syndrome) یک اختلال خودایمنی رایج در سطح جهانی است که در میان زنان شیوع بیشتری دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سندروم شوگرن (Sjogren’s Syndrome) یک اختلال خودایمنی رایج در سطح جهانی است که در میان زنان شیوع بیشتری دارد.

نکته جالب این است که نسبت ابتلا به این بیماری در زنان به مردان ۹ به ۱ است؛ به عبارتی، از هر ۱۰ نفر مبتلا به سندرم شوگرن، ۹ نفر زن هستند. متأسفانه آمار دقیقی از تعداد مبتلایان در ایران وجود ندارد، اما باتوجه‌به شیوع این بیماری در جهان، می‌توان انتظار داشت که در ایران نیز افراد زیادی به آن مبتلا باشند.

تشخیص سندرم شوگرن معمولاً بخشی از یک فرایند تشخیص افتراقی است، به‌طوری‌که پزشک با توجه به یافته‌های بالینی، این بیماری را از سایر بیماری‌های مشابه تمایز می‌دهد. تشخیص افتراقی (Differential Diagnosis) به معنای متمایز کردن یک بیماری خاص از دیگر بیماری‌هایی است که علائم مشابه دارند.

درمان سندرم شوگرن بیشتر بر مدیریت علائم و پیشگیری از عوارض تمرکز دارد. پزشکان با استفاده از دارو‌های محرک، ضد التهاب، اشک مصنوعی، ایمنوتراپی و مراقبت‌های مشابه، به بهبود کیفیت زندگی بیماران کمک می‌کنند، چرا که در حال حاضر درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد.

این بیماری می‌تواند به‌عنوان یک اختلال اولیه در افراد نمایان شود، در حالی که در نوع ثانویه آن، سندرم شوگرن به دنبال وجود بیماری‌های خودایمنی دیگر مانند هپاتیت C و روماتیسم مفصلی بروز می‌کند.

منبع: خبرگزاری آنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.