مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
تشدید علائم بارز‌ ام اس در زنان در دوره‌های قاعدگی و یائسگی

تشدید علائم بارز‌ ام اس در زنان در دوره‌های قاعدگی و یائسگی

  • کد خبر: ۳۲۳۸۰۰
  • ۰۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۶
مشکلات بینایی، بی‌حسی در نواحی مختلف بدن، خستگی مفرط، گرفتگی و اسپاسم عضلانی از جمله علائم بارز بیماری‌ام اس در زنان است که در دوره‌های قاعدگی و یائسگی تشدید می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بیماری‌ام‌اس بر سیستم عصبی مرکزی تأثیر می‌گذارد و در آن، سیستم ایمنی به پوشش محافظ رشته‌های عصبی به نام میلین حمله می‌کند. این حمله باعث التهاب و آسیب می‌شود و در نتیجه، علائمی، چون خستگی، بی‌حسی، ضعف و مشکلات بینایی را به وجود می‌آورد. شدت و پیشرفت بیماری در افراد متفاوت است و برخی ممکن است علائم خفیف‌تری را تجربه کنند، در حالی که دیگران با ناتوانی‌های قابل توجهی مواجه می‌شوند.

علت دقیق این بیماری هنوز ناشناخته است، اما ترکیبی از عوامل ژنتیکی، محیطی و سیستم ایمنی در بروز آن مؤثر هستند. برخی از علائم بارز‌ام‌اس در زنان شامل مشکلات بینایی، بی‌حسی در نواحی مختلف بدن، خستگی مفرط، گرفتگی و اسپاسم عضلانی، عدم تعادل و سرگیجه، مشکلات ادراری و یبوست، نوسانات خلقی و مشکلات شناختی است.

این علائم می‌توانند در دوره‌های قاعدگی و یائسگی تشدید شوند. مدیریت این بیماری نیازمند مشاوره با متخصصان، درمان‌های مناسب و تغییرات سبک زندگی است. در حال حاضر،‌ام‌اس قابل درمان نیست، اما با درمان‌های اصلاح کننده بیماری و برنامه‌های حمایتی، می‌توان علائم آن را کنترل کرد و کیفیت زندگی را بهبود بخشید.

شناخت و رسیدگی به موقع به این علائم، با یک برنامه درمانی و حمایتی مناسب، برای کمک به زنان در مدیریت مؤثر‌ام‌اس و حفظ استقلال و کیفیت زندگی خود بسیار مهم است.

منبع: جهان بانو

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.