کتابت یک نسخه قرآن کریم توسط ۷۵ هزار زن فارغ التحصیل برنامه سوادآموزی در مراکش نقش نهاد‌های مدنی کشور در کاهش مصرف سیگار توسط زنان و دختران جامعه ابتلاء به آلزایمر در زنان نسبت به مردان بیشتر است پاسخ رهبر معظم انقلاب به استفتائی درباره ایجاد محرمیت با شیردهی آگاهی از جنبه‌های حقوقی مهریه، کلید پیشگیری از بسیاری اختلافات آشنایی با نقش‌های حیاتی زنان در مدیریت بحران «فتح نو» با موضوع «زنان و جنگ» آغاز می‌شود | بازخوانی اندیشه‌ای در امتداد «فتح خون» برگزاری نمایشگاهی از آثار هنرمندان نوگرای زن در موزه هنر‌های معاصر تهران تیم ملی بسکتبال بانوان ایران از رسیدن به دیویژن A بازماند لزوم آشنایی و هم افزایی بانوان ادارات و مجموعه‌های دولتی و کمیسیون بانوان شورای شهر مشهد تمجید کنفدراسیون فوتبال آسیا از عملکرد درخشان تیم ملی فوتبال بانوان ایران افزایش میزان اضطراب و افسردگی مادر از عوارض چاقی در دوران بارداری بیمه زنان سرپرست خانوار ساکن شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر رایگان می‌شود اجرای طرح‌های گسترده بسیج خراسان رضوی در حوزه ترویج عفاف، حجاب و فرزندآوری ترویج فرهنگ «کمال گرایی» در تربیت فرزندان، دغدغه جدید والدین قبل فرزندآوری انتخاب سرمربی جدید تیم ملی بانوان تنیس روی میز ایران احکام شرعی| پاسخ رهبر معظم انقلاب به سئوالات شرعی پیرامون خواندن نماز قضای پدر و مادر توسط فرزندان
سرخط خبرها
معرفی بهترین مکمل‌ها برای زنان در سنین مختلف

معرفی بهترین مکمل‌ها برای زنان در سنین مختلف

  • کد خبر: ۳۲۴۵۱۶
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۴
زنان و دختران با توجه به سن خود می‌بایست از برخی مکمل‌ها استفاده کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زنان و دختران با توجه به سن خود می‌بایست از برخی مکمل‌ها استفاده کنند.

برخی از مکمل‌ها می‌توانند به پیشگیری از مشکلات رایج سلامتی مانند کم‌خونی، تحلیل استخوان و درد مفاصل کمک کنند. زنان یائسه، بیشتر مستعد ابتلا به اختلالات مرتبط با استخوان مانند پوکی و شکستگی استخوان هستند. مصرف کافی ویتامین‌های K و D، کلسیم و منیزیم برای سلامت استخوان مفید است.

همچنین کمبود آهن و کم‌خونی شایع‌ترین کمبود‌های تغذیه‌ای در جهان به ویژه در میان زنان هستند. زنان مسن، مبتلایان به کم‌خونی و گیاهخواران می‌بایست از دریافت کافی ویتامین B و آهن اطمینان حاصل کنند چراکه در معرض خطر این کمبود‌ها هستند. دختران نوجوان نسبت به دیگران بیشتر در معرض خطر کمبود آهن هستند. به طور کلی زنان می‌بایست مراقب دریافت آهن به میزان کافی باشند چراکه نیاز به آهن در طول قاعدگی به دلیل از دست دادن خون افزایش می‌یابد.

کمبود کلسیم، اسید‌های آمینه، امگا ۳، روی، ید و آهن در زنانی که هیچ‌گونه فرآورده حیوانی مصرف نمی‌کنند، شایع‌تر است. با توجه به کمبود این مواد معدنی توصیه می‌شود از مکمل‌ها استفاده کنند.

به احتمال زیاد، میزان سطح ید زنان ۲۰ تا ۳۹ ساله پایین است. مصرف ید برای تمام زنان به ویژه زنان جوانی که در سنین باروری قرار دارند یا باردار هستند، مهم قلمداد می‌شود. مصرف ید به تولید هورمون تیروئید کمک می‌کند. غده تیروئید برای تولید هورمون‌های T ۳ و T ۴ به ید نیاز دارد که به کنترل متابولیسم و ​​جلوگیری از مشکلاتی مانند کم‌کاری یا پرکاری تیروئید کمک می‌کند.

همچنین، بررسی‌ها بیانگر این است که نیاز به ریزمغذی‌ها مانند فولات، آهن، کلسیم، روی، منیزیم و ید افزایش می‌یابد. مکمل اسیدفولیک به کاهش خطر برخی نقص‌های مادرزادی مانند نقص لوله عصبی کمک می‌کند. «فولات» برای بارداری سالم و جنین در حال رشد بسیار مهم است چراکه به ساخت مغز و نخاع کودک کمک می‌کند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.