محور‌های مورد تأکید رهبر معظم انقلاب در رابطه با حجاب ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا مرتضوی بررسی ویژگی‌های شاخص یک خانواده مهدوی در جامعه اعزام تیم ملی فوتسال زنان به تایلند برای شرکت در یک تورنمنت بین المللی معرفی بهترین مکمل‌ها برای زنان در سنین مختلف از بانوی شاعر ایرانی که نامش در فهرست دایره‌المعارف زنان شاعر عرب قرار دارد، چه می‌دانید؟ اثرات نامناسب رژیم‌های غذایی با قند زیاد در کودکان بیش فعال کتابخوانی، راهکاری موثر برای رشد اجتماعی و هیجانی کودکان میزان ابتلا به بیماری اوتیسم در دختران بالاتر است ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| محمد علی بقالیان تاجری آشنایی با خطرات رانندگی برای مادران در ماه‌های پایانی بارداری آمادگی ۸۰ درصدی بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان ایران برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی تولد دختران ۳ قلو در مرکز زنان بیمارستان بعثت سنندج کدام استان‌های کشور، پیشتاز آمار زنان فناور هستند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی معرفی روش‌های ساده برای لکه زدایی چربی‌های روی فرش
سرخط خبرها
معرفی بهترین مکمل‌ها برای زنان در سنین مختلف

معرفی بهترین مکمل‌ها برای زنان در سنین مختلف

  • کد خبر: ۳۲۴۵۱۶
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۴
زنان و دختران با توجه به سن خود می‌بایست از برخی مکمل‌ها استفاده کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زنان و دختران با توجه به سن خود می‌بایست از برخی مکمل‌ها استفاده کنند.

برخی از مکمل‌ها می‌توانند به پیشگیری از مشکلات رایج سلامتی مانند کم‌خونی، تحلیل استخوان و درد مفاصل کمک کنند. زنان یائسه، بیشتر مستعد ابتلا به اختلالات مرتبط با استخوان مانند پوکی و شکستگی استخوان هستند. مصرف کافی ویتامین‌های K و D، کلسیم و منیزیم برای سلامت استخوان مفید است.

همچنین کمبود آهن و کم‌خونی شایع‌ترین کمبود‌های تغذیه‌ای در جهان به ویژه در میان زنان هستند. زنان مسن، مبتلایان به کم‌خونی و گیاهخواران می‌بایست از دریافت کافی ویتامین B و آهن اطمینان حاصل کنند چراکه در معرض خطر این کمبود‌ها هستند. دختران نوجوان نسبت به دیگران بیشتر در معرض خطر کمبود آهن هستند. به طور کلی زنان می‌بایست مراقب دریافت آهن به میزان کافی باشند چراکه نیاز به آهن در طول قاعدگی به دلیل از دست دادن خون افزایش می‌یابد.

کمبود کلسیم، اسید‌های آمینه، امگا ۳، روی، ید و آهن در زنانی که هیچ‌گونه فرآورده حیوانی مصرف نمی‌کنند، شایع‌تر است. با توجه به کمبود این مواد معدنی توصیه می‌شود از مکمل‌ها استفاده کنند.

به احتمال زیاد، میزان سطح ید زنان ۲۰ تا ۳۹ ساله پایین است. مصرف ید برای تمام زنان به ویژه زنان جوانی که در سنین باروری قرار دارند یا باردار هستند، مهم قلمداد می‌شود. مصرف ید به تولید هورمون تیروئید کمک می‌کند. غده تیروئید برای تولید هورمون‌های T ۳ و T ۴ به ید نیاز دارد که به کنترل متابولیسم و ​​جلوگیری از مشکلاتی مانند کم‌کاری یا پرکاری تیروئید کمک می‌کند.

همچنین، بررسی‌ها بیانگر این است که نیاز به ریزمغذی‌ها مانند فولات، آهن، کلسیم، روی، منیزیم و ید افزایش می‌یابد. مکمل اسیدفولیک به کاهش خطر برخی نقص‌های مادرزادی مانند نقص لوله عصبی کمک می‌کند. «فولات» برای بارداری سالم و جنین در حال رشد بسیار مهم است چراکه به ساخت مغز و نخاع کودک کمک می‌کند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.