انجام سالانه بیش از ۱۵ هزار زایمان در مراکز سلامت کشور درباره اولین نویسنده زن کشور | یکی از پرفروش‌ترین رمان‌های معاصر متعلق به سیمین دانشور است بررسی روایات مربوط به مادر بزرگوار امام‌رضا(ع) و حضرت معصومه(س) در کتاب «زیست‌نامه مادر امام‌رضا(ع)» تصمیم‌گیری نمایندگان مجلس برای طرح اصلاح نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و برخی احکام مربوط به مهریه ابتلا به بیماری‌ ام‌اس در زنان بیشتر است بالاترین میزان رشد مغز کودک چه‌زمانی اتفاق می‌افتد؟ برگزاری ۱۷۲ برنامه در خراسان جنوبی ویژه دختران در دهه کرامت ۱۴۰۴ پیامد‌های منفی مقایسه نابجای فرزندان با دیگر افراد معرفی چند ترفند ساده آشپزی برای زنان شاغل افزایش رقابت و حضور در بازار‌های جهانی با سرمایه‌گذاری زنان فعال در حوزه تولید روایت مادران موفق ایرانی در مستند رادیویی «زنان سرزمین من» سهم ۱۹ درصدی زنان در مدیریت IT کشور پیشگیری از وزن کم نوزاد هنگام تولد و نقص‌های مادرزادی با مصرف اسیدفولیک در دوران بارداری
سرخط خبرها
چرا زنان بیشتر از مردان به زانودرد مبتلا می‌شوند؟

چرا زنان بیشتر از مردان به زانودرد مبتلا می‌شوند؟

  • کد خبر: ۳۲۴۸۷۲
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۵
یک فلوشیپ جراحی زانو و استاد تمام دانشگاه گفت: دامنه حرکت مفاصل زنان بیشتر از مردان است و همین موضوع باعث می‌شود بانوان به درد‌های استخوانی به ویژه زانودرد بیشتر مبتلاء شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مصطفی شاهرضایی اظهار کرد: بدن زنان به گونه‌ای طراحی شده که قادرند بر سختی‌هایی مانند زایمان بر بیایند، چون مفصل‌ها و استخوان‌های آنها انعطاف و کشش زیادی دارند. این ویژگی‌ها باعث شده تا مفصل‌های زنان دامنه حرکت بیشتری داشته باشند. اما این ویژگی‌ها همیشه برای زنان مفید نیست و گاهی آنها را مستعد آسیب‌های بیشتری می‌کند. به همین دلیل، زنان بیشتر از مردان به درد‌های مفصلی مانند درد زانو دچار می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه علت زانو درد در زنان آرتروز زانو است که یکی از شایع‌ترین عوامل زانو درد در این گروه از افراد جامعه است، یادآور شد: شیوع آرتروز زانو در زنان دو برابر آقایان است.

این فلوشیپ جراحی زانو و استاد تمام دانشگاه بیان کرد:در دوران یائسگی، سطح هورمون‌های زنانه به ویژه استروژن کاهش می‌یابد. استروژن روی غضروف بین استخوان‌های مفصل زانو اثر می‌گذارد و از التهاب و آسیب‌های غضروفی جلوگیری می‌کند. کاهش سطح استروژن پس از یائسگی باعث ضعف در ساختار غضروفی می‌شود و ریسک ابتلا به آرتروز زانو افزایش می‌یابد؛ حتی اگر از درمان جایگزین هورمونی استفاده شود.

شاهرضایی افزود: حفظ وزن مناسب برای جلوگیری از درد زانو بسیار اهمیت دارد. چاقی می‌تواند فشار زیادی روی مفاصل زانو وارد کند و به عوارضی همچون آرتروز منجر شود. رژیم غذایی مناسب و فعالیت بدنی منظم می‌تواند مؤثر باشد.

به گفته وی، انجام تمرینات و ورزش‌های مناسب مانند فعالیت‌های کاردیو، تقویت عضلات پشت بازو و ران و تمرینات انعطاف پذیری، می‌تواند به بهبود و قوی‌تر شدن مفاصل زانو کمک و از زانو درد جلوگیری کند.

منبع: اقتصادنیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.