راز بی‌اختیاری ادرار زنان فاش شد | چه افرادی بیشتر در معرض خطر هستند؟ پیرترین فرد جهان در تربت‌جام خراسان رضوی درگذشت | راز عمر ۱۲۶ ساله فاطمه نوروزی چه بود؟ دختران والیبال ایران در نپال تاریخ‌ساز شدند | فاطمه خلیلی؛ ارزشمندترین بازیکن آسیا ۲۴ بازیکن برای پوشیدن پیراهن تیم ملی هندبال بانوان به تهران می‌آیند | شروع تمرین از ۱۷ خرداد ۱۴۰۵ خادمان امام رضا (ع) برای جشن تکلیف دختران ایران به خانه‌‌هایشان می‌آیند |مهلت ثبت‌نام در «دختر ماه» تا ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ پاسخ ۲۰ زن موفق ایرانی به یک دروغ بزرگ | نمایشگاهی که روایت غرب را به چالش می‌کشد دومین مرحله مسابقات دوومیدانی جایزه بزرگ (بانوان) پایان یافت| رتبه نماینده خراسان رضوی چه بود؟ مادربزرگ با صندلی تاشو، دختربچه با موشک | راز ۹۶ شب ایستادگی زنان محله شهیدبهشتی مشهد چیست؟ آزادی یک مادر زندانی با مشارکت دانش‌آموزان و خیرین در یزد بیش از ۱۹ هزار زن سرپرست خانوار در کهگیلویه و بویراحمد تحت حمایت کمیته امداد هستند آیا کاهش وزن منجر به ارتقای کیفیت زندگی مبتلایان به سرطان سینه می‌شود؟ دعوت از ۱۰ قایقران زن به اردوی تیم ملی + اسامی روند افزایشی مصرف شیرخشک در کشور| آیا الگوی تغذیه‌ای تغییر کرده است؟ ۱۲۸ گوشی در جیب دو زن سارق | پلیس چطور رد آنها را زد که فکرش را هم نمی‌کردند؟ چهارمین حرم اهل‌بیت (ع) در ایران که کمتر درباره‌اش شنیده‌اید | خواهر دیگر امام رضا (ع) کجا مدفون است؟
سرخط خبرها
افزایش ریسک چاقی در کودکان شیرخوار با مصرف زودهنگام غذای کمکی

افزایش ریسک چاقی در کودکان شیرخوار با مصرف زودهنگام غذای کمکی

  • کد خبر: ۳۲۸۲۶۴
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۶
به گفته یک فوق تخصص تغذیه کودکان، مصرف زودهنگام غذای کمکی توسط کودکان شیرخوار علاوه بر اینکه ریسک ابتلاء به چاقی در آنها را افزایش می‌دهد، سبب بروز بیماری‌های زمینه‌ای همچون دیابت می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سعیده طالبی اظهار کرد: تغذیه در کودکان نقش بسزایی در بحث رشد و تکامل آنها دارد و اگر کودک از همان دوران شیرخوارگی تغذیه درستی داشته باشد، علاوه بر سلامت جسمی، از میزان هوش مطلوبی برخوردار خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه تغذیه در شش ماه اول زندگی کودک را بسیار مهم و ارزشمند است، ادامه داد: توصیه سازمان جهانی بهداشت بر این نکته است که در کشور‌های در حال توسعه مصرف شیر مادر تا دو سالگی ادامه یابد و در کشور‌های پیشرفته هم توصیه می‌شود که در ۴ تا ۶ ماهگی تغذیه انحصاری با شیر مادر وجود داشته باشد.

این فوق تخصص تغذیه کودکان و عضو هیأت علمی گروه کودکان گفت: از ۴ تا ۶ ماهگی انتظار می‌رود که تغذیه کمکی برای طفل شروع شود و زیر سن چهار ماه این تغذیه به هیچ وجه توصیه نمی‌شود، چون سبب بروز بیماری‌های اتوایمیون مثل دیابت خواهد شد و حتی ریسک چاقی را در کودک افزایش می‌دهد.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.