بیماران مبتلا به ام‌اس حمایت می‌شوند بیماری «هاشیموتو»، شایع‌ترین اختلال تیروئیدی در زنان امام خمینی (ره) در هویت، روح و جان زن ایرانی انقلابی اثرگذار به وجود آورد معرفی کتاب‌هایی مفید به والدین برای تربیت بهتر فرزندان اهدای چادر امام رضایی به نوعروسان| وقتی زندگی مشترک با عقد بالاسرحضرت آغاز می‌شود وقف خانه مسکونی مردی که مهریه همسرش را پرداخت نکرده، چه حکمی دارد؟ زنان ۳برابر مردان به‌ ام‌اس مبتلا می‌شوند فرصت ۵ ماهه مظفر برای ساخت تیمی جهانی در فوتسال زنان بررسی ارتباط میان تغییرات دما و اقلیم با افزایش نرخ سرطان در زنان پیروزی تیم ملی هاکی روی یخ دختران ایران در نخستین دیدار خود در جام آسیایی زنان پرداخت تسهیلات تکلیفی در زمینه اشتغال‌زایی زنان سرپرست‌خانوار در آینده‌ای نزدیک بانوان فلسطینی، نمونه‌ای از پیروان حقیقی حضرت هاجر (س) در عصر کنونی یک بانوی ایرانی در مسابقات جهانی ترکیه طلایی شد پوشاندن زیورآلات زنان از دید نامحرم چه حکمی دارد؟ روایتی زنانه از دوره قاجار در مکه در یک سفرنامه تجربه افسردگی در زندگی حدود ۱۵ تا ۲۵ درصد زنان افزایش تعداد شبکه‌های تبلیغی بانوان کشور اعزام ۴ بانوی خراسانی همراه تیم ملی والیبال نشسته به مسابقات قهرمانی آسیا سندروم سیندرلا- پرنسس، عارضه‌ای روانی- رفتاری در دختران و پسران
سرخط خبرها
حجاب، نمایانگر حاکمیت دینی در جامعه

حجاب، نمایانگر حاکمیت دینی در جامعه

  • کد خبر: ۳۲۶۸۳۸
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۰
یک محقق حوزه عفاف و حجاب با اشاره به اینکه حجاب نمایانگر حاکمیت دینی و اجرای احکام الهی در جامعه است، گفت: زمانی که حجاب به عنوان نماد جامعه اسلامی مطرح می‌شود، دشمن می‌تواند بر روی این نماد تمرکز کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام محمد مهدی ابراهیم‌پور با اشاره به اینکه حجاب یک مسئله چندبُعدی است؛ هم بُعد فردی دارد و هم بعد اجتماعی، و با تشکیل حکومت اسلامی، بعد حاکمیتی نیز به خود می‌گیرد، اظهار کرد: در حقیقت، حجاب صرفاً یک تکلیف شرعی فردی مانند نماز نیست و همچنین نمی‌تواند تنها یک موضوع اجتماعی برای قانون‌گذاری محسوب شود، بلکه مسئله‌ای فراتر از اینهاست.

وی با اشاره به اینکه نمادین بودن حجاب به عنوان نشانه‌ای از جامعه اسلامی است. زمانی که حجاب به عنوان نماد جامعه اسلامی مطرح می‌شود، دشمن می‌تواند بر روی این نماد تمرکز کند، اضافه کرد: هدف دشمن این است که حتی اگر نتوانند به عمق اعتقادات نفوذ کنند، حداقل بتوانند از طریق خط تبلیغاتی، این‌گونه القا کنند که جامعه‌ای که در آن زندگی می‌کنند، همچنان اسلامی نیست و از اصول اسلامی فاصله گرفته است.

حجت الاسلام ابراهیم پور افزود: مسئله حجاب به‌طور جدی و در قالب یک قانون جامع با هفتاد بند، طراحی و آماده اجرا شده است تا وضعیت اجتماعی را اصلاح کند. با این حال، با برخی مسئولینی مواجه هستیم که با توجه به سابقه قانون‌گذاری و حضور مؤثر در مجلس، انتظار می‌رفت که اجرای این قانون با جدیت بیشتری پیگیری شود، اما به نظر می‌رسد چالش‌های اجرایی و محدودیت‌های موجود، مانع از تحقق کامل این انتظارات شده است.

وی متذکر شد: این عدم آگاهی تنها باعث افزایش حساسیت جامعه نسبت به مسئله حجاب شده و دشمن نیز از این وضعیت بهره‌برداری می‌کند و با ایجاد شبهات و دوگانه‌سازی، سعی دارد از این موقعیت استفاده کند.

منبع: خبرگزاری حوزه

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.