مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
انتقاد شدید عضو هیئت‌امنای بنیاد زنان و دموکراسی از ممنوعیت پوشش‌ زنان در فرانسه

انتقاد شدید عضو هیئت‌امنای بنیاد زنان و دموکراسی از ممنوعیت پوشش‌ زنان در فرانسه

  • کد خبر: ۳۲۷۷۸۸
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۰
عضو هیئت‌امنای بنیاد زنان و دموکراسی از ممنوعیت پوشش‌ برای زنان در فرانسه به‌شدت انتقاد کرد و این موضوع را عامل خانه‌نشین‌شدن بانوان مسلمان در این کشور دانست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سمیه اردوغان بایراکتار با ارائه نتایج یک تحقیق در دانشگاه ابن هالدون، یک روند نگران کننده در این رابطه را مورد بررسی قرار داد و گفت: زنانی که حجاب اسلامی را رعایت می‌کنند، اغلب احساس می‌کنند که حقوق آنها در سطوح مختلف جامعه در زمینه‌های تحصیل، اشتغال یا فعالیت‌های ورزشی نادیده گرفته می‌شود.

وی با استناد به تحولات اخیر در کشور فرانسه از ممنوعیت حجاب در ورزش این کشور انتقاد کرد.

رئیس هیئت امنای انجمن زنان و دموکراسی خاطرنشان کرد: این سیاست‌ها زنان را از زندگی عادی در سطح جامعه منع می‌کند و محدودیت‌هایی را ایجاد می‌کند که مستقیماً ناشی از لغو حقوق انسانی بانوان در انتخاب پوشش است.

این بانوی فعال فرهنگی افزود: با استناد به مطالعات جامعه شناسی در سطح اروپا، متقاضیان کار از بین بانوان که حجاب دارند ۶۵ درصد کمتر احتمال دارد که برای مصاحبه پذیرفته شوند.

اردوغان بایراکتار ادامه داد: زنانی که حجاب دارند، ۴۰ درصد بیشتر در محل کار مورد تبعیض واقع می‌شوند که این امر نه تنها بانوان شاغل را دچار مشکل می‌کند بلکه تلاش‌های متعالی با هدف برقراری برابری و عدالت اجتماعی را نیز تا حد زیادی بی اثر می‌کند. 

وی بیان کرد: ما به حمایت از آزادی بانوان در انتخاب پوشش امن برگرفته از تعالیم هدایت بخش الهی، تلاش برای فرهنگ سازی و عدالت در حقوق بشر ادامه خواهیم داد.

اردوغان بایراکتار بر اهمیت این امر که زنان باید قادر به زندگی و کار مطابق با اعتقادات خود باشند، تأکید کرد: وقتی این حق انکار شود، جامعه به عنوان یک کل مسلم تضعیف خواهد شد. هر جامعه‌ای که با سیاست‌های خود زنان را از زندگی اجتماعی حذف می‌کند نمی‌تواند خود را عدالت محور یا حامی دموکراسی بنامد.

این فعال فرهنگی به شدت از سیاست کشور فرانسه در ممنوعیت حجاب بانوان در ورزش انتقاد کرد و تصریح کرد که چنین اقداماتی می‌تواند باعث ممنوعیت ابراز هویت در زنان شود و تعریف ارزش‌های انسانی مانند قومیت، زبان و حتی ویژگی‌های جسمی را تغییر دهد، ارزش‌ها را منقلب کرده و موجب تنزل آنها شود.

وی گفت: در واقع این سکولاریسم نیست. بلکه در بیان دقیق، استفاده از سکولاریسم به عنوان ابزاری برای اسلام هراسی است. 

منبع: خبرگزاری حوزه

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.