سرخط خبرها
انتقاد شدید عضو هیئت‌امنای بنیاد زنان و دموکراسی از ممنوعیت پوشش‌ زنان در فرانسه

انتقاد شدید عضو هیئت‌امنای بنیاد زنان و دموکراسی از ممنوعیت پوشش‌ زنان در فرانسه

  • کد خبر: ۳۲۷۷۸۸
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۰
عضو هیئت‌امنای بنیاد زنان و دموکراسی از ممنوعیت پوشش‌ برای زنان در فرانسه به‌شدت انتقاد کرد و این موضوع را عامل خانه‌نشین‌شدن بانوان مسلمان در این کشور دانست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سمیه اردوغان بایراکتار با ارائه نتایج یک تحقیق در دانشگاه ابن هالدون، یک روند نگران کننده در این رابطه را مورد بررسی قرار داد و گفت: زنانی که حجاب اسلامی را رعایت می‌کنند، اغلب احساس می‌کنند که حقوق آنها در سطوح مختلف جامعه در زمینه‌های تحصیل، اشتغال یا فعالیت‌های ورزشی نادیده گرفته می‌شود.

وی با استناد به تحولات اخیر در کشور فرانسه از ممنوعیت حجاب در ورزش این کشور انتقاد کرد.

رئیس هیئت امنای انجمن زنان و دموکراسی خاطرنشان کرد: این سیاست‌ها زنان را از زندگی عادی در سطح جامعه منع می‌کند و محدودیت‌هایی را ایجاد می‌کند که مستقیماً ناشی از لغو حقوق انسانی بانوان در انتخاب پوشش است.

این بانوی فعال فرهنگی افزود: با استناد به مطالعات جامعه شناسی در سطح اروپا، متقاضیان کار از بین بانوان که حجاب دارند ۶۵ درصد کمتر احتمال دارد که برای مصاحبه پذیرفته شوند.

اردوغان بایراکتار ادامه داد: زنانی که حجاب دارند، ۴۰ درصد بیشتر در محل کار مورد تبعیض واقع می‌شوند که این امر نه تنها بانوان شاغل را دچار مشکل می‌کند بلکه تلاش‌های متعالی با هدف برقراری برابری و عدالت اجتماعی را نیز تا حد زیادی بی اثر می‌کند. 

وی بیان کرد: ما به حمایت از آزادی بانوان در انتخاب پوشش امن برگرفته از تعالیم هدایت بخش الهی، تلاش برای فرهنگ سازی و عدالت در حقوق بشر ادامه خواهیم داد.

اردوغان بایراکتار بر اهمیت این امر که زنان باید قادر به زندگی و کار مطابق با اعتقادات خود باشند، تأکید کرد: وقتی این حق انکار شود، جامعه به عنوان یک کل مسلم تضعیف خواهد شد. هر جامعه‌ای که با سیاست‌های خود زنان را از زندگی اجتماعی حذف می‌کند نمی‌تواند خود را عدالت محور یا حامی دموکراسی بنامد.

این فعال فرهنگی به شدت از سیاست کشور فرانسه در ممنوعیت حجاب بانوان در ورزش انتقاد کرد و تصریح کرد که چنین اقداماتی می‌تواند باعث ممنوعیت ابراز هویت در زنان شود و تعریف ارزش‌های انسانی مانند قومیت، زبان و حتی ویژگی‌های جسمی را تغییر دهد، ارزش‌ها را منقلب کرده و موجب تنزل آنها شود.

وی گفت: در واقع این سکولاریسم نیست. بلکه در بیان دقیق، استفاده از سکولاریسم به عنوان ابزاری برای اسلام هراسی است. 

منبع: خبرگزاری حوزه

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.