درخشش دختران بسکتبالیست نیشابوری در مسابقات لیگ ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا دختر ۹ ساله جانباز مدرسه میناب، سرپرست معنوی پاراآسیایی ناگویا شد افزایش ۷ برابری تعداد جمعیت مجرد قطعی نسبت به دو دهه گذشته در کشور در ۵ دقیقه بدون خامه و ثعلب، بستنی درست کنید کسب مقام پنجم بانوی پینگ‌پنگ‌باز مشهدی در کشور عدم حضور سرمربی کره‌ای تیم ملی والیبال ایران در کنار این تیم در رقابت‌های آسیایی کاهش سهم زنان در دریافت مجوز نگارخانه‌ها در کشور ترکیب ۱۴ نفره تیم ملی والیبال زنان برای حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا ۲۰۲۶ مشخص شد اینفوگرافی | تنها در خانه؛ راهنمای گام به گام برای والدین بزرگ‌ترین دشمنِ شیردهیِ موفق را بشناسید دعوت از ۲ خراسانی به اردوی تیم ملی فوتسال دختران در رده جوانان مشهد و میزبانی این ایام چرا خواب زنان ۴۰ سال به بالا به‌هم می‌ریزد؟ چرا انتخاب لباس راحتی به‌اندازه لباس مجلسی اهمیت دارد؟ انجام غربالگری سلامت زنان سرپرست خانوار در کلینیک‌های مددکاری اجتماعی کشور کسب مقام سومی تیم بسکتبال ۳ به ۳ زیر ۲۳ سال دختران ایران در مسابقات آسیایی دختر ملی پوش کبدی مشهد راهی اردوی آمادگی در کشور هند شد
سرخط خبرها
برگزاری رویداد «دختران نقش‌آفرین» با هدف توانمندسازی دانشجویان دختر

برگزاری رویداد «دختران نقش‌آفرین» با هدف توانمندسازی دانشجویان دختر

  • کد خبر: ۳۳۰۴۱۲
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۸
مشاور عالی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از برگزاری اولین رویداد «دختران نقش‌آفرین» به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور با هدف توانمندسازی دختران دانشجو خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عاصمه قاسمی با تاکید بر اینکه رویداد «دختران نقش‌آفرین» فرصتی بی نظیر برای رشد فردی و نقش‌آفرینی دانشجویان دختر در فضای جامعه است اظهار کرد: این رویداد ملی با هدف شناسایی استعداد‌های دختران دانشجو در فضای دانشگاه آزاد اسلامی، ارتقای استعداد‌ها و ظرفیت‌های آنها و شبکه سازی بین دانشجویان دختر برگزار می‌شود و تلاش می‌کنیم در قالب این رویداد از دانشجویان دختر در حوزه‌های مختلف؛ علمی، فرهنگی، اجتماعی و کارآفرینی حمایت کنیم.

وی یکی از اهداف مهم رویداد «دختران نقش‌آفرین» را ارتقای خودباوری دختران دانشجو عنوان کرد و افزود: آموزش مهارت‌های لازم برای زندگی اجتماعی از اهداف مهم این رویداد است تا دانشجویان دختر بتوانند حضور اجتماعی تاثیر گذاری در جامعه داشته باشند. هم چنین زمینه آشنایی دانشجویان با اساتید برجسته و حوزه‌های مختلف علمی، فرهنگی و کارآفرینی در قالب این رویداد برای دانشجویان فراهم می‌شود.

مشاور عالی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه یک چهارم شرکت کنندگان استانی به مرحله کشوری راه خواهند یافت، ادامه داد: دانشجویان دختر به مدت دو روز، مهارت‌های مورد نیاز برای ورود به عرصه‌های پژوهشی، اجتماعی و حتی کارآفرینی را فرامی گیرند.

برگزاری رویداد «دختران نقش‌آفرین» با هدف توانمندسازی دانشجویان دختر

به گفته قاسمی در این رویداد دانشجویان دختر در کارگاه‌های معرفتی و مهارتی شرکت می‌کنند. همچنین برنامه‌های جانبی از جمله فعالیت‌های تفریحی، فرهنگی و زیارتی در حاشیه رویداد پیش‌بینی شده است.

وی با تاکید بر اینکه رویداد «دختران نقش‌آفرین» به دنبال شبکه سازی و ارتباط مستمر بین دانشجویان دختر است گفت: این رویداد را می‌توان نوعی افتتاحیه برای یک حرکت بلندمدت دانست که با استمرار ارتباط با دانشجویان، به دنبال تحقق اهداف خود است.

مشاور عالی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از برگزاری اولین رویداد«دختران نقش‌آفرین» به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور خبر داد و گفت: اولین رویداد دختران نقش‌آفرین اردیبهشت و تیرماه امسال در تمامی استان‌های کشور برگزار می‌شود.  

منبع: دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.