مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
روایت داستان‌های عروسک‌ها و نقش آن‌ها در زندگی کودکان و دختران اقوام مختلف در یک مستند خانوادگی

روایت داستان‌های عروسک‌ها و نقش آن‌ها در زندگی کودکان و دختران اقوام مختلف در یک مستند خانوادگی

  • کد خبر: ۳۳۰۸۴۴
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۱
تهیه‌کننده مستند تلویزیونی «لیلی‌من» گفت: این مستند خانوادگی با هدف روایت داستان‌های عروسک‌ها و نقش آن‌ها در زندگی کودکان و دختران اقوام مختلف ساخته شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمد رمضانی با اشاره به طی‌کردن زمان یک‌سال‌ونیم برای تحقیق و پژوهش این مجموعه، اظهار کرد: تولید این مجموعه حدود دو سال طول کشید. فرهنگ کشور ما بسیار غنی است و نقش عروسک‌های اقوام مختلف ایرانی در تربیت نسل‌های آینده برای ما جالب و مهم بود و به‌همین‌دلیل تولید این مجموعه مستند را آغاز کردیم.

وی با اشاره به اهمیت پژوهش در این مستند بیان کرد: در حین تولید و ساخت این مجموعه، همواره به پژوهش و تحقیق اهمیت می‌دادیم؛ هدف ما کشف و روایت داستان‌های عروسک‌ها و نقش آنها در زندگی کودکان و دختران اقوام مختلف بود. کار ما یک مستند داستانی است و در آن از نابازیگر‌ها استفاده کردیم.

به گفته تهیه کننده «لیلی‌من»، این مستند، زبان و روایت مادران و یا دخترانی است که می‌خواهند روزی مادران آینده این سرزمین شوند و درواقع یک مستند خانوادگی است.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.