اجرای طرح‌های گسترده بسیج خراسان رضوی در حوزه ترویج عفاف، حجاب و فرزندآوری ترویج فرهنگ «کمال گرایی» در تربیت فرزندان، دغدغه جدید والدین قبل فرزندآوری انتخاب سرمربی جدید تیم ملی بانوان تنیس روی میز ایران احکام شرعی| پاسخ رهبر معظم انقلاب به سئوالات شرعی پیرامون خواندن نماز قضای پدر و مادر توسط فرزندان چرا هزینه‌های زایمان در بیمارستان‌های مختلف خصوصی متفاوت و گران است؟ صعود تیم ملی بسکتبال زنان به مرحله نهایی رقابت‌های دیویژن B مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده روش‌های بهره گیری از مصادیق تربیتی عاشورا در تربیت فرزندان ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان
سرخط خبرها
روایت داستان‌های عروسک‌ها و نقش آن‌ها در زندگی کودکان و دختران اقوام مختلف در یک مستند خانوادگی

روایت داستان‌های عروسک‌ها و نقش آن‌ها در زندگی کودکان و دختران اقوام مختلف در یک مستند خانوادگی

  • کد خبر: ۳۳۰۸۴۴
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۱
تهیه‌کننده مستند تلویزیونی «لیلی‌من» گفت: این مستند خانوادگی با هدف روایت داستان‌های عروسک‌ها و نقش آن‌ها در زندگی کودکان و دختران اقوام مختلف ساخته شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمد رمضانی با اشاره به طی‌کردن زمان یک‌سال‌ونیم برای تحقیق و پژوهش این مجموعه، اظهار کرد: تولید این مجموعه حدود دو سال طول کشید. فرهنگ کشور ما بسیار غنی است و نقش عروسک‌های اقوام مختلف ایرانی در تربیت نسل‌های آینده برای ما جالب و مهم بود و به‌همین‌دلیل تولید این مجموعه مستند را آغاز کردیم.

وی با اشاره به اهمیت پژوهش در این مستند بیان کرد: در حین تولید و ساخت این مجموعه، همواره به پژوهش و تحقیق اهمیت می‌دادیم؛ هدف ما کشف و روایت داستان‌های عروسک‌ها و نقش آنها در زندگی کودکان و دختران اقوام مختلف بود. کار ما یک مستند داستانی است و در آن از نابازیگر‌ها استفاده کردیم.

به گفته تهیه کننده «لیلی‌من»، این مستند، زبان و روایت مادران و یا دخترانی است که می‌خواهند روزی مادران آینده این سرزمین شوند و درواقع یک مستند خانوادگی است.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.