شناسایی ۵۱ هزار زن سالمند تنها در ۱۹ استان کشور ۳۰۰۰ وقف توسط بانوان در کشور به ثبت رسیده است ازدواج ساده است یا پیچیده؟ | نکات مهمی که جوانان قبل از ازدواج باید بدانند راهکار‌های اسلامی برای مادران در تربیت آرام فرزندان اعلام برنامه جام ملت‌های زنان آسیا ۲۰۲۵ بررسی تجربه تاریخی زنان در هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی لزوم ورود اقتصاددانان به طرح کاهش سقف مهریه به ۱۴ سکه معرفی یک کتاب عاشقانه در سالروز ازدواج حضرت فاطمه (س) و حضرت علی (ع) عمل کردن به تقسیم ارثی که به صورت مساوی میان دختر و پسر انجام شده، چه حکمی دارد؟ نقش مؤثر زنان روستایی در اقتصاد کشاورزی توقف مرحله فینال جام فوتبال زنان منطقه لندن و جنوب شرقی انگلیس با نمایش پرچم فلسطین توسط هواداران دو تیم نقش آموزش و خانواده در مواجهه دختران با قاعدگی و شرایط بلوغ | آگاهانه تا بلوغ لزوم الگوگیری بانوان طلبه از سیره علمی، معنوی و اجتماعی حضرت معصومه (س) تبیین الگوی سوم زن مسلمان، محور فعالیت‌های مرکز مطالعات راهبردی زنان و خانواده سازمان بسیج اساتید کشور برگزاری پنجمین همایش بین‌المللی حورا انسیه (س) با محوریت رسالت زن در تحولات جهانی
سرخط خبرها
لایحه امیدبخش شهرداری مشهد تصویب شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)

لایحه امیدبخش شهرداری مشهد تصویب شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۰۹۸۷
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۱
معاونت اجتماعی و مشارکت‌های مردمی شهرداری مشهد از تصویب لایحه خانواده در شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی ابراهیمی، امروز (سه‌شنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در جلسه شورای کمیسیون زن و خانواده، با اشاره به تصویب لایحه خانواده در شورای شهر، این اقدام را بی‌سابقه و بسیار ارزشمند توصیف کرد و گفت: این لایحه می‌تواند نقطه عطفی در توجه به نهاد خانواده و حل آسیب‌های اجتماعی باشد.

وی با تأکید بر اینکه تاکنون به این میزان به موضوع خانواده در سابقه شورای شهر توجه نشده است، گفت: انصافاً کار کم‌نظیری انجام شده است. من این احتمال را می‌دهم که اگر هم در شهر‌های دیگر کاری مشابه صورت گرفته باشد، این کار کم‌نظیر است و در سابقه شورای شهر مشهد این توجه اصلاً نبوده است.

معاون اجتماعی شهردار مشهد، تبدیل رویکرد خانواده‌محوری از طرح و برنامه به قانون را که قابل‌پیگیری و رصد باشد، بسیار مهم دانست و گفت: این اقدام بسیار خوبی است که از ظرفیت‌های قانونی استفاده بکنیم.

ابراهیمی فقدان لایحه در حوزه فرهنگی و اجتماعی را یکی از نکات قابل‌توجه در سال‌های قبل دانست و تصریح کرد: لایحه‌ای که تنظیم می‌شود، یک اتاق فکر می‌خواهد، شناسایی ظرفیت‌ها می‌خواهد، باید برویم دنبال دبیرخانه اجرایی‌اش تا محقق بشود، رصد می‌خواهد.

معاون اجتماعی شهردار مشهد، سه سنگر اصلی در حوزه اجتماعی را «خانواده»، «مسجد» و «محله» دانست و گفت: اگر به این سه سنگر اهمیت دهیم و توجه بکنیم، بخشی از مشکلات جامعه که مرتبط با این سه سنگر است، حل می‌شود.

وی با اشاره به جایگاه خانواده در ایران، افزود: در ایران، تنها چیزی که می‌توانیم در حوزه علوم انسانی رقابت بکنیم، خانواده است. هنوز در ایران، خانواده محترم است و به آن توجه می‌شود؛ باوجود اینکه آسیب‌هایی هم داریم.

ابراهیمی درخصوص طرح مسجدمحوری نیز گفت: این طرح فراتر از بحث عمرانی و ساخت‌وساز مسجد است. طرح مسجدمحوری یک الگو و یک طرح و برنامه مشخص است برای اینکه کارکرد‌های مسجد افزایش پیدا بکند؛ نه‌تنها درون مسجد بلکه بیرون مسجد هم باید به این موضوع توجه بشود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.