ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید مهدی کرمانی «الگوی سوم زن مسلمان»؛ مفهومی تکمیل‌کننده برای حضور اجتماعی زنان و نقش‌آفرینی موثر آنها در خانواده لیگ برتر هندبال بانوان باشگاه‌های کشور از امروز پنجشنبه (۲ مهر ماه ۱۴۰۵) آغاز شد آشپزی | مانی‌پلو دامغانی؛ ترکیب هماهنگ طعم‌های شیرین، ترش و خوش‌عطر + طرز تهیه برگزاری یک کارگاه آموزشی برای زنان خانه‌دار مشهدی | بوستان شهربانوی نصرت میزبان شد آغاز هفته دوم لیگ برتر فوتبال زنان ایران از امروز (۲ مهر ماه ۱۴۰۵) بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ | مدال برنز دختر ملی‌پوش ایرانی در ماده تک‌نفره سنگین وزن کسب شد کسب ۳ مدال طلا و یک نفره توسط بانوان تیم ملی روئینگ ایران در بازی‌های آسیایی ویژه‌برنامه «فرزندان روح‌الله، حماسه‌سازان بی‌ادعا» در رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود نسخه شفابخش برای درمان کمردرد زنان خانه‌دار رقابت‌های اسکواش بیستمین دوره بازی‌های آسیایی ناگویا | ۲ بانوی ایرانی به مرحله بعد صعود کردند ناکامی تیم ملی کبدی بانوان ایران در سومین دیدار مرحله گروهی بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ اینفوگرافی| علائم شایع یائسگی ارتباط میان وزن پایین نوزاد هنگام تولد با عناصر نادر خاکی چیست؟ ایجاد شبکه‌های حمایتی و اجتماعی زنان پس از دوران دفاع مقدس ماجرای دستگیری متخصص‌نمای طب سوزنی چه بود؟ «فرزندان روح‌الله؛ حماسه‌سازان بی‌ادعا» | رواق نجمه خاتون (س) میزبان بانوان در هفته دفاع مقدس تغییر ساعت کاری بوستان‌های بانوان مشهد از فردا ( یکم مهرماه ۱۴۰۵) ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید داراب آخرتی
سرخط خبرها
لایحه امیدبخش شهرداری مشهد تصویب شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)

لایحه امیدبخش شهرداری مشهد تصویب شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۰۹۸۷
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۱
معاونت اجتماعی و مشارکت‌های مردمی شهرداری مشهد از تصویب لایحه خانواده در شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی ابراهیمی، امروز (سه‌شنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در جلسه شورای کمیسیون زن و خانواده، با اشاره به تصویب لایحه خانواده در شورای شهر، این اقدام را بی‌سابقه و بسیار ارزشمند توصیف کرد و گفت: این لایحه می‌تواند نقطه عطفی در توجه به نهاد خانواده و حل آسیب‌های اجتماعی باشد.

وی با تأکید بر اینکه تاکنون به این میزان به موضوع خانواده در سابقه شورای شهر توجه نشده است، گفت: انصافاً کار کم‌نظیری انجام شده است. من این احتمال را می‌دهم که اگر هم در شهر‌های دیگر کاری مشابه صورت گرفته باشد، این کار کم‌نظیر است و در سابقه شورای شهر مشهد این توجه اصلاً نبوده است.

معاون اجتماعی شهردار مشهد، تبدیل رویکرد خانواده‌محوری از طرح و برنامه به قانون را که قابل‌پیگیری و رصد باشد، بسیار مهم دانست و گفت: این اقدام بسیار خوبی است که از ظرفیت‌های قانونی استفاده بکنیم.

ابراهیمی فقدان لایحه در حوزه فرهنگی و اجتماعی را یکی از نکات قابل‌توجه در سال‌های قبل دانست و تصریح کرد: لایحه‌ای که تنظیم می‌شود، یک اتاق فکر می‌خواهد، شناسایی ظرفیت‌ها می‌خواهد، باید برویم دنبال دبیرخانه اجرایی‌اش تا محقق بشود، رصد می‌خواهد.

معاون اجتماعی شهردار مشهد، سه سنگر اصلی در حوزه اجتماعی را «خانواده»، «مسجد» و «محله» دانست و گفت: اگر به این سه سنگر اهمیت دهیم و توجه بکنیم، بخشی از مشکلات جامعه که مرتبط با این سه سنگر است، حل می‌شود.

وی با اشاره به جایگاه خانواده در ایران، افزود: در ایران، تنها چیزی که می‌توانیم در حوزه علوم انسانی رقابت بکنیم، خانواده است. هنوز در ایران، خانواده محترم است و به آن توجه می‌شود؛ باوجود اینکه آسیب‌هایی هم داریم.

ابراهیمی درخصوص طرح مسجدمحوری نیز گفت: این طرح فراتر از بحث عمرانی و ساخت‌وساز مسجد است. طرح مسجدمحوری یک الگو و یک طرح و برنامه مشخص است برای اینکه کارکرد‌های مسجد افزایش پیدا بکند؛ نه‌تنها درون مسجد بلکه بیرون مسجد هم باید به این موضوع توجه بشود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.