طرحی برای شروع زندگی مشترک در سرزمین وحی تفاوت تأثیرات آسیب‌های طلاق و فوت بر افراد خانواده زنان، مدیران غیررسمی در بحران‌های مختلف برتری تیم فوتبال دختران زیر ۲۰ سال ایران مقابل مالزی در انتخابی جام ملت‌ها تاثیر مستقیم سقط جنین بر رشد جمعیت درباره «نفس»، مرکزی مردمی که مانع از سقط جنین می‌شود نگاهی به جزئیات پرونده مفقودی الهه حسین‌نژاد و صدور حکم اعدام برای قاتل تأخیر در فرزندآوری، پدیده‌ای چندلایه‌ای کاهش مرگ کودکان پس از تولد با شروع زودهنگام شیردهی نقش چاقی در کاهش موفقیت روش‌های درمان ناباروری نقش زنان در تحقق انسجام اجتماعی بانوی خراسانی به مدال برنز کوراش آسیا دست یافت نقش کلیدی رسانه‌ها در تبیین مسائل خانواده در فضای اجتماعی کشور حضور ۹والیبالیست خراسان رضوی به اردو‌های ملی زنان واقف قرآن را می توان در سده های کهن یافت کاهش ۱.۴ درصدی آمار ازدواج در خراسان رضوی طی دو سال گذشته پرداخت ۷۳ همت وام ازدواج و فرزندآوری به بیش از ۳۰۰ هزار نفر از متقاضیان دستورپخت کیک هویج در خانه + فیلم
سرخط خبرها
بررسی موانع اصلی مشارکت زنان در ترویج علم

بررسی موانع اصلی مشارکت زنان در ترویج علم

  • کد خبر: ۳۳۱۹۴۱
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۶
مشاور امور بانوان معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور با بررسی موانع اصلی مشارکت زنان در ترویج علم، نسبت به غیبت ساختاری زنان در برنامه‌ریزی، مدیریت و ارزیابی فعالیت‌های ترویج علم انتقاد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خدیجه جدا با انتقاد از غیبت ساختاری زنان در برنامه‌ریزی، مدیریت و ارزیابی فعالیت‌های ترویج علم، اظهار کرد: متاسفانه در این زمینه نه داده‌های تفکیکی تولید می‌شود، نه ارزیابی نظام‌مندی از میزان مشارکت واقعی زنان در طرح‌های علم عمومی در دسترس است.

وی با تاکید بر اینکه در ایران، حضور کمی زنان در فعالیت‌های علمی نسبتا بالاست، اما این حضور در لایه‌های تصمیم‌ساز و ترویجی، ساختارمند نشده است، بیان کرد: آمار‌ها گویای این است که زنان عضو غایب یا غیرمؤثر در شورا‌های ملی، ستاد‌های ترویج، نمایشگاه‌های بزرگ علم و انجمن‌های علمی هستند. این در حالی است که تجربه اثبات کرده، جایگاه اجتماعی و نقش ارتباطی زنان می‌تواند آن‌ها را به بازیگرانی طبیعی برای میانجی‌گری میان نهاد علم و جامعه تبدیل کند. این نقش در حوزه‌هایی مثل سلامت، آموزش، محیط زیست و مصرف آگاهانه؛ اثرگذارتر است.

مشاور امور بانوان معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور ادامه داد: در شرایطی که نهاد علم با چالش‌هایی در سطح پذیرش اجتماعی، اعتبار عمومی و مقاومت فرهنگی نسبت به برخی فناوری‌ها روبه‌رو است، ترویج علم باید بتواند با جامعه وارد گفت‌وگویی واقعی شود و این گفت‌و‌گو، بدون مشارکت گروه‌های مختلف اجتماعی از جمله زنان، ناقص می‌ماند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.