اجرای کامل قانون جوانی جمعیت زیر ذره‌بین فراکسیون زنان| موانع قانون حمایت از مادران بررسی می‌شود راه رسیدن زنان به آرامش چیست؟ غرب و ۱.۵ تریلیون دلار خسارت جنسی علیه زنان! تهیه شناسه کاری بانوان کارآفرین روستایی، طرحی برای نظام‌مندکردن مسیر رشد آن‌ها سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان: کار سختی در پیش‎‌ داریم در لیگ برتر والیبال زنان ایران چه می‌گذرد؟ | ناکامی تیم صدرنشین برابر تیمی از مازندران افزایش ۳۹ برابری تعداد پزشکان متخصص زن بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ۶۰ درصد شرکت‌کنندگان در نخستین جشنواره ملی صنایع خلاق، بانوان هستند| تلاش برای پیوند خلاقیت دانشگاهی با مدل‌های کسب‌وکار ناهنجاری‌های ژنتیکی جنین، علت بیشتر سقط‌های خودبه‌خودی تعداد بانوان زائر از مردان در حج سال ۱۴۰۵ بیشتر است افزایش وزن در دوران بارداری باید تدریجی باشد| ضرورت توجه به میزان غذا و انرژی دریافتی تهران، استانی با باروری بسیار پایین در کشور| مسئله جمعیت در ایران به یک چالش فرهنگی تبدیل شده است سمنان، میزبان نخستین اردوی استعداد‌های برتر هندبال دختران زیر ۱۶ سال کشور| ۷۷ بازیکن منتخب حضور دارند آشنایی با پیامد‌های استفاده از رژیم‌های فانتزی| در هرم کاهش وزن، دریافت پروتئین ضروری است جذب دختران ۱۲ تا ۱۸ ساله به باشگاه «دختیژن» بنیاد کرامت رضوی تکلیف مشخص شد| اعلام اسامی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه‌نهایی لیگ برتر بسکتبال بانوان خانه داری| مصرف سبزیجات تازه بهتر است یا منجمد؟ نایب رئیس فدراسیون فوتبال در جمع ملی‌پوشان: هدف ما فقط کسب نتیجه نیست، با تمام انرژی بازی کنید تیم فوتبال زنان تراکتور به صدر جدول لیگ دسته دو رسید| صعود تقریباً قطعی به لیگ دسته یک فوتبال اهمیت بررسی ناسازگاری گروه خونی مادر و جنین | تأمین بموقع خون‌های کمیاب، چه اثری در زنده‌ماندن جنین دارد؟
سرخط خبرها
بررسی موانع اصلی مشارکت زنان در ترویج علم

بررسی موانع اصلی مشارکت زنان در ترویج علم

  • کد خبر: ۳۳۱۹۴۱
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۶
مشاور امور بانوان معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور با بررسی موانع اصلی مشارکت زنان در ترویج علم، نسبت به غیبت ساختاری زنان در برنامه‌ریزی، مدیریت و ارزیابی فعالیت‌های ترویج علم انتقاد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خدیجه جدا با انتقاد از غیبت ساختاری زنان در برنامه‌ریزی، مدیریت و ارزیابی فعالیت‌های ترویج علم، اظهار کرد: متاسفانه در این زمینه نه داده‌های تفکیکی تولید می‌شود، نه ارزیابی نظام‌مندی از میزان مشارکت واقعی زنان در طرح‌های علم عمومی در دسترس است.

وی با تاکید بر اینکه در ایران، حضور کمی زنان در فعالیت‌های علمی نسبتا بالاست، اما این حضور در لایه‌های تصمیم‌ساز و ترویجی، ساختارمند نشده است، بیان کرد: آمار‌ها گویای این است که زنان عضو غایب یا غیرمؤثر در شورا‌های ملی، ستاد‌های ترویج، نمایشگاه‌های بزرگ علم و انجمن‌های علمی هستند. این در حالی است که تجربه اثبات کرده، جایگاه اجتماعی و نقش ارتباطی زنان می‌تواند آن‌ها را به بازیگرانی طبیعی برای میانجی‌گری میان نهاد علم و جامعه تبدیل کند. این نقش در حوزه‌هایی مثل سلامت، آموزش، محیط زیست و مصرف آگاهانه؛ اثرگذارتر است.

مشاور امور بانوان معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور ادامه داد: در شرایطی که نهاد علم با چالش‌هایی در سطح پذیرش اجتماعی، اعتبار عمومی و مقاومت فرهنگی نسبت به برخی فناوری‌ها روبه‌رو است، ترویج علم باید بتواند با جامعه وارد گفت‌وگویی واقعی شود و این گفت‌و‌گو، بدون مشارکت گروه‌های مختلف اجتماعی از جمله زنان، ناقص می‌ماند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.