عبور ۱۵ توپ از خط دروازه‌ها در هفته دوم لیگ برتر فوتبال بانوان | پرسپولیس برد، استقلال واگذار کرد حضور ستاره مشهدی در تیم ملی کبدی بانوان در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶| چین تایپه شکست خورد تثبیت جایگاه تیم ملی فوتسال زنان ایران در جدیدترین رده بندی جهانی منتشر شده آشپزی | خاگینه قاشقی؛ دسری سنتی و محبوب شهر تبریز + طرز تهیه پایان هفته نخست لیگ برتر هندبال بانوان باشگاه‌های کشور | کدام تیم پیروز میدان شد؟ صعود بانوی ملی‌پوش دوومیدانی ایران به مرحله فینال دوی ۴۰۰ متر زنان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا جنجال بر سر دیسکالیفه شدن فاطمه محیطی‌زاده در آستانه کسب یک مدال تاریخی در رقابت ۷گانه دوومیدانی در بازی‌های آسیایی آشپزی | علت تلخ شدن خورشت قیمه و راه حل آن چیست؟ ارائه الگوی سوم زن در کتاب «از خانه تا سنگر؛ نقش زنان در متن دفاع مقدس» معرفی یک تمرین ساده برای شکستن چرخه لجبازی در زندگی مشترک کسب مقام هفتم بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ توسط تیم ملی کانو دو نفره ۵۰۰ متر بانوان ایران بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶| نماینده ماده ۷گانه دوومیدانی ایران در ۵ رشته مقام اول را کسب کرد از جبهه‌های ایثار تا بارگاه رضوی | «حماسه‌سازان بی‌ادعا» در رواق نجمه خاتون (س) روایت می‌شوند (۳ مهر ۱۴۰۵) ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید مهدی کرمانی «الگوی سوم زن مسلمان»؛ مفهومی تکمیل‌کننده برای حضور اجتماعی زنان و نقش‌آفرینی موثر آنها در خانواده لیگ برتر هندبال بانوان باشگاه‌های کشور از امروز پنجشنبه (۲ مهر ماه ۱۴۰۵) آغاز شد آشپزی | مانی‌پلو دامغانی؛ ترکیب هماهنگ طعم‌های شیرین، ترش و خوش‌عطر + طرز تهیه خانه‌داری | یخ‌زدایی موادغذایی روی کابینت خطرناک است برگزاری یک کارگاه آموزشی برای زنان خانه‌دار مشهدی | بوستان شهربانوی نصرت میزبان شد آغاز هفته دوم لیگ برتر فوتبال زنان ایران از امروز (۲ مهر ماه ۱۴۰۵)
سرخط خبرها
تصویب بودجه یک درصدی برای حوزه زنان، دستاوردی مهم در دولت سیزدهم

تصویب بودجه یک درصدی برای حوزه زنان، دستاوردی مهم در دولت سیزدهم

  • کد خبر: ۳۳۲۱۴۳
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۷
معاون سابق رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از تصویب بودجه یک درصدی برای حوزه زنان به عنوان یکی از دستاورد‌های دولت سیزدهم یاد کرد و گفت: این بودجه، پشتوانه مالی مناسبی برای اجرای برنامه‌های زنان بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ انسیه خزعلی به اقدامات دولت سیزدهم در حوزه زنان و خانواده اشاره و اظهار کرد: در این دوره، برنامه‌های مهمی مانند سند تحول زنان و خانواده، حمایت از اشتغال منعطف زنان، و طرح‌های مرتبط با فرزندآوری و ازدواج پیگیری شد.

وی افزود: شهید رئیسی بر حضور زنان در تصمیم‌گیری‌های کلان تاکید داشتند و معتقد بودند معاونت زنان باید به عنوان مرکز فرماندهی عمل کند و دستگاه‌های اجرایی، اتاق‌های عملیاتی باشند.

معاون سابق رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از تصویب بودجه یک درصدی برای حوزه زنان به عنوان یکی از دستاورد‌های دولت سیزدهم یاد کرد و گفت: این بودجه، پشتوانه مالی مناسبی برای اجرای برنامه‌های زنان بود.

خزعلی به تلاش‌های شهید رئیسی برای تصویب لایحه امنیت زنان اشاره کرد و گفت: با وجود مخالفت‌های برخی اعضای دولت، ایشان بر حفظ این لایحه در مجلس تاکید داشتند و خواستار اصلاح آن در صورت نیاز بودند.

وی با اشاره به بررسی اجرای برنامه ششم توسعه در حوزه زنان، یادآور شد: در این برنامه، موضوعاتی مانند حمایت از زنان سرپرست خانوار، عدالت جنسیتی، و پیشگیری از طلاق مورد توجه قرار گرفت، اما با چالش‌هایی در اجرا مواجه شدیم.

منبع: خبرگزاری آنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.