هر بند سخنان رهبر معظم انقلاب باید پیوست عملیاتی داشته باشد ۱۲ تا ۱۵ درصد سالمندان تنها زندگی می‌کنند درس‌های انیمیشن باب اسفنجی به کودکان! حضور تنهاملی پوش خراسانی تیم ملی فوتبال بانوان در دیدار دوستانه این تیم با عراق ضرورت افزایش سهم تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری از سوی دولت زنان مربی جامعه هستند بررسی تأثیرات مصرف سیگار و مواد مخدر بر سلامت جنین و نوزاد استخوان‌های زنان به طور طبیعی نسبت به مردان ضعیف‌تر است زن در اسلام، انسانی رسالتمند است برگزاری دومین جلسه کارگروه زنان روستایی و عشایری دومین اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتبال زنان پایان یافت کدام یک از ویتامین‌ها برای بدن زنان ضروری‌ هستند؟ زنان یائسه، بیشترین مبتلایان به سرطان رحم در جهان مواجهه با تجربه‌های زنان درگیر سرطان با مطالعه کتاب «می‌خواهم زیبا بمانم» راهیابی ۲۰۰ اثر به مرحله اول سیزدهمین جشنواره مد و لباس فجر وضعیت نامعلوم تیم فوتسال بانوان مشهد در فاصله ۲ ماه تا شروع لیگ‌برتر نخستین زن مسلمان دبیرکل سازمان جهانی گردشگری شد هدیه تأمین اجتماعی مشمول کدام زوج‌های جوان می‌شود؟ ضرورت بازتعریف الگو‌های موفق زن مسلمان متناسب با نیاز‌های زمان
سرخط خبرها
تدوین و اجرای طرح‌های ملی برای توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی و عشایری

تدوین و اجرای طرح‌های ملی برای توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی و عشایری

  • کد خبر: ۳۳۲۱۶۵
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۸
مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور زنان با اشاره به اینکه طرح‌های ملی برای توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی و عشایری تدوین و اجرا می‌شود، حمایت از زنان را ضروری دانست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ طاهره قیومی با اشاره به طرح‌های جدید این وزارتخانه برای حمایت از زنان روستایی و عشایری، اظهار کرد: طبق برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت، وزارت جهاد کشاورزی مکلف است برای زنان عشایری و روستایی و توسعه کسب‌وکار‌های خرد روستایی، براساس مزیت‌های رقابتی مناطق، طرح‌هایی را تدوین و به اجرا بگذارد.

وی تصریح کرد: این طرح‌ها با همکاری وزارت کشور، معاونت امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور و دیگر نهاد‌های مربوطه در سطح ملی برای ۳۲ استان تدوین شده و هدف اصلی این طرح، ایجاد و توسعه بازار الکترونیک و اقتصاد پایدار در روستاها، تقویت تسهیلات خرد برای زنان روستایی و ارائه خدمات بهداشت روانی و اجتماعی است.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور زنان خاطرنشان‌کرد: زنان عشایری و روستایی چشم‌انتظار توجه ویژه دولت هستند تا بتوانند با حمایت‌های مالی و تسهیلات اندک، کسب‌وکار‌های خود را رونق بخشند و ما به عنوان بخش خصوصی و نهاد‌های اجرایی، همکاری کامل خود را برای اجرای این طرح در دولت چهاردهم خواهیم داشت.

قیومی بیان کرد: امیدوارم با اجرای این طرح‌ها در دولت فعلی، بتوانیم گام‌های مؤثری در جهت بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی زنان روستایی و عشایری برداریم.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.