آیا همکاری النی کاپوچیانی با فدراسیون بسکتبال پایان می‌یابد؟ تیم ملی اسکیت هاکی زنان برابر چین در قهرمانی آسیا به پیروزی رسید سلیمی: نقش مادران در روایت درست از جنگ بی‌بدیل است تداوم اردو‌های تیم ملی فوتسال بانوان بزرگسالان از برگزاری نمایشگاه محصولات فرهنگی و اشتغال خانگی تا اجرای گروه سرود کودکان خردسال در نخستین نشست «فتح نو» حذف کتاب از سبد خانوار، یک بحران فرهنگی جدی در کشور سهم ۳۰ درصدی بانوان کشور‌های مسلمان برای شرکت در جایزه بین‌المللی قرآن کریم دبی صحنه‌ای از قیام معرفتی زنان برای ساختن جهانی بهتر رصد دختران بازمانده از تحصیل در کشور توسط وزارت آموزش و پرورش درباره سمیحه خلیل، صدای زخم‌خورده و مقاوم زنان سرزمین فلسطین طرز تهیه رولت خانگی با خامه در خانه + فیلم دکتر علم‌الهدی: زنان باید باور اجتماع درباره معنای زن، جنگ و خانواده را تغییر دهند وعده کاهش وزن سریع از سوی تبلیغات وسوسه‌انگیز به زنان آشنایی با یادگار‌های ناشناخته گوهرشادخاتون والدین در آموزش احکام اسلامی به فرزندان چه مسئولیتی دارند؟ معرفی چند تکنیک ساده برای تقویت «شجاعت» کودکان تقویت هویت مادری، مأموریت کلان مرکز راهبری و هماهنگی بانوان سازمان تبلیغات اسلامی کتاب سال بانوان، جلوه‌ای از تحول انقلاب اسلامی در عرصه نقش‌آفرینی زنان بوستان بانوان «کرامت»، پروژه‌ای ۷ هکتاری برای ارتقای نشاط بانوان مشهد
سرخط خبرها
لزوم پیگیری پرداخت حق عائله‌مندی به زنان کارمند

لزوم پیگیری پرداخت حق عائله‌مندی به زنان کارمند

  • کد خبر: ۳۳۳۶۳۹
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۲
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه حق عائله‌مندی به کارمندان زن پرداخت نمی‌شود، گفت: این مساله باید اصلاح شود و باید معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده این موضوع را با جدیت پیگیری کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه با بیان اینکه در برخی حمایت‌ها از زنان، خلاء‌هایی وجود دارد، افزود: برخی قوانین به درستی اجرا نمی‌شوند، گاهی اوقات قوانینی به منظور برقراری تساوی اجرا می‌شوند، با این تصور که عدالت محقق شده، در حالی که نیازمند اصلاح هستند.

وی به عنوان نمونه گفت: برای مثال، قانون جذب هیات علمی به‌گونه‌ای تنظیم شده که زنان نیز مانند مردان تا ۴۰ سالگی امکان عضویت دارند، اما عمل به این قانون یکسان، باعث می‌شود برخی زنان برای ارتقای علمی از فرزندآوری صرف‌نظر کنند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: یا اینکه حق عائله‌مندی به کارمندان زن پرداخت نمی‌شود و صرفاً به مردان اختصاص دارد و این مساله باید اصلاح شود و معاونت امور زنان در ریاست جمهوری باید این موضوعات را با جدیت پیگیری کند.

حجت الاسلام خسروپناه ادامه داد: سال گذشته، نرخ زاد و ولد به زیر یک میلیون رسید و در برخی استان‌ها، حتی آمار مرگ‌ومیر از تولد کودکان بیشتر شده است.

وی با بیان اینکه در حکمرانی جمعیت، چند رکن اساسی وجود دارد، گفت: مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۳، در قالب ۱۴ بند، سیاست‌های کلی جمعیت را به سران قوا ابلاغ کردند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: در سال ۱۳۹۱، شورای عالی انقلاب فرهنگی در قالب ۵ ماده و ۶ تبصره، سیاست‌های راهبردی را تصویب کرد که ابعاد حمایتی، تشویقی، فرهنگی و اقتصادی را در بر می‌گیرد.

حجت الاسلام خسروپناه با بیان اینکه قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نیز در سال ۱۴۰۰ تصویب شد که تکالیف وزارتخانه‌ها و حمایت‌های مالی، اداری، مالیاتی، فرهنگی و حوزه بهداشت و سلامت را مشخص کرده است، تصریح کرد: در کشور از نظر ساختار، قانون و سیاست‌گذاری خلایی نداریم بلکه بر اساس مطالعات سه خلاء اساسی داریم که یکی از آنها، فقدان اتاق رصد هوشمند است.

وی ادامه داد: نیازمند یک قرارگاه یا اتاق مانیتورینگ هوشمند هستیم که به‌صورت مستمر، وضعیت جمعیت و نرخ باروری را رصد کند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.