اعلام آمادگی کامل برای میزبانی نخستین نشست عالی‌رتبه سالانه زنان اکو در سال آینده زنان مایه افتخار ایران هستند ویژه برنامه «بانوان عاشورایی» با حضور زائران اردوزبان در حرم مطهر رضوی برگزار شد بررسی ابعاد مختلف خانه‌داری و اشتغال زنان در خانواده از دیدگاه اسلام رنگ و بوی زنانه مستند کوتاه «مادر جبهه‌ها» دختر شهید سپهبد سلامی: هستی خود را برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب به میدان می‌آوریم ۳۲ بازیکن به اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان دعوت شدند سرمربی تیم ملی فوتبال زنان ایران: می‌خواهیم نماینده‌ای شایسته برای ایران باشیم معرفی جایگزین‌های نمک در پخت غذا آغاز بیست و یکمین دوره لیگ برتر هندبال زنان ایران از نیمه دوم شهریور ماه ۱۴۰۴ اثرگذاری مستقیم طلاق بر ساختار‌های تربیتی، آموزشی و فرهنگی جامعه خانواده ایرانی، خانواده‌ای مقاوم در برابر جنگ ۱۲ روزه اخیر جایگاه بانوان در نبرد فرهنگی علیه دشمن کجاست؟ مسابقات مقدماتی جام ملت‌های آسیا چه زمانی برگزار می‌شود؟ | جزئیاتی از برنامه دیدار‌های تیم ملی فوتبال زنان ایران در مرحله مقدماتی تصویب قانون اجباری شدن خدمت سربازی برای زنان در دانمارک لزوم رعایت اصل تعادل در هنگام نشان دادن مهر و محبت به کودک
سرخط خبرها
لزوم پیگیری پرداخت حق عائله‌مندی به زنان کارمند

لزوم پیگیری پرداخت حق عائله‌مندی به زنان کارمند

  • کد خبر: ۳۳۳۶۳۹
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۲
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه حق عائله‌مندی به کارمندان زن پرداخت نمی‌شود، گفت: این مساله باید اصلاح شود و باید معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده این موضوع را با جدیت پیگیری کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه با بیان اینکه در برخی حمایت‌ها از زنان، خلاء‌هایی وجود دارد، افزود: برخی قوانین به درستی اجرا نمی‌شوند، گاهی اوقات قوانینی به منظور برقراری تساوی اجرا می‌شوند، با این تصور که عدالت محقق شده، در حالی که نیازمند اصلاح هستند.

وی به عنوان نمونه گفت: برای مثال، قانون جذب هیات علمی به‌گونه‌ای تنظیم شده که زنان نیز مانند مردان تا ۴۰ سالگی امکان عضویت دارند، اما عمل به این قانون یکسان، باعث می‌شود برخی زنان برای ارتقای علمی از فرزندآوری صرف‌نظر کنند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: یا اینکه حق عائله‌مندی به کارمندان زن پرداخت نمی‌شود و صرفاً به مردان اختصاص دارد و این مساله باید اصلاح شود و معاونت امور زنان در ریاست جمهوری باید این موضوعات را با جدیت پیگیری کند.

حجت الاسلام خسروپناه ادامه داد: سال گذشته، نرخ زاد و ولد به زیر یک میلیون رسید و در برخی استان‌ها، حتی آمار مرگ‌ومیر از تولد کودکان بیشتر شده است.

وی با بیان اینکه در حکمرانی جمعیت، چند رکن اساسی وجود دارد، گفت: مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۳، در قالب ۱۴ بند، سیاست‌های کلی جمعیت را به سران قوا ابلاغ کردند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: در سال ۱۳۹۱، شورای عالی انقلاب فرهنگی در قالب ۵ ماده و ۶ تبصره، سیاست‌های راهبردی را تصویب کرد که ابعاد حمایتی، تشویقی، فرهنگی و اقتصادی را در بر می‌گیرد.

حجت الاسلام خسروپناه با بیان اینکه قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نیز در سال ۱۴۰۰ تصویب شد که تکالیف وزارتخانه‌ها و حمایت‌های مالی، اداری، مالیاتی، فرهنگی و حوزه بهداشت و سلامت را مشخص کرده است، تصریح کرد: در کشور از نظر ساختار، قانون و سیاست‌گذاری خلایی نداریم بلکه بر اساس مطالعات سه خلاء اساسی داریم که یکی از آنها، فقدان اتاق رصد هوشمند است.

وی ادامه داد: نیازمند یک قرارگاه یا اتاق مانیتورینگ هوشمند هستیم که به‌صورت مستمر، وضعیت جمعیت و نرخ باروری را رصد کند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.