به گزارش شهرآرانیوز؛ حجتالاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه با بیان اینکه در برخی حمایتها از زنان، خلاءهایی وجود دارد، افزود: برخی قوانین به درستی اجرا نمیشوند، گاهی اوقات قوانینی به منظور برقراری تساوی اجرا میشوند، با این تصور که عدالت محقق شده، در حالی که نیازمند اصلاح هستند.
وی به عنوان نمونه گفت: برای مثال، قانون جذب هیات علمی بهگونهای تنظیم شده که زنان نیز مانند مردان تا ۴۰ سالگی امکان عضویت دارند، اما عمل به این قانون یکسان، باعث میشود برخی زنان برای ارتقای علمی از فرزندآوری صرفنظر کنند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: یا اینکه حق عائلهمندی به کارمندان زن پرداخت نمیشود و صرفاً به مردان اختصاص دارد و این مساله باید اصلاح شود و معاونت امور زنان در ریاست جمهوری باید این موضوعات را با جدیت پیگیری کند.
حجت الاسلام خسروپناه ادامه داد: سال گذشته، نرخ زاد و ولد به زیر یک میلیون رسید و در برخی استانها، حتی آمار مرگومیر از تولد کودکان بیشتر شده است.
وی با بیان اینکه در حکمرانی جمعیت، چند رکن اساسی وجود دارد، گفت: مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۳، در قالب ۱۴ بند، سیاستهای کلی جمعیت را به سران قوا ابلاغ کردند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: در سال ۱۳۹۱، شورای عالی انقلاب فرهنگی در قالب ۵ ماده و ۶ تبصره، سیاستهای راهبردی را تصویب کرد که ابعاد حمایتی، تشویقی، فرهنگی و اقتصادی را در بر میگیرد.
حجت الاسلام خسروپناه با بیان اینکه قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نیز در سال ۱۴۰۰ تصویب شد که تکالیف وزارتخانهها و حمایتهای مالی، اداری، مالیاتی، فرهنگی و حوزه بهداشت و سلامت را مشخص کرده است، تصریح کرد: در کشور از نظر ساختار، قانون و سیاستگذاری خلایی نداریم بلکه بر اساس مطالعات سه خلاء اساسی داریم که یکی از آنها، فقدان اتاق رصد هوشمند است.
وی ادامه داد: نیازمند یک قرارگاه یا اتاق مانیتورینگ هوشمند هستیم که بهصورت مستمر، وضعیت جمعیت و نرخ باروری را رصد کند.
منبع: ایرنا