اینفوگرافی | آموزش سواد مالی برای فرزندان آشا محرابی مهمان چهارمین قسمت برنامه «هم‌کلام» شد افزایش نرخ مشارکت اقتصادی زنان با تدوین یک نقشه راه متوازن آغاز مسابقات والیبال قهرمانی ایران منطقه جنوب دختران زیر ۱۹ سال کشور از ۱۸ شهریور ماه ۱۴۰۵ خارج‌سازی توده‌ای حدود ۳۰ سانتی‌متری از شکم و لگن یک بانوی ۴۲ ساله در کاشان آشپزی | طرز تهیه سوپ گوجه‌فرنگی ساده به روش ایتالیایی هشدار یک روانشناس نسبت به گسترش روان‌شناسی زرد در شبکه‌های اجتماعی | تعارضات زندگی مشترک با روش‌های فوری رفع نمی‌شود کاهش علائم شناختی یائسگی با یک درمان هورمونی آیا توجه به مناسبت‌ها در زندگی مشترک یک رسمِ کلیشه‌ای است یا یک ضرورت؟ لزوم تبدیل دورکاری مادران شاغل به مسئله اجتماعی و سیاستی خانه‌داری | آیا روش درست نگهداری هندوانه بریده در یخچال را می‌دانید؟ حریفان تیم خاتون در لیگ قهرمانان فوتبال بانوان آسیا⁩ مشخص شدند حنا زرین‌کمر در صدر رنکینگ برترین‌های تکواندوی جهان قرار گرفت حضور تیم ملی راگبی ۷  نفره بانوان ایران برای اولین بار در  رقابت‌های قهرمانی آسیا ضیافت خون ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید احمد سیرجانی ۱۱۰۰ بانوی کارآفرین خراسان شمالی به صورت هدفمند حمایت می‌شوند انجام ششمین پیاده‌روی فضایی ۲ فضانورد زن هشدار جدی یک پژوهش: تحصیل‌کرده‌ها تمایلی به فرزندآوری ندارند
سرخط خبرها
مقایسه، آسیب زندگی مشترک

مقایسه، آسیب زندگی مشترک

  • کد خبر: ۳۳۳۶۹۶
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۲
یک کارشناس و پژوهشگر امور خانواده مقایسه را از آسیب‌های زندگی مشترک برشمرد و گفت: به هیچ وجه همسر خود را با دیگری نباید مقایسه کنیم، اگر همسری دارای تحصیلات عالی، درآمد و ظاهری عالی است مقایسه با دیگری شود، انتظارات را فراتر می‌برد و همین موجب ضعف تعهد و تضمین در زندگی می‌شود، بنابراین به آن چیزی که انتخاب کردیم باید قانع باشیم و با همان ادامه بدهیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سعید عزیزی اظهار کرد: جوانان در تصمیم‌های ازدواج باید سعی کنند با طرف مقابل دست کم به مدت یک ماه به طور حضوری و نه صرفا مجازی ارتباط برقرار کنند تا کامل با یکدیگر آشنا شوند.

وی ادامه داد: تفاوت بین ارتباط با ازدواج این است که در ازدواج تعهد و تضمین وجود دارد و طرفین شناسایی کامل از هم دارند، اما ارتباط اینگونه نیست، تعهد و تضمین‌ها کمرنگ است و طرفین شناخت کافی از یکدیگر در فضای ارتباطی ندارند.

این کارشناس خانواده به عارضه‌های ارتباط‌های بدون ازدواج اشاره کرد و افزود: آن‌هایی که در فضای مجازی ارتباط برقرار می‌کنند دچار پارانوئید (شکاکی) می‌شوند، این موجب تزلزل رابطه زناشویی است، چون از طریق فضای مجازی باهم آشنا شدند، از یکدیگر در رابطه با این موضوع می‌ترسند.

وی افزود: زوج‌ها پس از ازدواج با همسری که از طریق ارتباط با هم آشنا شده‌اند به مرور زمان زده و تنوع طلب می‌شوند.

عزیزی قیاس و مقایسه را از آسیب‌های زندگی مشترک برشمرد و گفت: به هیچ وجه همسر خود را با دیگری نباید مقایسه کنیم، اگر همسری دارای تحصیلات عالی، درآمد و ظاهری عالی است مقایسه با دیگری شود، انتظارات را فراتر می‌برد و همین موجب ضعف تعهد و تضمین در زندگی می‌شود، بنابراین به آن چیزی که انتخاب کردیم باید قانع باشیم و با همان ادامه بدهیم.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.