ابتلای زنان به آرتریت روماتوئید نسبت به مردان بیشتر است| نگاهی به اثرگذاری یک درمان نوین افزایش سن بارداری در خراسان شمالی| ۵۵ هزار مادر، تک فرزند هستند قهرمانی تیم اسپینینگ بانوان استان فارس در یک المپیاد ورزشی کشوری چه موضوعاتی در حوزه خانواده و زنان مورد توجه رهبر شهید بود؟ آیا آلرژی کودکان به بادام زمینی قابل درمان است؟ ابهام در وضعیت اسپانسرینگ تیم خاتون برای حضور در رقابت‌های آسیایی دوستش نداشتم اما عاشقش شدم»| روایت شنیدنی همسر شهید مجید شعبانی از آخرین ماه‌های زندگی مشترک اهمیت استفاده از اسیدفولیک برای بارداری سالم درد و ناباروی، ۲ علامت مهم آندومتریوز| چه میزان از زنان درگیر این بیماری هستند؟ توجه به نیاز‌های  ویژه زنان در بحران‌ها، محور اقدامات شهرداری تهران خانه‌تان برق می‌زند، اما چرا هیچ‌کس نمی‌خندد؟ | راهنمای رهایی از وسواس تمیزی برای مادران نگاهی به معجزه ۴ دقیقه‌ای «پیش‌قدم شدن» در آشتی زوجین| مهارتی که نشانه بالاتر بودن هوش عاطفی (EQ) است تجلیل از ۱۱۰ مادر طلبه و اساتید دارای ۴ فرزند و بیشتر حوزه علمیه خراسان در حرم مطهر رضوی تغییر الگوی فرزندآوری در کشور| تعداد فرزندان اول از تعداد فرزندان دوم بیشتر شده است بررسی نقش و جایگاه پروین اعتصامی در آموزش و پرورش افغانستان در یک نشست فرهنگی روایت شهادت شهیده «سیده مهدیس حمیدی» در جنگ تحمیلی سوم از زبان پدر| همه چیز در چند ثانیه تغییر کرد نگاه جلال آل‌احمد به نقش زنان در تحولات انقلاب اسلامی چه بود؟ آیا می توان در آشپزی، صرفه جویی کرد؟| معرفی راهکارهایی ساده برای کاهش دورریز مواد غذایی
سرخط خبرها
مقایسه، آسیب زندگی مشترک

مقایسه، آسیب زندگی مشترک

  • کد خبر: ۳۳۳۶۹۶
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۲
یک کارشناس و پژوهشگر امور خانواده مقایسه را از آسیب‌های زندگی مشترک برشمرد و گفت: به هیچ وجه همسر خود را با دیگری نباید مقایسه کنیم، اگر همسری دارای تحصیلات عالی، درآمد و ظاهری عالی است مقایسه با دیگری شود، انتظارات را فراتر می‌برد و همین موجب ضعف تعهد و تضمین در زندگی می‌شود، بنابراین به آن چیزی که انتخاب کردیم باید قانع باشیم و با همان ادامه بدهیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سعید عزیزی اظهار کرد: جوانان در تصمیم‌های ازدواج باید سعی کنند با طرف مقابل دست کم به مدت یک ماه به طور حضوری و نه صرفا مجازی ارتباط برقرار کنند تا کامل با یکدیگر آشنا شوند.

وی ادامه داد: تفاوت بین ارتباط با ازدواج این است که در ازدواج تعهد و تضمین وجود دارد و طرفین شناسایی کامل از هم دارند، اما ارتباط اینگونه نیست، تعهد و تضمین‌ها کمرنگ است و طرفین شناخت کافی از یکدیگر در فضای ارتباطی ندارند.

این کارشناس خانواده به عارضه‌های ارتباط‌های بدون ازدواج اشاره کرد و افزود: آن‌هایی که در فضای مجازی ارتباط برقرار می‌کنند دچار پارانوئید (شکاکی) می‌شوند، این موجب تزلزل رابطه زناشویی است، چون از طریق فضای مجازی باهم آشنا شدند، از یکدیگر در رابطه با این موضوع می‌ترسند.

وی افزود: زوج‌ها پس از ازدواج با همسری که از طریق ارتباط با هم آشنا شده‌اند به مرور زمان زده و تنوع طلب می‌شوند.

عزیزی قیاس و مقایسه را از آسیب‌های زندگی مشترک برشمرد و گفت: به هیچ وجه همسر خود را با دیگری نباید مقایسه کنیم، اگر همسری دارای تحصیلات عالی، درآمد و ظاهری عالی است مقایسه با دیگری شود، انتظارات را فراتر می‌برد و همین موجب ضعف تعهد و تضمین در زندگی می‌شود، بنابراین به آن چیزی که انتخاب کردیم باید قانع باشیم و با همان ادامه بدهیم.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.