نسخه شفابخش برای درمان کمردرد زنان خانه‌دار رقابت‌های اسکواش بیستمین دوره بازی‌های آسیایی ناگویا | ۲ بانوی ایرانی به مرحله بعد صعود کردند ناکامی تیم ملی کبدی بانوان ایران در سومین دیدار مرحله گروهی بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ارتباط میان وزن پایین نوزاد هنگام تولد با عناصر نادر خاکی چیست؟ ایجاد شبکه‌های حمایتی و اجتماعی زنان پس از دوران دفاع مقدس ماجرای دستگیری متخصص‌نمای طب سوزنی چه بود؟ «فرزندان روح‌الله؛ حماسه‌سازان بی‌ادعا» | رواق نجمه خاتون (س) میزبان بانوان در هفته دفاع مقدس تغییر ساعت کاری بوستان‌های بانوان مشهد از فردا ( یکم مهرماه ۱۴۰۵) ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید داراب آخرتی آشپزی | لازانیا را بدون استفاده از برگه‌های لازانیا درست کنید! + طرز تهیه بریکس، تنها مسیر توسعه دیپلماسی اقتصادی زنان نیست حضرت معصومه (س)؛ الگویی مناسب برای تحصیل و پیشرفت بانوان جامعه کسب دومین پیروزی دختران کبدی ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ واکاوی جایگاه والای حضرت فاطمه‌ معصومه (س) | کلید بهشت در دستان بانوی کرامت است لزوم تولید و نصب المان‌هایی با محوریت حضور حماسی زنان در شهر مشهد نیم نگاهی به خرید پرحاشیه تیم فوتسال بانوان پرسپولیس | آیا شهرت به تنهایی کافی است؟ اختصاص تیتر روزنامه بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ به عملکرد تیم ملی کبدی بانوان ایران غروب غربت بانوی بهشت | رواق نجمه خاتون (س) حرم رضوی میزبان بانوان در شام وفات حضرت معصومه (س)
سرخط خبرها
تبدیل درددل پیرزن روستایی به یک مصوبه توسط شهید جمهور

تبدیل درددل پیرزن روستایی به یک مصوبه توسط شهید جمهور

  • کد خبر: ۳۳۳۷۸۹
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۳
معاون امور زنان و خانواده دولت سیزدهم با اشاره به بیان درددل یک پیرزن برای رئیس جمهور در یکی از سفر‌های استانی، گفت: با طرح مشکل این پیرزن در جلسه هیئت دولت، شهید جمهور و تمام وزرا این موضوع را در قالب یک مصوبه به تصویب رساندند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ انسیه خزعلی با اشاره به اینکه شهید جمهور همواره بر توانمندسازی زنان در تمامی عرصه‌ها تأکید داشتند و خوشبختانه در بخش‌های بهداشتی و مهارتی نیز گام‌های مؤثر و بزرگی در این دولت برداشته شد. اظهار کرد: بسیاری از دبیرستان‌ها در سراسر کشور تجهیز شدند و به طور خاص در یکی از مصوبات استانی، مقرر شد که هنرستان‌ها و برخی از دبیرستان‌ها به دستگاه‌ها و امکانات هنرآموزی و مهارت‌آموزی مجهز شوند، تا بتوانند مسیر آینده شغلی دختران را به نحوی مطلوب و حمایتی هموار سازند.

وی ادامه داد: در یکی از سفر‌های استانی که به یکی از روستا‌های بسیار دورافتاده رفته بودیم، پیرزنی نزد من آمد و گفت: وضعیت ما چنین است که من و همسرم‌– که او نیز پیرمردی ازکارافتاده است‌– با داشتن تنها یک رأس گوساله، زندگی‌مان را می‌گذرانیم. اما اکنون با شرایطی که پیش آمده و با هزینه‌هایی که نهاده‌ها به ما تحمیل می‌کنند، حتی به فکر فروش همان یک گوساله افتاده‌ایم و واقعاً نمی‌دانیم چگونه باید زندگی‌مان را اداره کنیم.

معاون امور زنان و خانواده دولت سیزدهم یادآور شد: پس از پایان سفر، هنگام بازگشت در هواپیما، این موضوع را با رئیس‌جمهور در میان گذاشتم و گفتم: این وضعیتِ پیش‌آمده برای مردم محروم، صرفاً مسئله دامداری و تولید نیست؛ بلکه خانواده‌هایی هستند که با یک یا دو رأس دام زندگی‌شان را اداره می‌کنند و امروز در چنین شرایط دشواری قرار گرفته‌اند. ایشان از شنیدن این موضوع بسیار ناراحت شدند و فوراً گفتند: «حتماً این مسئله را در اولین جلسه هیئت دولت مطرح کنید. بنده نیز دقیقاً طبق فرمایش ایشان، این موضوع را در نخستین جلسه دولت مطرح کردم. همان‌جا تصمیم گرفته شد که حمایت‌هایی مشخص در حوزه نهاده‌های دامی برای اقشار محروم در‌نظر گرفته شود و این مسئله به تصویب رسید. این رویکرد و سبک مدیریتی ایشان بود؛ پیگیری جدی مسائل تا حصول نتیجه و تبدیل دغدغه‌های مردمی به مصوبه و اقدام اجرائی.

منبع: روزنامه کیهان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.