توییت رهبر معظم انقلاب اسلامی پس از پایان جلسه شورای امنیت واکنش عراقچی به اتهام‌زنی فرانسه علیه ایران: بازرسان آژانس در ایران حضور دارند سخنرانی عراقچی در نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره فعال شدن مکانیسم ماشه: آمریکا به دیپلماسی خیانت اما اروپا آن را خاک کرد تعلیق همکاری با آژانس در صورت فعال سازی مکانیسم ماشه واکنش ایران به سخنرانی «نتانیاهو» در مجمع عمومی سازمان ملل در مقابل صندلی‌های خالی ادعای آلمان درباره بازگشت تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران پزشکیان: بازرسان آژانس می‌توانند از تاسیسات هسته‌ای ایران بازدید کنند مکانیسم ماشه فعال می‌شود | در نشست شورای امنیت درباره تمدید اسنپ‌بک چه گذشت؟ پزشکیان: کشورهای اسلامی برای مسلمانان امنیت و رفاه ایجاد کنند نتانیاهو با جولانی هم به توافق نرسید واکنش وزیر خارجه عراق به یاوه‌گویی نتانیاهو اعلام جزئیات برنامه دیدار‌های لاریجانی در سفر به بیروت حمایت پاکستان از صلح منطقه؛ قدردانی از ایران و دفاع از آزادی فلسطین هاشمی تاکید کرد: زیرساخت‌های پهن‌باند و پردازش کشور باید با اتکا به بخش خصوصی توسعه یابد هشدار سفیر ایران نسبت به اجرایی نشدن کامل پروژه «چهارراه صلح» پزشکیان با ولیعهد کویت دیدار و گفت‌و‌گو کرد گروسی: عدم بازرسی آژانس اتمی از اسرائیل، غیرمنصفانه است مادر اسیر اسرائیلی: نتانیاهو از ما سوءاستفاده می‌کند درخواست عراقچی از شورای امنیت سازمان ملل متحد: مسئولانه عمل کنید و در کنار دیپلماسی، عدالت و حقوق بین‌الملل بایستید گروه دوستان منشور ملل متحد حمله آمریکا به تأسیسات‌ هسته‌ای ایران را محکوم کردند راهپیمایی جمعه‌های «خشم و نصر» در مشهد برگزار شد (۴ مهر ۱۴۰۴) واکنش کرملین به تهدید ناتو برای سرنگونی جنگنده‌های روسیه لاریجانی: اسنپ‌بک فعال شود، رابطه ما با آژانس تعلیق می‌شود لاریجانی فردا (۵ مهر ۱۴۰۴) به لبنان سفر می‌کند آیت الله علم الهدی: عقلانیت و بصیرت مردم ایران راز ماندگاری انقلاب است برگزارکنندگان مراسم سالگرد سیدحسن نصرالله در سواحل لبنان بازداشت می‌شوند اعلام جرم رژیم صهیونیستی علیه یک نفر به اتهام جاسوسی برای ایران
سرخط خبرها

معاون رئیس‌جمهور در مشهد: ویژگی خاص شهید رئیسی، مردمی‌بودن و صمیمی‌بودن ایشان بود+ فیلم

  • کد خبر: ۳۳۳۹۰۰
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۳
معاون رئیس‌جمهور در مشهد: ویژگی خاص شهید رئیسی، مردمی‌بودن و صمیمی‌بودن ایشان بود+ فیلم
معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: ویژگی خاص شهید رئیسی، مردمی‌بودن و صمیمی‌بودن ایشان بود و ما نیز در برگزاری مراسم بزرگداشت، دست کمک را به سوی مجموعه‌های مردمی و جهادی دراز کردیم.

به گزارش شهرآرانیوز، در مراسم اولین سالگرد شهادت آیت‌الله رئیسی و شهدای خدمت با عنوان «خادمان حرم ایران» که امشب (۳۰ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴) در مشهد برگزار شد، سعید اوحدی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور، با اشاره به تأکید رئیس‌جمهور به برگزاری با عزت و شکوه اولین سالگرد شهدای خدمت، گفت: با مصوبه دولت، مسئولیت بزرگداشت شهدای خدمت به بنیاد شهید و امور ایثارگران محول شد و بیش از ۴۰ دستگاه در ستاد مرکزی برگزاری مراسم حضور پیدا کردند.

وی افزود: البته شهدا بر خوان ضیافت الهی هستند و نیازی به مراسم ما ندارند. خانواده این شهدا نیز به این مراسم نیازی ندارند. آن‌ها چشم‌وچراغ این ملت هستند. ما در برگزاری این مراسم به دنبال هدف بالاتری بودیم.

اوحدی در بخش دیگری از سخنان خود، گفت: شهدا انسان‌هایی هستند که بر قله‌های بلند کمال قرار گرفتند تا ما راه را گم نکنیم و این ما هستیم که نباید از شهدا و خصوصاً چنین شهدای عزیز و بزرگواری غفلت کنیم. شهید زنده است و نسبت‌به جامعه خود دغدغه دارد. او به آرمان‌هایی که تمام وجود خود را برای تحقق آن در طبق اخلاص گذاشته، دغدغه دارد. ما نیز در برابر این دغدغه‌مندی شهدا باید همت خود را نشان دهیم.

وی افزود: اگر از مراسم بزرگداشت شهدا سخن گفته می‌شود، به دنبال بهانه‌ای هستیم که مسیر زندگی خود را از بشارت شهدا بهره‌مند کنیم.

معاون رئیس‌جمهور در ادامه گفت: در ستاد بزرگداشت، بر این موضوع تأکید شد که می‌بایست نگاه عمیق‌تری به شهدا داشته باشیم و هرچه در این مسیر به شهدا نزدیک‌تر شدیم، آثار عنایات و برکات آن‌ها را بیشتر دیدیم.

وی خاطرنشان کرد: دو واژه «خدمت» و «شهادت» در فرهنگ ایرانی و آموزه‌های دینی از جایگاهی ویژه برخوردارند و هر زمان این دو واژه به هم درآمیخته می‌شوند، موجی از ارزش‌ها و عزت و عظمت ایجاد می‌شود و این تفاوت نوع حکمرانی در جمهوری اسلامی با دیگر نظام‌های سیاسی است.

اوحدی تأکید کرد: ویژگی خاص شهید رئیسی، مردمی‌بودن و صمیمی‌بودن ایشان بود و ما نیز در برگزاری مراسم بزرگداشت، دست کمک را به سوی مجموعه‌های مردمی و جهادی دراز کردیم. برنامه‌های مصوب ستاد مرکزی را همین مجموعه‌های مردمی برای فرهنگ‌سازی دو واژه مقدس شهادت و خدمت تا عمق روستا‌ها و شهر‌ها انتقال دادند. برای اینکه هم برای امروز و هم برای نسل آینده ما، این دو واژه مقدس پایدار و ماندگار باشد.

وی خاطرنشان کرد: اگر عمل صالح را مبتنی بر اعتقاد انجام دهیم، قانون نظام خلقت است که خداوند هم محبت خادمان و کارگزاران خود را در دل مردم جا می‌دهد و آن‌ها با دل و جان برای بزرگداشت خادمان خود می‌آیند.

اوحدی تأکید کرد: از برکات و عنایات این شهدا، این است که هفته شهدای خدمت در تقویم ما ماندگار شد. اگر از مراسم سالگرد می‌گوییم، به دنبال سبک مدیریت، زندگی و اخلاق این شهدا هستیم و امیدواریم در مسیر زندگی شهدا قرار بگیریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->