اظهارات گروسی درباره محل اورانیوم غنی‌‎شده ایران پس از حملات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی (۲۷ مهر ۱۴۰۴) گردان‌های قسام درباره پیدا کردن جسد یک اسیر اسرائیلی دیگر بیانیه داد حماس: به آتش‌بس پایبند هستیم جاسوس موساد در قم اعدام شد سفیر ایران در هند: تهران و دهلی شرکای طبیعی یکدیگر هستند قرارگاه نیروی قدس سپاه پاسداران: شهادت جمعی از سران طوایف اهل‌سنت بی‌پاسخ نمی‌ماند تأکید استاندار خراسان رضوی بر استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها برای مدیریت مسائل پیچیده استان خشم اسلام‌آباد از نزدیکی دهلی نو- کابل | هدف هند از دعوت امیرخان متقی افزایش تنش افغانستان و هند بود «ملاکمال صلاحی‌زهی» از معتمدین بلوچ ترور شد‌ نمایش یک پهپاد در پارلمان بریتانیا صحنه‌ای تأسف‌بار است که توسط لابی اسرائیل اجرا شده است برگزاری افتتاحیه دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی با حضور یکی از سران قوا در مشهد پیام دبیرکل حزب‌الله لبنان به رهبر انصارالله در پی شهادت رئیس ستاد ارتش یمن اسلامی در اردبیل: فناوری هسته‌ای می‌تواند برکات فراوانی را برای ملت ایران به ارمغان آورد واکنش مجمع تشخیص مصلحت به ادعای نماینده مردم مشهد در مجلس درباره CFT یک خودروی مهندسی ارتش اسرائیل در غزه منفجر شد تأکید وزیر میراث فرهنگی بر حفظ انسجام ملی و تقویت تعلق ایرانیان خارج از کشور عارف: جنگ آینده، نبرد «علم با علم» و «فناوری با فناوری» است درگیری شدید در رفح | اسرائیل آتش‌بس غزه را نقض کرد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) آغاز فراخوان اعزام مشمولان خدمت در آبان سال جاری (۲۷ مهر ۱۴۰۴) واکنش حماس به بیانیه وزارت خارجه آمریکا | ادعای نقض آتش بس از سوی ما نادرست است عارف: انسجام، همدلی و هم‌افزایی میان دستگاه‌ها می‌تواند ما را به جایگاه نخست فناوری منطقه برساند مصر از هماهنگی با میانجیگران برای اجرای مرحله نخست طرح ترامپ در غزه خبر داد دانشگاه‌های افسری ارتش دانشجو می‌پذیرند (۲۷ مهر ۱۴۰۴) آخرین مهلت استعفای مقامات برای انتخابات شورا‌ها، امروز است (۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) اندونزی به تیم رژیم صهیونیستی اجازه شرکت در مسابقات جهانی ژیمناستیک را نداد نتانیاهو: جنوب سوریه باید عاری از سلاح باشد پیام عراقچی درباره نامه چین، ایران و روسیه به دبیرکل و رئیس شورای امنیت (۲۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معاون رئیس‌جمهور در مشهد: ویژگی خاص شهید رئیسی، مردمی‌بودن و صمیمی‌بودن ایشان بود+ فیلم

  • کد خبر: ۳۳۳۹۰۰
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۳
معاون رئیس‌جمهور در مشهد: ویژگی خاص شهید رئیسی، مردمی‌بودن و صمیمی‌بودن ایشان بود+ فیلم
معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: ویژگی خاص شهید رئیسی، مردمی‌بودن و صمیمی‌بودن ایشان بود و ما نیز در برگزاری مراسم بزرگداشت، دست کمک را به سوی مجموعه‌های مردمی و جهادی دراز کردیم.

به گزارش شهرآرانیوز، در مراسم اولین سالگرد شهادت آیت‌الله رئیسی و شهدای خدمت با عنوان «خادمان حرم ایران» که امشب (۳۰ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴) در مشهد برگزار شد، سعید اوحدی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور، با اشاره به تأکید رئیس‌جمهور به برگزاری با عزت و شکوه اولین سالگرد شهدای خدمت، گفت: با مصوبه دولت، مسئولیت بزرگداشت شهدای خدمت به بنیاد شهید و امور ایثارگران محول شد و بیش از ۴۰ دستگاه در ستاد مرکزی برگزاری مراسم حضور پیدا کردند.

وی افزود: البته شهدا بر خوان ضیافت الهی هستند و نیازی به مراسم ما ندارند. خانواده این شهدا نیز به این مراسم نیازی ندارند. آن‌ها چشم‌وچراغ این ملت هستند. ما در برگزاری این مراسم به دنبال هدف بالاتری بودیم.

اوحدی در بخش دیگری از سخنان خود، گفت: شهدا انسان‌هایی هستند که بر قله‌های بلند کمال قرار گرفتند تا ما راه را گم نکنیم و این ما هستیم که نباید از شهدا و خصوصاً چنین شهدای عزیز و بزرگواری غفلت کنیم. شهید زنده است و نسبت‌به جامعه خود دغدغه دارد. او به آرمان‌هایی که تمام وجود خود را برای تحقق آن در طبق اخلاص گذاشته، دغدغه دارد. ما نیز در برابر این دغدغه‌مندی شهدا باید همت خود را نشان دهیم.

وی افزود: اگر از مراسم بزرگداشت شهدا سخن گفته می‌شود، به دنبال بهانه‌ای هستیم که مسیر زندگی خود را از بشارت شهدا بهره‌مند کنیم.

معاون رئیس‌جمهور در ادامه گفت: در ستاد بزرگداشت، بر این موضوع تأکید شد که می‌بایست نگاه عمیق‌تری به شهدا داشته باشیم و هرچه در این مسیر به شهدا نزدیک‌تر شدیم، آثار عنایات و برکات آن‌ها را بیشتر دیدیم.

وی خاطرنشان کرد: دو واژه «خدمت» و «شهادت» در فرهنگ ایرانی و آموزه‌های دینی از جایگاهی ویژه برخوردارند و هر زمان این دو واژه به هم درآمیخته می‌شوند، موجی از ارزش‌ها و عزت و عظمت ایجاد می‌شود و این تفاوت نوع حکمرانی در جمهوری اسلامی با دیگر نظام‌های سیاسی است.

اوحدی تأکید کرد: ویژگی خاص شهید رئیسی، مردمی‌بودن و صمیمی‌بودن ایشان بود و ما نیز در برگزاری مراسم بزرگداشت، دست کمک را به سوی مجموعه‌های مردمی و جهادی دراز کردیم. برنامه‌های مصوب ستاد مرکزی را همین مجموعه‌های مردمی برای فرهنگ‌سازی دو واژه مقدس شهادت و خدمت تا عمق روستا‌ها و شهر‌ها انتقال دادند. برای اینکه هم برای امروز و هم برای نسل آینده ما، این دو واژه مقدس پایدار و ماندگار باشد.

وی خاطرنشان کرد: اگر عمل صالح را مبتنی بر اعتقاد انجام دهیم، قانون نظام خلقت است که خداوند هم محبت خادمان و کارگزاران خود را در دل مردم جا می‌دهد و آن‌ها با دل و جان برای بزرگداشت خادمان خود می‌آیند.

اوحدی تأکید کرد: از برکات و عنایات این شهدا، این است که هفته شهدای خدمت در تقویم ما ماندگار شد. اگر از مراسم سالگرد می‌گوییم، به دنبال سبک مدیریت، زندگی و اخلاق این شهدا هستیم و امیدواریم در مسیر زندگی شهدا قرار بگیریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->