بیش از ۷۰ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار گرفتند حضور داوران ایرانی در رقابت‌های لیگ قهرمانان بانوان آسیا آیا همکاری النی کاپوچیانی با فدراسیون بسکتبال پایان می‌یابد؟ تیم ملی اسکیت هاکی زنان برابر چین در قهرمانی آسیا به پیروزی رسید سلیمی: نقش مادران در روایت درست از جنگ بی‌بدیل است تداوم اردو‌های تیم ملی فوتسال بانوان بزرگسالان از برگزاری نمایشگاه محصولات فرهنگی و اشتغال خانگی تا اجرای گروه سرود کودکان خردسال در نخستین نشست «فتح نو» حذف کتاب از سبد خانوار، یک بحران فرهنگی جدی در کشور سهم ۳۰ درصدی بانوان کشور‌های مسلمان برای شرکت در جایزه بین‌المللی قرآن کریم دبی صحنه‌ای از قیام معرفتی زنان برای ساختن جهانی بهتر رصد دختران بازمانده از تحصیل در کشور توسط وزارت آموزش و پرورش درباره سمیحه خلیل، صدای زخم‌خورده و مقاوم زنان سرزمین فلسطین طرز تهیه رولت خانگی با خامه در خانه + فیلم دکتر علم‌الهدی: زنان باید باور اجتماع درباره معنای زن، جنگ و خانواده را تغییر دهند وعده کاهش وزن سریع از سوی تبلیغات وسوسه‌انگیز به زنان آشنایی با یادگار‌های ناشناخته گوهرشادخاتون والدین در آموزش احکام اسلامی به فرزندان چه مسئولیتی دارند؟ معرفی چند تکنیک ساده برای تقویت «شجاعت» کودکان تقویت هویت مادری، مأموریت کلان مرکز راهبری و هماهنگی بانوان سازمان تبلیغات اسلامی
سرخط خبرها
افزایش خطر ابتلای فرزند به بیماری‌های قلبی به دلیل کم‌خونی مادر در دوران بارداری

افزایش خطر ابتلای فرزند به بیماری‌های قلبی به دلیل کم‌خونی مادر در دوران بارداری

  • کد خبر: ۳۳۴۲۷۵
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۲
محققان دانشگاه آکسفورد در یک مطالعه جدید دریافتند، ابتلای مادر به کم‌خونی در دوران بارداری می‌تواند خطر ابتلای فرزند به بیماری‌های قلبی را افزایش دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محققان دانشگاه آکسفورد با تحلیل داده‌های ۱۶۵۰۰ مادر، در قالب مطالعه‌ای که توسط بنیاد قلب بریتانیا حمایت مالی شده بود، دریافتند که ابتلای مادر به کم‌خونی در ۱۰۰ روز اول بارداری، خطر بروز بیماری قلبی مادرزادی در نوزاد را ۴۷ درصد افزایش می‌دهد.

تخمین زده می‌شود که نزدیک به یک چهارم زنان باردار در بریتانیا و بیش از یک سوم زنان باردار در سراسر جهان به کم‌خونی مبتلا هستند؛ وضعیتی که اغلب به دلیل کمبود آهن ایجاد می‌شود.

طبق اعلام سرویس سلامت همگانی بریتانیا (NHS)، کم‌خونی به معنای کاهش تعداد گلبول‌های قرمز خون یا کاهش میزان هموگلوبین در گلبول‌های قرمز است.

نتایج این مطالعه همچنین نشان داد که کم‌خونی شدید در مراحل پایانی بارداری می‌تواند منجر به مشکلاتی همچون وزن پایین نوزاد هنگام تولد و زایمان زودرس شود. با این حال، تاکنون اطلاعات اندکی درباره تأثیر کم‌خونی در مراحل اولیه بارداری وجود داشت.

بیماری‌های مادرزادی قلبی شایع‌ترین نوع ناهنجاری‌های مادرزادی محسوب می‌شوند و به طور متوسط روزانه در ۱۳ نوزاد در بریتانیا تشخیص داده می‌شوند. این بیماری‌ها همچنین یکی از علل اصلی مرگ‌ومیر نوزادان به شمار می‌روند.

پیش‌تر پژوهشگران ارتباطی میان کم‌خونی ناشی از کمبود آهن در دوران بارداری و بیماری‌های مادرزادی قلبی در مدل‌های حیوانی مانند موش‌ها یافته بودند. اکنون هدف آنها، تایید این ارتباط در مطالعات انسانی است.

امید می‌رود که این یافته‌ها در نهایت منجر به آزمایش مصرف مکمل‌های آهن به عنوان یک راهکار بالقوه برای کاهش بروز بیماری‌های قلبی مادرزادی در آینده شود.

منبع: سلامت نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.