هفته یازدهم لیگ برتر بسکتبال بانوان برگزار شد| پیروزی نماینده مشهد برابر تیم فرآور شریف سبز آغاز اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتبال بانوان برای حضور در جام ملت‌های آسیا از ۷ دی ماه ۱۴۰۴ افزایش خطر زایمان زودرس با وزن گیری کمتر از حد انتظار در دوران بارداری ناکامی هیات فوتبال خراسان رضوی در هفته هشتم لیگ برتر فوتسال زنان پاسخ به پرسش‌های حقوقی بانوان | از انحصار وراثت تا اطاله دادرسی سلطنت زرنگار، دختری که با درس‌خواندن، راه آموزش دختران مشهد را هموار کرد این‌گونه مادر شدم | روایت پرفرازونشیب ناباروری، درمان و فرزندپذیری وقتی تحصیل با تقاطع مادری برخورد می‌کند طرز تهیه دسر «توپک یلدایی» | پیش‌غذایی ساده و شیک برای شب یلدا برگزاری مسابقات هفته هشتم لیگ برتر فوتسال زنان از دوم دی ماه نگاهی به تأثیر منفی نوشیدن قهوه بر افزایش خطر پوکی استخوان میانگین جهانی نرخ مشارکت زنان در بازار کار، حدود ۵۰ درصد است کسب گرنت پژوهشی کامستک ۲۰۲۵ توسط بانوی پژوهشگر مشهدی دستور پخت کتلت سیب‌زمینی + فیلم
سرخط خبرها
فراگیرشدن تجرد قطعی دختران، عامل بالابردن حساسیت زنانه‌شدن سالمندی در کشور

فراگیرشدن تجرد قطعی دختران، عامل بالابردن حساسیت زنانه‌شدن سالمندی در کشور

  • کد خبر: ۳۳۴۵۲۲
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۳
یک پژوهشگر اجتماعی با اشاره به اینکه تجرد قطعی دختران و فراگیرشدن این موضوع، حساسیت زنانه‌شدن سالمندی را دوچندان کرده است، گفت: پیامد‌های فردی و اجتماعی پیشی‌گرفتن آمار سالمندان زن از تعداد سالمندان مرد مغفول مانده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امان الله باطنی اظهار کرد: در بحران جمعیت تنها با مفاهیم فرزندآوری، مرگ و میر و یا ازدواج مواجه نیستیم بلکه لایه‌های زیرین این مقوله به تدریج در حال رخ نمایی است.

وی افزود: پیامد‌های فردی و اجتماعی پیشی گرفتن آمار سالمندان زن از تعداد سالمندان مرد به‌عنوان یکی از لایه‌های پنهان پیری جمعیت در استان و کشور مغفول مانده است.

این پژوهشگر اجتماعی در اصفهان افزود: تجرد قطعی دختران و فراگیر شدن این موضوع، حساسیت زنانه شدن سالمندی را دوچندان کرده است.

وی افزود: زنان مطلقه‌ای که هرگز ازدواج نمی‌کنند نیز بر فراگیری پدیده زنانه شدن سالمندی تاثیر می‌گذارند.

باطنی گفت: بر اساس آمار، در سال ۱۴۰۵ به ازای هر ۱۰۰ زن سالمند در کشور، ۸۸ مرد سالمند خواهیم داشت که این پیش بینی گواه بر پدیده زنانه شدن سالمندی است.

این پژوهشگر اجتماعی ادامه داد: اکنون تعداد زنانی که به دنبال افزایش امید به زندگی، کم بودن مرگ و میر در مقایسه با مردان و ارتقای مراقبت‌های بهداشتی و درمانی به سالخوردگی و کهنسالی می‌رسند، بیشتر شده است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.