خانه‌داری| گل‌های مناسب سفره هفت‌سین کدامند؟ ایجاد یک تحول بنیادی در درک نقش زنان در جنگ در جامعه| بازخوانی تاریخ، تصویری مقتدر از مقاومت ارائه می‌دهد معرفی چند روش حمایتی والدین در شرایط جنگ از کودکان نوزدهمین شب میدان داری بانوان رسانه|امیدآفرینی نقش اصلی «پاتوق همبستگی رسانه و مردم» پیام یک معلم مشهدی به دانش آموزان| درس آخر: «عشق به کشور» هر خانه، یک پایگاه | همدلی به سبک بانوان محله «سیدرضی» کنترل وزن و بهبود سوخت‌وساز بدن با مصرف اندازه چای پادکست| رهبر شهید: راهکار ناسازگاری‌ها در زندگی مشترک، کنار آمدن و سازگاری زوجین است سرانجام برگزاری ۲ هفته پایانی لیگ برتر هندبال بانوان چه می‌شود؟ بازخوانی جایگاه زنان در گذار از جنگ‌های کلاسیک به نبرد‌های ترکیبی طرز تهیه شیرینی نسکافه‌ای مخصوص عید نوروز در خانه + فیلم شهادت پشت شهادت؛ جای درستی از تاریخ ایستاده‌ایم درباره فواید قصه‌گویی والدین برای کودکان در شرایط جنگی نیم‌نگاهی به حضور تیم‌های ورزش‌های گروهی بانوان مشهدی در لیگ‌های برتر سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها
۸۰ درصد تیم ملی نت‌بال بانوان ایران از بازیکنان بسکتبال هستند

۸۰ درصد تیم ملی نت‌بال بانوان ایران از بازیکنان بسکتبال هستند

  • کد خبر: ۳۳۴۶۹۰
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۱
سرمربی تیم ملی نت‌بال بانوان ایران با اشاره به شباهت‌های این رشته ورزشی با بسکتبال، گفت: ۸۰ درصد تیم ملی نت‌بال بانوان ایران از بازیکنان بسکتبال هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سپیده صالحی اظهار کرد: ۲۳ سال است که تجربه مربیگری در بسکتبال را دارم و یکسالی می‌شود نت‌بال را شروع کرده‌م. نت‌بال ورزش گروهی است که با هفت نفر بازیکن شروع می‌شود و شباهت‌هایی به بسکتبال دارد.

وی عنوان کرد: اولویت اول تشکیل تیم ملی است و اگر رویدادی در آسیا باشد، ما اردو‌ها را برگزار و حتما در این مسابقات شرکت می‌کنیم. این رشته فدراسیون آسیایی و جهانی دارد. بیشتر کشور‌های انگلیسی زبان، چون استرالیا و نیوزیلند در آن فعالیت دارند و مقر آن در منچستر انگلیس است و بیش از ۸۰کشور، نت‌بال دارند. استرالیا با ۱۰ قهرمانی پرافتخارترین کشور این رشته در جهان است.

سرمربی تیم ملی نت‌بال بانوان ایران ادامه داد: وقتی یک رشته شروع شود، چالش‌هایی دارد و اولین مورد آن پیدا کردن استعدادهاست. استان‌های ما با کمک آموزش و پرورش به دنبال این استعداد‌ها هستند. ۸۰ درصد از تیم نت‌بال متشکل از بازیکنان بسکتبال است و فعلا از بسکتبالیست‌ها استفاده می‌کنیم تا بعدا بتوانیم استعداد‌های اصلی را شناسایی کنیم.

صالحی اضافه کرد: پیشنهاد دادیم تا نت‌بال به بازی‌های کشور‌های اسلامی عربستان اضافه شود. تمام تلاش ما این است تا در اولین مسابقات حضور داشته باشیم. زمین نت‌بال شبیه زمین بسکتبال است و دو حلقه و تیرک بدون تخته پشت دارد. توپ نت‌بال به صورت تخصصی برای اولین بار در اردبیل تولید می‌شود. ما سعی کردیم امکانات اولیه را برای شروع نت‌بال فراهم کنیم.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.