مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
بررسی تجربه تاریخی زنان در هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی

بررسی تجربه تاریخی زنان در هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی

  • کد خبر: ۳۳۵۳۴۰
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۵
در حالی اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم با انتخاب اعضای جدید هیئت رئیسه به پایان رسید که بار دیگر هیچ‌یک از زنان نماینده نتوانستند به جمع ۱۲ عضو هیئت رئیسه مجلس راه یابند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در حالی اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم با انتخاب اعضای جدید هیئت رئیسه به پایان رسید که بار دیگر هیچیک از زنان نماینده نتوانستند به جمع ۱۲ عضو هیئت رئیسه مجلس راه یابند. ترکیب ۱۲ نفره هیئت رئیسه مجلس شامل رئیس، دو نایب رئیس، شش دبیر و سه ناظر است، اما در دو دوره متوالی اجلاسیه‌های اول و دوم مجلس دوازدهم، هیچیک از این کرسی‌ها به زنان نرسید، البته این موضوع فقط منحصر به مجلس دوازدهم نیست و در ادوار مختلف مجلس هم شاهد این ماجرا بودیم.

در دوره فعلی مجلس ۱۴ نماینده زن داریم که سال گذشته و در جریان برگزاری انتخابات هیئت رئیسه مجلس دوازدهم در اجلاسیه اول، ۳ نماینده زن کاندیدای دبیری هیئت رئیسه مجلس بودند که در نهایت نتوانستند هیچ یک از ۶ کرسی دبیری هیئت رئیسه مجلس را به دست آورند. همچنین دو نماینده زن مجلس کاندیدای ناظری هیئت رئیسه مجلس بودند که باز هم نتوانستند هیچ یک از ۳ کرسی ناظری هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی را از آن خود کنند.

در اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم نیز فاطمه مقصودی، نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی تنها نماینده زن مجلس بود که برای کسب یکی از کرسی‌های دبیری هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی ثبت نام کرد، اما نتوانست رأی کافی را به دست آورد.

این در حالی است که در دوره اول تا سوم مجلس ۴ زن، دوره چهارم ۹ زن، دوره پنجم ۱۴ زن، دوره ششم ۱۳ زن، دوره هفتم ۱۳ زن، دوره هشتم ۸ زن، دوره نهم ۹ زن، دوره دهم ۱۷ زن و دوره یازدهم ۱۶ زن به عنوان نمایندگان مردم در مجلس حضور داشتند. مروری بر ادوار مختلف مجلس شورای اسلامی نشان می‌دهد تنها یک زن یعنی سهیلا جلودارزاده، توانسته در دوره ششم و به مدت ۴ سال عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی باشد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.