مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
مواجهه با تجربه‌های زنان درگیر سرطان با مطالعه کتاب «می‌خواهم زیبا بمانم»

مواجهه با تجربه‌های زنان درگیر سرطان با مطالعه کتاب «می‌خواهم زیبا بمانم»

  • کد خبر: ۳۳۶۲۲۴
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۶
مترجم کتاب «می‌خواهم زیبا بمانم» با اشاره به اینکه مخاطب با مطالعه این کتاب با تجربه‌های زنان درگیر سرطان مواجه می‌شود، گفت: این کتاب تلاش می‌کند در کنار مسیر درمان سرطان، نگاهی واقع‌بینانه و انسانی به مفهوم حق مراقبت از خود برای زنان در روز‌های بیماری ارائه دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شیرین شاطرزاده در نشست رونمایی کتاب «می‌خواهم زیبا بمانم» اظهار کرد: وقتی ترجمه را شروع کردم، نمی‌دانستم چقدر مواجهه با تجربه‌های زنان درگیر سرطان می‌تواند روانم را تحت تأثیر قرار دهد.

وی ادامه داد: بخش زیادی از کتاب به عوارض جسمی درمان می‌پردازد، اما در واقع درباره مواجهه با بحران هویت است. من بار‌ها حین ترجمه فکر می‌کردم اگر روزی خودم در این موقعیت باشم، چطور دوام خواهم آورد.

این بانوی مترجم متذکر شد: این کتاب تلاش می‌کند در کنار مسیر درمان سرطان، نگاهی واقع‌بینانه و انسانی به مفهوم حق مراقبت از خود برای زنان در روز‌های بیماری ارائه دهد.

مقاومت در برابر غم، آسیب روانی دارد

ندا یارایی، روان‌شناس و پژوهشگر اجتماعی، در تحلیلی از تأثیر روانی زیبایی در روند درمان، به‌ویژه برای زنان، به حق تجربه آزادانه احساسات در دوران بیماری اشاره کرد و گفت: وقتی بیمار می‌خواهد خودش را قوی نشان دهد و از بروز غم، ترس یا خشم جلوگیری کند، فشار روانی مضاعفی را تجربه می‌کند.

وی ادامه داد: کتاب «می‌خواهم زیبا بمانم» به‌درستی با روایت‌های واقعی، به زنان اجازه می‌دهد احساساتشان را بپذیرند و از آن عبور کنند، نه اینکه در آن دفن شوند». او افزود: «پذیرش، مرحله‌ای ضروری در روند درمان است. تجربه مراقبت از ظاهر، اگر از سوی خانواده و جامعه به رسمیت شناخته شود، می‌تواند کیفیت روانی زندگی را در این دوران سخت بالا ببرد.

منبع: سلامت نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.