برگزاری اولین اردوی ارزیابی تیم ملی تنیس دختران کمتر از ۱۶ سال کشور تهیه و تدارک افطاری، فرصتی برای با هم بودن والدین و فرزندان| سبزی خوردن، یادآور باغچه‌های مادربزرگ‌هاست ورود فرزندان زنان سرپرست خانوار به مدارس تیزهوشان در تهران سرعت می‌گیرد بهره‌برداری از نخستین مرکز نوآوری صنایع دستی و خلاق بانوان در اصفهان| مکانی که هنر و اقتصاد را بهم پیوند می‌دهد آیا می‌توان تولد زودرس را پیش‌بینی کرد؟ بازنگری قانون مهریه در مجلس در مسیر نهایی شدن| نهاد خانواده با حمایت‌های قانونی، تقویت می‌شود پخش برنامه «دختر ایران» از رادیو صبا| زنان تأثیرگذار و موفق در عرصه‌های مختلف معرفی می‌شوند خانه داری| با اشتباهات بسیار خطرناک در خانه تکانی بیشتر آشنا شویم برد صدرنشین‌های جدول در هفته یازدهم لیگ برتر هندبال بانوان آخرین سهمیه پلی‌آف والیبال زنان به کدام تیم می‌رسد؟ آزادی ۱۱۰ مادر زندانی جرایم غیرعمد در مرحله جدید طرح «نذر امام» آغاز مرحله جدید اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان از امروز (۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) دل تنگ آن سحر‌های دور تحلیلی بر تعیین سقف ۳۷۰ هزار میلیارد تومانی وام‌های ازدواج و فرزندآوری| آیا روند پرداخت به متقاضیان، سرعت می‌گیرد؟ چگونه والدین می‌توانند از کودکان در برابر فضای مجازی محافظت کنند؟ آشنایی با راهکار‌هایی برای صرفه‌جویی و مصرف بهینه آب به ویژه در ایام خانه‌تکانی کاهش اضطراب و افسردگی با کتاب‌درمانی هفته هجدهم لیگ‌برتر فوتسال زنان فردا برگزار می‌شود| مشهدی‌ها در مسیر کرمان روایت زنانه از زندگی گروهی از مردم کرانه باختری در کتاب «گلدا اینجا خوابیده»
سرخط خبرها
استخوان‌های زنان به طور طبیعی نسبت به مردان ضعیف‌تر است

استخوان‌های زنان به طور طبیعی نسبت به مردان ضعیف‌تر است

  • کد خبر: ۳۳۶۴۲۱
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۳
یک فلوشیپ فوق تخصص جراحی ستون فقرات با اشاره به اینکه استخوان‌های زنان به طور طبیعی نسبت به مردان ضعیف‌تر است، گفت: این موضوع باعث می‌شود تا بروز پوکی استخوان در بین زنان بیشتر از مردان باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا شیخی اظهار کرد: پوکی استخوان یکی از مهمترین عواملی است که باعث ایجاد درد‌های استخوانی می‌شود، استخوان‌ها در وضعیت پوکی با کاهش تراکم و کیفیت، استحکام خود را از دست داده و این مساله می‌تواند منجر به شکستگی، درد و ناتوانی شود.

وی تصریح کرد: از علل مهم بروز پوکی استخوان، تغذیه ناسالم، داشتن سبک زندگی ناصحیح و در زنان نیز دوران یائسگی است که باعث می‌شود استخوان‌ها ضعیف‌تر شده و از آنجایی که استخوان‌های زنان به طور طبیعی نسبت به مردان ضعیف‌تر است، موارد یاد شده باعث می‌شود تا بروز پوکی استخوان در بین زنان بیشتر از مردان باشد.

این فلوشیپ فوق تخصص جراحی ستون فقرات گفت: پوکی استخوان که مهمترین عامل ایجاد مشکلات اسکلتی عضلانی و شکستگی استخوان‌ها است، غیرقابل درمان نبوده بلکه به زمان طولانی احتیاج دارد تا درد‌های استخوانی بیمار به طور کامل درمان شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.