مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
بازداشت مهدیه اسفندیاری، نمادی از برخورد دوگانه غرب با مفهوم حقوق بشر

بازداشت مهدیه اسفندیاری، نمادی از برخورد دوگانه غرب با مفهوم حقوق بشر

  • کد خبر: ۳۳۶۶۳۹
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۸
یک استاد دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به اینکه اقدام مهدیه اسفندیاری در راستای پایان دادن به تبعیض و خشونت بوده و از منظر حقوق بین‌الملل، خلاف قانون محسوب نمی‌شود، بازداشت او را نمادی از برخورد دوگانه غرب با مفهوم حقوق بشر عنوان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هیبت‌الله نژندی‌منش با اشاره به اینکه مهدیه اسفندیاری یک نام نیست، بلکه صدای خاموش زنان ایرانی در دیار غربت است، اگر امروز برای آنها فریاد نزنیم، فردا برای فریاد زدن خودمان دیر خواهد بود، اظهار کرد: او به‌دلیل انتشار مطلبی در حمایت از عملیات طوفان الاقصی، در یک کانال تلگرامی به حمایت از تروریسم متهم شده است. این در حالی است که آزادی بیان مطلق نیست، اما محدودیت‌های آن باید قانونی، متناسب و مبتنی بر ضرورت باشند. طبق میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی، کشور‌ها موظف‌اند اظهارات تنفرآمیز را منع کنند، اما آیا سخنان خانم اسفندیاری واقعاً مصداق نفرت‌پراکنی یا حمایت از تروریسم است؟

وی افزود: اقدام خانم اسفندیاری در راستای پایان دادن به تبعیض و خشونت بوده و از منظر حقوق بین‌الملل، خلاف قانون محسوب نمی‌شود. عملیات طوفان الاقصی در شورای امنیت مورد بحث قرار گرفته، اما هیچ‌گاه به‌عنوان اقدام تروریستی شناخته نشده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی ادامه داد: دولت فرانسه نه تنها حق شهروندی و انسانی خانم اسفندیاری را نقض کرده، بلکه تعهدات بین‌المللی خود در قبال ایران زیر پا گذاشته است، در این زمینه وزارت امور خارجه ایران باید پیش‌دستی کرده و موضوع را به دیوان بین‌المللی دادگستری ارجاع می‌داد، اقدامی که هنوز هم دیر نشده و قابل پیگیری است.

وی خواستار مکاتبه و رایزنی رسمی با کنسولگری و فراهم کردن دسترسی قانونی برای خانم اسفندیاری شد و محاکمه عادلانه وی را امری ضروری دانست.

نژندی‌منش با اشاره به مشابهت این پرونده با پرونده حمید نوری، گفت: زمانی‌که آزادی یک انسان بی‌گناه به گروگان گرفته می‌شود، سکوت نه‌تنها خیانت به او، بلکه خیانت به انسانیت است.

این استاد دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به بازداشت مهدیه اسفندیاری، این اتفاق را نمادی از برخورد دوگانه غرب با مفهوم حقوق بشر دانست.

منبع: خبرگزاری حوزه

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.