چرا مداح معروف ثواب مداحی‌اش را به مادران تقدیم کرد؟ پیروزی تیم‌ملی بسکتبال بانوان ایران با دو یار خراسانی‌اش در دیدار دوستانه در چین افزایش نقش زنان نویسنده و مترجم، یکی از مهم‌ترین تحولات در عرصه تولید کتاب معرفی چند نکته راهبردی برای داشتن یک ازدواج موفق فرصت های بیشتر مشارکت در فعالیت‌های تولیدی و بازاریابی در ادغام صندوق‌های خرد زنان روستایی و عشایری نفقه، حق قانونی زن برای تأمین معاش در زندگی مشترک نقش موثر بازی‌های آموزشی و الگو‌های مذهبی در کاهش اضطراب و افزایش تاب‌آوری فرزندان آشنایی با فواید مصرف شاه توت برای زنان چند توصیه‌ تابستانی به بانوان باردار| آنچه لازم است برای پیشگیری از گرمازدگی بدانید حضرت زینب (س)، زن مسلمان شجاع ایستاده در متن عاشورا حضور ۲ بانوی استاد شطرنج ایران در رقابت‌های جام جهانی شطرنج بانوان ۲۰۲۵ گرجستان اعلام آمادگی کامل برای میزبانی نخستین نشست عالی‌رتبه سالانه زنان اکو در سال آینده دستور تهیه دسر تیرامیسو فوری و ساده در خانه+ فیلم زنان مایه افتخار ایران هستند ویژه برنامه «بانوان عاشورایی» با حضور زائران اردوزبان در حرم مطهر رضوی برگزار شد بررسی ابعاد مختلف خانه‌داری و اشتغال زنان در خانواده از دیدگاه اسلام رنگ و بوی زنانه مستند کوتاه «مادر جبهه‌ها»
سرخط خبرها
یک پژوهشگر و تحلیلگر حوزه خاورمیانه و روابط بین‌المللی: مراقب باشیم به جنگ رسانه دشمن نبازیم

یک پژوهشگر و تحلیلگر حوزه خاورمیانه و روابط بین‌المللی: مراقب باشیم به جنگ رسانه دشمن نبازیم

  • کد خبر: ۳۳۸۹۶۴
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۳
مسئول اندیشکده «محیا» را چندسالیست که در فضای رسانه شهر به‌خوبی می‌شناسیم. او دغدغه‌مند و پرتلاش، در راستای تبیین مسائل خاورمیانه و به‌ویژه فلسطین می‌کوشد تا مسائل روز را از طریق کرسی دانشگاه و رسانه مکتوب و مجازی به گوش عموم برساند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر زینب اصغریان که این روزها هم‌زمان با تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران، بیش از گذشته در فضای مجازی فعال است، اعتقاد دارد که باید هسته‌های کوچک و بزرگ رسانه‌ای در راستای تبیین عموم مردم شکل بگیرد؛ چراکه ممکن است با طولانی‌شدن جنگ و خصومت رسانه‌های خارجی، رنگ پیروزی‌ها کمرنگ شود.

وی می‌گوید: رژیم منحوس صهیونیستی با شهادت سرداران سپاه اعلام جنگ کرد؛ البته ما از پس این رژیم برمی‌آییم. در رصد اخبار می‌بینیم که چنین‌چیزی هرگز وجود نداشته است که کشوری در مقابل یکی از متوهم‌ترین و خبیث‌ترین بشر قد علم کند.

اصغریان بخش اعظم تحولاتی را که در حال شکل‌گرفتن است، موازنه قدرت می‌داند و ادامه می‌دهد: در چند ماه اخیر، این رژیم به جبهه مقاومت ضربه زد و رهبرانش را تحقیر کرد و گمان می‌کرد می‌تواند همان عملیاتی را که در لبنان انجام دهد، علیه جمهوری اسلامی ایران به نتیجه برساند. بحمدلله تا الان هم شکست خورده و اکنون زخمی که بر جبهه مقاومت وارد آمده، در حال ترمیم است. ما دیشب دیدیم که کانال غزه رسماً اعلام کرد «اتفاقاتی را که در حال رخ‌دادن است، تا‌به‌حال به چشم ندیده‌ایم و جمهوری اسلامی انتقام چندین‌ساله مظلومان فلسطین را گرفته است».

مدیر اندیشکده «محیا» مواضع دکتر اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه را خوب و بموقع می‌داند و اظهار می‌کند: شاهد بودیم وقتی کشورهای اتحادیه اروپا مثل آلمان ایران را محکوم کردند، ایشان توئیت پرمعنایی با این مضمون منتشر کردند که «واقعیت‌‌های تاریخ را به‌خاطر داشته باشید: آلمان دو جنگ جهانی را شعله‌ور کرد؛ اما ایرانیان با حس انسان‌دوستی به یهودیانی که از حملات هیتلر فرار می‌کردند، پناه دادند؛ از بازماندگان و پناهندگان لهستانی/فرانسوی که گذرنامه ایرانی گرفتند تا از دست هیتلر در امان باشند، سؤال کنید. کسانی که همیشه در سمت اشتباه تاریخ ایستاده‌اند، اکنون بهتر است سکوت کنند.»

این بانوی پژوهشگر ادامه می‌دهد: بعد از بیانیه شورای حکام، تقریباً پیش‌بینی جنگ قطعی بود و ترامپ به سرانش فراخوان داد اما قبل از آن هم ما از زمانی که بحث ترور اسماعیل هنیه را در تهران شاهد بودیم، اندک‌اندک فهمیدیم که این تحولات از جنس تحولات سابق نیست. نتانیاهو برای رفع مشکلات داخلی‌اش با فرافکنی و با جنگ به دنبال تغییر است. برخی از مسئولان و وزرای آن اختلاف جدی دارند. مذاکرات هم برای آن‌ها فرصتی برای خرید زمان بود؛ می‌خواستند برای جنگ‌افروزی آمادگی بیشتری کسب کنند، اما حتی مذاکره به مرحله ششم نرسید و لغو شد.

دکتر اصغریان شرایط بین‌الملل را به‌نفع کشور می‌داند و ادامه می‌دهد: از نظر عرف بین‌الملل، هم‌اکنون شرایط به‌نفع جمهوری اسلامی است؛ چراکه رژیم منحوس به ما حمله کرده است و جلسه شورای امنیت دو شب پیش برگزار شد اما اتفاق خاصی به‌جز صدور بیانیه‌ای صورت نگرفت؛ اما کشورهای مختلف فهمیدند که این اسرائیل بود که به ما حمله کرد.

او تبیین شرایط فعلی را بسیار مهم می‌داند و می‌گوید: بسیاری از دانشجوها و دهه‌هشتادی‌ها اصلاً جنگ را لمس نکردند و اضطراب دارند و باید با آن‌ها صحبت کرد. دنبال همایش‌های فرمایشی نباشیم و به صورت جدی روی فکر آن‌ها کار کنیم. آن‌هایی که حرفشان خریدار دارد، فضای رسانه‌ای را دستشان بگیرند. اگر جنگ پیوست رسانه نداشته باشد، ما شکست می‌خوریم و ما بازی برده را باخته‌ایم؛ چراکه این رژیم منحوس بازوهای رسانه‌ای قدرتمندی دارد و ما اگر رسانه‌مان را تقویت نکنیم، جنگی را که در آن برنده هستیم، در افکار عمومی واگذار می‌کنیم.

این پژوهشگر رسانه و دانشگاه از معلم‌ها و مسئولان دانشگاه‌ها درخواست کرد تا در کنار هم قرار بگیرند و جهاد تبیین را در شرایط جنگی انجام دهند. همچنین با اغناسازی سواد رسانه‌ای مادران، به نسل جوان کمک کنند.

دقیقاً شبیه دوران جنگ تحمیلی که هسته‌های کوچک تشکیل شده بود، الان هم باید جلسات بحث و گفت‌وگو باب شود. نسل جدید فراری است و اینجا، نقش این‌گونه هسته‌ها خیلی پررنگ است. اگر اخباری که منتشر می‌شوند، دست‌اول، واقع‌گرایانه و منطبق بر اصول رسانه باشند، قطعاً این انسجام اتفاق می‌افتد و با کمک هم به پیروزی شکوهمند خواهیم رسید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.