بانوی تیم ملی روئینگ ایران: خود را به بازی‌های آسیایی ناگویا می‌رسانیم پیوند ازدواج زوج جوان اهوازی با عطر و نور کرامت رضوی میدان‌داری بانوان، یکی از ویژگی‌های مهم بعثت مردم در شب‌های حماسی| مدیریت خیابان بخشی از هویت زنانه را می‌طلبد بانوی عکاس از فراز و نشیب‌های جنگ رمضان روایت می‌کند| ایستادن در برابر «فراموشی» انتظار تیم ملی فوتبال زنان ایران برای تعیین تکلیف حضور در بازی‌های آسیایی هزارتوی مشکلات مشاغل خانگی از زبان زنان فعال در این حوزه زنان حاشیه شهر و آسیب‌های اجتماعی تازه‌ترین اسامی محصولات مراقبت از موی فاقد مجوز بهداشتی اعلام شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۵) بانوان رسانه مشهد، نایب‌الزیاره زنان خبرنگار شهید جهان اسلام زنان مهاجر در کلمات | نگاهی به کتاب «کافورپوش» از عالیه عطایی که برای مهاجران می‌نویسد خانه داری| بهترین ادویه‌ها برای مرغ کدامند؟ برگزاری نخستین جشنواره ملی عکس «مادر، آغاز جاودانگی» کارکرد‌های روان‌شناختی پخت‌وپز در دوران پسا بحران| آیا با فرزندان خود، آشپزی مشترک را تجربه کرده‌اید؟ عطر نان قندی در نطنز پیچید| پخت بیش از ۳ هزار قرص نان شیرینی روغنی محلی توسط بانوان جهادگر بررسی ارتباط میان فعالیت ورزشی زنان با ارتقای سلامت روان آنها
سرخط خبرها
لزوم مدیریت نقش‌های مختلف مادران در خانواده در شرایط بحرانی

لزوم مدیریت نقش‌های مختلف مادران در خانواده در شرایط بحرانی

  • کد خبر: ۳۴۰۴۶۴
  • ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۹
یک بانوی پژوهشگر با تأکید بر اینکه مدیریت نقش‌های مختلف مادران در خانواده در شرایط بحرانی، ضروری است، گفت: کودکان اخبار را می‌بینند و می‌ترسند؛ در اینجاست که مادر باید کودک خود را طوری مدیریت کند که هم ترس او را کاهش دهد هم فرزندش را نسبت‌به حقایق آگاه کند.
مهدیه قمری
خبرنگار مهدیه قمری

تکتم بیدل در گفت‌و‌گو با خبرنگار سرویس شهربانو شهرآرانیوز، با تأکید بر اینکه مدت‌هاست در حوزه کودک، پژوهش و هوش مصنوعی فعالیت دارم، اظهار کرد: با توجه به شرایط پیش‌آمده، نقش خود را در این شرایط به عنوان یک مادر، پژوهشگر و متخصص هوش مصنوعی تبیین کرده‌ام. نقش من در این شرایط این است که فناوری هوش مصنوعی را در کنار کلمات آرامش‌بخش قرار داده و در اختیار خانواده‌ها به‌ویژه مادران در فضای مجازی قرار دهم.

این بانوی پژوهشگر با اشاره به اینکه این جنگ، جنگ رسانه‌ها بوده و کاملاً شناختی است، افزود: همه ما در جهاد تبیین هستیم، مردم کشورمان ایران اسلامی، نسبت‌به شرایط موجود شناخت پیدا کرده‌اند؛ اما بازهم لازم است متخصصان و پژوهشگران در بخش‌های مختلف به طرح منویات رهبر معظم انقلاب در جامعه بپردازند تا از این طریق، همدلی و امید را در کشور ایجاد کنند.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب به مردم تأکید کرده‌اند که زندگی خود را ادامه دهید، نگذارید دشمن در شما ترس ایجاد کند. در این راستا ما نیاز داریم فعالان و پژوهشگران معانی منویات رهبر معظم انقلاب را در جامعه نشر و گسترش دهند تا مردم بدانند مسیر اصلی که رهبر انقلاب بیان فرمودند، چگونه باید در زندگی آن‌ها عملیاتی شود.

این بانوی پژوهشگر و متخصص هوش مصنوعی با تأکید بر اینکه مدیریت نقش‌های مختلف مادران در خانواده در شرایط بحرانی، ضروری است، ادامه داد: آشنایی درست کودکان با جنگ یکی از وظایف مادران است؛ زیرا کودکان اخبار جنگ را می‌بینند و دچار اضطراب می‌شوند، در این شرایط، مادران می‌توانند با مدیریت درست، هم کودکان را با ویژگی‌های جنگ آشنا کنند، هم از استرس آن‌ها بکاهند.

بیدل با بیان اینکه سعی کرده‌ام به عنوان مادر سه فرزند و پژوهشگر و متخصص هوش مصنوعی، نقشی فعال در تقویت روحیه افراد در این شرایط داشته باشم، یادآور شد: سعی می‌کنم در این شرایط، هوشمندانه روحیه مقاومت و اتحاد را در جامعه تقویت کنم. همچنین به فرزندانم و به همه کودکان ایران این آگاهی را ترویج کنم که ترس و ضعف در قاموس ما ایرانی‌ها جایی ندارد. سهم من در این مبارزه، ترکیب دانش فنی با روحیه مقاومت و امید است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.