ابتلای زنان به آرتریت روماتوئید نسبت به مردان بیشتر است| نگاهی به اثرگذاری یک درمان نوین قهرمانی تیم اسپینینگ بانوان استان فارس در یک المپیاد ورزشی کشوری چه موضوعاتی در حوزه خانواده و زنان مورد توجه رهبر شهید بود؟ آیا آلرژی کودکان به بادام زمینی قابل درمان است؟ ابهام در وضعیت اسپانسرینگ تیم خاتون برای حضور در رقابت‌های آسیایی دوستش نداشتم اما عاشقش شدم»| روایت شنیدنی همسر شهید مجید شعبانی از آخرین ماه‌های زندگی مشترک اهمیت استفاده از اسیدفولیک برای بارداری سالم درد و ناباروی، ۲ علامت مهم آندومتریوز| چه میزان از زنان درگیر این بیماری هستند؟ توجه به نیاز‌های  ویژه زنان در بحران‌ها، محور اقدامات شهرداری تهران خانه‌تان برق می‌زند، اما چرا هیچ‌کس نمی‌خندد؟ | راهنمای رهایی از وسواس تمیزی برای مادران نگاهی به معجزه ۴ دقیقه‌ای «پیش‌قدم شدن» در آشتی زوجین| مهارتی که نشانه بالاتر بودن هوش عاطفی (EQ) است تجلیل از ۱۱۰ مادر طلبه و اساتید دارای ۴ فرزند و بیشتر حوزه علمیه خراسان در حرم مطهر رضوی تغییر الگوی فرزندآوری در کشور| تعداد فرزندان اول از تعداد فرزندان دوم بیشتر شده است بررسی نقش و جایگاه پروین اعتصامی در آموزش و پرورش افغانستان در یک نشست فرهنگی روایت شهادت شهیده «سیده مهدیس حمیدی» در جنگ تحمیلی سوم از زبان پدر| همه چیز در چند ثانیه تغییر کرد نگاه جلال آل‌احمد به نقش زنان در تحولات انقلاب اسلامی چه بود؟ آیا می توان در آشپزی، صرفه جویی کرد؟| معرفی راهکارهایی ساده برای کاهش دورریز مواد غذایی صدور بیمه اجتماعی برای بیش از ۳ هزار بانوی سرپرست خانوار در تهران
سرخط خبرها
شهید طهرانچی بانوان را محور تحول فرهنگی و اجتماعی می‌دانست

شهید طهرانچی بانوان را محور تحول فرهنگی و اجتماعی می‌دانست

  • کد خبر: ۳۴۱۷۶۷
  • ۰۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۲
مسئول امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با اشاره به اینکه شهید طهرانچی بانوان را محور تحول فرهنگی و اجتماعی می‌دانست، گفت: این شهید بزرگوار همواره تأکید داشت که بانوان باید حضوری فعال و کنشگر در جامعه داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سمیه عطایی با اشاره به دیدگاه‌های والای شهید دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس فقید دانشگاه آزاد اسلامی، درباره نقش بانوان اظهار کرد: این شهید بزرگوار همواره جایگاه ویژه‌ای برای بانوان کشور قائل بود و در فرمایش‌های خود تأکید داشت که بانوان باید حضوری فعال و کنشگر در جامعه داشته باشند.

وی افزود: شهید طهرانچی معتقد بود حیثیت بانوان در جامعه و خانواده به حضور مؤثر و فعال آنها در برابر هنجار‌ها و ناهنجاری‌های اجتماعی و فرهنگی وابسته است. او هشدار می‌داد که بی‌تفاوتی بانوان نسبت به ناهنجاری‌ها، آینده‌ای نامطلوب را رقم خواهد زد و بر نقش کلیدی و برجسته بانوان در جایگاه استادی، کارمندی و مادری در فرآیند هویت‌یابی، هویت‌سازی و خودشناسی دختران دانشجو تأکید داشت؛ دخترانی که آینده ایران اسلامی را شکل خواهند داد.

مسئول امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با تجلیل از کنشگری بانوان در تاریخ ایران بیان کرد: بانوان ایرانی همواره نقش‌آفرین بوده‌اند؛ چه در هشت سال دفاع مقدس و چه در جامعه کنونی، حضوری مؤثر داشته‌اند. به پیروی از دیدگاه‌های شهید طهرانچی، دانشمند برجسته هسته‌ای، استاد تمام فیزیک و قرآن‌پژوه ما نیز پیمان می‌بندیم که با همه توان و ظرفیت خود برای اعتلای ایران عزیز تلاش کنیم.

عطایی با اشاره به جنگ تحمیلی کنونی گفت: در این دفاع مانند گذشته با توکل بر وعده الهی در آیه ۱۰ سوره مبارکه فتح که می‌فرماید «یدالله فوق ایدیهم»، دست خداوند یاری‌گر ایران اسلامی بود و با ایمان به این وعده، پیروز و سربلند شدیم و همیشه پیروز خواهیم بود.

منبع: خبرگزاری آنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.