اجرای طرح‌های گسترده بسیج خراسان رضوی در حوزه ترویج عفاف، حجاب و فرزندآوری ترویج فرهنگ «کمال گرایی» در تربیت فرزندان، دغدغه جدید والدین قبل فرزندآوری انتخاب سرمربی جدید تیم ملی بانوان تنیس روی میز ایران احکام شرعی| پاسخ رهبر معظم انقلاب به سئوالات شرعی پیرامون خواندن نماز قضای پدر و مادر توسط فرزندان لزوم بازتعریف حجاب به‌عنوان یک مسئولیت مشترک در جامعه چرا هزینه‌های زایمان در بیمارستان‌های مختلف خصوصی متفاوت و گران است؟ حل مسئله کاهش فرزندآوری مستلزم نگاه جامع و علمی است برخی بارداری‌ها نیازمند مراقبت‌های مضاعف هستند صعود تیم ملی بسکتبال زنان به مرحله نهایی رقابت‌های دیویژن B مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده افزایش تعداد تیم‌های حاضر در دیویژن A رقابت‌های کاپ آسیا بانوان با هدف توسعه بسکتبال آنها در سطح قاره
سرخط خبرها
نقش زنان در روایتگری بحران‌ها حیاتی است

نقش زنان در روایتگری بحران‌ها حیاتی است

  • کد خبر: ۳۴۲۰۱۰
  • ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۸
یک فعال حوزه زنان و رسانه با اشاره به اینکه نقش زنان در روایتگری بحران‌ها حیاتی است، گفت: رسانه‌ها باید با بهره‌گیری از ظرفیت بانوان، بازتاب‌دهنده صدای مردمی باشند که در میانه‌ی بحران‌ها، بار اصلی پایداری اجتماعی را بر دوش می‌کشند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محدثه تک‌فلاح در نشست تخصصی «نقش زنان در مدیریت بحران و جنگ» با اشاره به چالش‌های شخصی و حرفه‌ای خبرنگاران زن در روز‌های اخیر، اظهار کرد: ۱۲ روز گذشته برای بسیاری از خبرنگاران، به‌ویژه همکاران زن ما، دوره‌ای دشوار و طاقت‌فرسا بود؛ به‌گونه‌ای که شب‌ها به سختی به استراحت می‌رسیدیم و فشار جسمی و روانی سنگینی را تجربه کردیم.

وی با تأکید بر اینکه در شرایط جنگ روایت‌ها، بار اصلی اطلاع‌رسانی بر دوش رسانه‌هاست، ادامه داد: در حمله اخیر، یکی از مهم‌ترین خلأ‌هایی که ما در حوزه رسانه مشاهده کردیم، ناتوانی در تعیین مرز روایت‌گری بود؛ اینکه چه چیزی باید روایت شود و چه چیزی نباید. این مسئله سردرگمی‌هایی را در تصمیم‌گیری‌های رسانه‌ای ایجاد کرد.

این فعال حوزه زنان و رسانه با بیان اینکه بخش قابل‌توجهی از تیم خبرنگاران شامل بانوانی با مسئولیت‌های خانوادگی است، افزود: بسیاری از خبرنگاران ما مادر یا خانه دار هستند. با وجود این مسئولیت‌ها، تلاش کردند روایت‌های انسانی و غیرنظامی از حادثه اخیر را پوشش دهند. با این حال، محدودیت‌های تصویری و نبود اسناد مستند، کار را برای انتقال این روایت‌ها دشوار کرد.

تک‌فلاح با انتقاد از برخی عملکرد‌های رسانه ملی گفت: رسانه ملی در شرایطی که هنوز سوگ عمومی برای فرماندهان نظامی برقرار نشده بود، چند روز متوالی بر حادثه ساختمان خود تمرکز کرد. این در حالی است که باید اولویت با روایت حماسه‌های ملی و جایگاه خانواده‌ها در مواجهه با این بحران‌ها باشد.

او تأکید کرد: نقش زنان در روایتگری بحران‌ها حیاتی است. رسانه‌ها باید با بهره‌گیری از ظرفیت بانوان، بازتاب‌دهنده صدای مردمی باشند که در میانه‌ی بحران‌ها، بار اصلی پایداری اجتماعی را بر دوش می‌کشند.

منبع: ایپنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.