زن، معمار شجاعت جمعی آشنایی با عوارض مصرف رنگ‌های مصنوعی در غذا‌های مختلف لزوم توجه و اجرای ۵ عادت مهم شبانه برای زنان بالای ۵۰ سال آغاز اردو‌های آماده‌سازی برای حضور دختران تکواندوکار در مسابقات قهرمانی آسیا از امروز (۱۰ تیر ۱۴۰۴) ضرورت حمایت بین‌المللی از حقوق زنان در همه نقاط جهان آتش‌افروزی رژیم غاصب صهیونیستی، مانعی بزرگ در مسیر دستیابی به توسعه و توانمندسازی زنان زنان، حافظان و حاملان ارزش‌های فرهنگی، دینی و ملی کشور آشنایی با علائمی که نشان می‌دهد کودک نیاز به حمایت روانی دارد «مهسا» بانویی که با شهادتش، زائر آسمانی حریم رضا شد ۹ قایقران به سومین اردوی تیم ملی کانوپولو بانوان دعوت شدند نگاهی به نقش‌آفرینی بی‌بدیل زنان در نهضت حسینی یک مادر و پنج داغ| روایت شهادت دانشمند هسته‌ای و خانواده‌اش پرچم‌داری سربازان شیرخواره در ۴۵ کشور دنیا درباره نام‌گذاری حضرت رقیه (س) «چایینه»، آیینی زنانه و کهن در کوه‌های زاگرس| زنان ایلامی عاشورا را با زبان متفاوت روایت می‌کنند نقش زنان در روایتگری بحران‌ها حیاتی است گفت‌وگو با خانواده شهیدان محمدمهدی و  زهرا نظری | جز زیبایی ندیدم
سرخط خبرها
زنان، حافظان و حاملان ارزش‌های فرهنگی، دینی و ملی کشور

زنان، حافظان و حاملان ارزش‌های فرهنگی، دینی و ملی کشور

  • کد خبر: ۳۴۲۳۶۲
  • ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۳
مدیر گروه مطالعات زنان جامعه الزهرا (س) با اشاره به اینکه یکی از نقش‌های مهم زنان در شرایط بحرانی، حفظ هویت فرهنگی و انتقال ارزش‌هاست، گفت: زنان، حافظان و حاملان ارزش‌های فرهنگی، دینی و ملی‌اند و نقش مهمی در تداوم سنت‌ها، آداب اجتماعی و شکل‌گیری مقاومت فرهنگی ایفا می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سمیه حاجی اسماعیلی با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین این نقش‌های زنان در شرایط بحرانی، نقش پشتیبانی و مدیریت خانواده است، اظهار کرد: در شرایط جنگی، مردان خانواده ممکن است به‌دلیل حضور در میدان نبرد یا سایر عوامل، از چرخه زندگی خانوادگی خارج شوند. در نتیجه، بار اصلی اداره خانواده، از جمله تأمین معیشت، تربیت فرزندان، مراقبت از سالمندان و سایر مسئولیت‌ها، بر دوش زنان قرار می‌گیرد. این وضعیت فشار روانی قابل‌توجهی را به زنان تحمیل می‌کند و مستلزم آن است که آنان مهارت‌هایی را فرابگیرند که در شرایط عادی معمولاً انتظار آن نمی‌رود.

وی ادامه داد: نقش دیگر زنان در این دوران، حضور فعال در عرصه‌های اجتماعی و کنشگری مدنی است. در موقعیت‌های بحرانی، زنان به کنشگرانی مؤثر در حوزه‌های مدنی و امدادی بدل می‌شوند و در فعالیت‌هایی همچون عضویت در سازمان‌های داوطلبانه، حضور در خط مقدم ارائه خدمات پزشکی، روانی و حتی فعالیت‌های رسانه‌ای مشارکت می‌ورزند.

مدیر گروه مطالعات زنان جامعه الزهرا (س) با بیان اینکه از دیگر نقش‌های حیاتی زنان در بحران‌ها، حفظ هویت فرهنگی و انتقال ارزش‌هاست، تصریح کرد: زنان، حافظان و حاملان ارزش‌های فرهنگی، دینی و ملی‌اند و نقش مهمی در تداوم سنت‌ها، آداب اجتماعی و شکل‌گیری مقاومت فرهنگی ایفا می‌کنند. این نقش در شرایط بحران نه‌تنها تضعیف نمی‌شود، بلکه حیاتی‌تر و اثرگذارتر نیز می‌گردد.

حاجی اسماعیلی با اشاره به اینکه بحران‌ها و جنگ‌ها ساختار خانواده را به‌طور جدی تحت تأثیر قرار می‌دهند، یادآور شد: خانواده، به‌عنوان نخستین نهاد اجتماعی، از یک‌سو بیشترین آسیب را در جریان بحران متحمل می‌شود و از سوی دیگر، بیشترین ظرفیت را برای بازسازی اجتماعی پس از بحران داراست.

منبع: خبرگزاری حوزه

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.