تداوم اردو‌های تیم ملی فوتسال بانوان بزرگسالان از برگزاری نمایشگاه محصولات فرهنگی و اشتغال خانگی تا اجرای گروه سرود کودکان خردسال در نخستین نشست «فتح نو» رصد دختران بازمانده از تحصیل در کشور توسط وزارت آموزش و پرورش دکتر علم‌الهدی: زنان باید باور اجتماع درباره معنای زن، جنگ و خانواده را تغییر دهند وعده کاهش وزن سریع از سوی تبلیغات وسوسه‌انگیز به زنان آشنایی با یادگار‌های ناشناخته گوهرشادخاتون والدین در آموزش احکام اسلامی به فرزندان چه مسئولیتی دارند؟ معرفی چند تکنیک ساده برای تقویت «شجاعت» کودکان تقویت هویت مادری، مأموریت کلان مرکز راهبری و هماهنگی بانوان سازمان تبلیغات اسلامی کتاب سال بانوان، جلوه‌ای از تحول انقلاب اسلامی در عرصه نقش‌آفرینی زنان بوستان بانوان «کرامت»، پروژه‌ای ۷ هکتاری برای ارتقای نشاط بانوان مشهد لزوم‌ محکومیت جنایت رژیم صهیونیستی در غزه از سوی کمیته حقوق کودک سازمان ملل متحد ۵۵ هزار مادر در خراسان شمالی تک فرزند هستند سمنان، میزبان نخستین اردوی آماده‌سازی تیم ملی هندبال بزرگسالان زنان
سرخط خبرها
زنان، حافظان و حاملان ارزش‌های فرهنگی، دینی و ملی کشور

زنان، حافظان و حاملان ارزش‌های فرهنگی، دینی و ملی کشور

  • کد خبر: ۳۴۲۳۶۲
  • ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۳
مدیر گروه مطالعات زنان جامعه الزهرا (س) با اشاره به اینکه یکی از نقش‌های مهم زنان در شرایط بحرانی، حفظ هویت فرهنگی و انتقال ارزش‌هاست، گفت: زنان، حافظان و حاملان ارزش‌های فرهنگی، دینی و ملی‌اند و نقش مهمی در تداوم سنت‌ها، آداب اجتماعی و شکل‌گیری مقاومت فرهنگی ایفا می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سمیه حاجی اسماعیلی با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین این نقش‌های زنان در شرایط بحرانی، نقش پشتیبانی و مدیریت خانواده است، اظهار کرد: در شرایط جنگی، مردان خانواده ممکن است به‌دلیل حضور در میدان نبرد یا سایر عوامل، از چرخه زندگی خانوادگی خارج شوند. در نتیجه، بار اصلی اداره خانواده، از جمله تأمین معیشت، تربیت فرزندان، مراقبت از سالمندان و سایر مسئولیت‌ها، بر دوش زنان قرار می‌گیرد. این وضعیت فشار روانی قابل‌توجهی را به زنان تحمیل می‌کند و مستلزم آن است که آنان مهارت‌هایی را فرابگیرند که در شرایط عادی معمولاً انتظار آن نمی‌رود.

وی ادامه داد: نقش دیگر زنان در این دوران، حضور فعال در عرصه‌های اجتماعی و کنشگری مدنی است. در موقعیت‌های بحرانی، زنان به کنشگرانی مؤثر در حوزه‌های مدنی و امدادی بدل می‌شوند و در فعالیت‌هایی همچون عضویت در سازمان‌های داوطلبانه، حضور در خط مقدم ارائه خدمات پزشکی، روانی و حتی فعالیت‌های رسانه‌ای مشارکت می‌ورزند.

مدیر گروه مطالعات زنان جامعه الزهرا (س) با بیان اینکه از دیگر نقش‌های حیاتی زنان در بحران‌ها، حفظ هویت فرهنگی و انتقال ارزش‌هاست، تصریح کرد: زنان، حافظان و حاملان ارزش‌های فرهنگی، دینی و ملی‌اند و نقش مهمی در تداوم سنت‌ها، آداب اجتماعی و شکل‌گیری مقاومت فرهنگی ایفا می‌کنند. این نقش در شرایط بحران نه‌تنها تضعیف نمی‌شود، بلکه حیاتی‌تر و اثرگذارتر نیز می‌گردد.

حاجی اسماعیلی با اشاره به اینکه بحران‌ها و جنگ‌ها ساختار خانواده را به‌طور جدی تحت تأثیر قرار می‌دهند، یادآور شد: خانواده، به‌عنوان نخستین نهاد اجتماعی، از یک‌سو بیشترین آسیب را در جریان بحران متحمل می‌شود و از سوی دیگر، بیشترین ظرفیت را برای بازسازی اجتماعی پس از بحران داراست.

منبع: خبرگزاری حوزه

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.