دکتر علم‌الهدی: زنان باید باور اجتماع را نسبت به معنای زن، جنگ و خانواده تغییر دهند آشنایی با یادگار‌های ناشناخته گوهرشادخاتون والدین در آموزش احکام اسلامی به فرزندان چه مسئولیتی دارند؟ معرفی چند تکنیک ساده برای تقویت «شجاعت» کودکان تقویت هویت مادری، مأموریت کلان مرکز راهبری و هماهنگی بانوان سازمان تبلیغات اسلامی کتاب سال بانوان، جلوه‌ای از تحول انقلاب اسلامی در عرصه نقش‌آفرینی زنان بوستان بانوان «کرامت»، پروژه‌ای ۷ هکتاری برای ارتقای نشاط بانوان مشهد لزوم‌ محکومیت جنایت رژیم صهیونیستی در غزه از سوی کمیته حقوق کودک سازمان ملل متحد ۵۵ هزار مادر در خراسان شمالی تک فرزند هستند سمنان، میزبان نخستین اردوی آماده‌سازی تیم ملی هندبال بزرگسالان زنان رشد چشمگیر چندقلوزایی در خراسان شمالی در فصل بهار ۱۴۰۴ درخشش دو ملی‌پوش خراسانی در مرحله فینال مسابقات بسکتبال کاپ آسیا کتابت یک نسخه قرآن کریم توسط ۷۵ هزار زن فارغ التحصیل برنامه سوادآموزی در مراکش نقش نهاد‌های مدنی کشور در کاهش مصرف سیگار توسط زنان و دختران جامعه کتاب «زنان عاشورایی»، روایتی زنانه پس از کربلا ابتلاء به آلزایمر در زنان نسبت به مردان بیشتر است پاسخ رهبر معظم انقلاب به استفتائی درباره ایجاد محرمیت با شیردهی آگاهی از جنبه‌های حقوقی مهریه، کلید پیشگیری از بسیاری اختلافات آشنایی با نقش‌های حیاتی زنان در مدیریت بحران
سرخط خبرها
خانواده ایرانی، خانواده‌ای مقاوم در برابر جنگ ۱۲ روزه اخیر

خانواده ایرانی، خانواده‌ای مقاوم در برابر جنگ ۱۲ روزه اخیر

  • کد خبر: ۳۴۲۷۷۶
  • ۱۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۳
عضو هیئت‌علمی پژوهشکده زن و خانواده با اشاره اینکه خانواده ایرانی در جنگ ۱۲ روزه اخیر نشان داد که خانواده‌ای مقاوم است، گفت: خانواده به خاطر روابط پایدار و احساسی که با یکدیگر دارند و منبع آرامش هم هستند جنبه مقاومت زایی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا شریف با تأکید بر نقش خانواده در مقابله با انکار بدیهیات گفت: هر خانواده باید هوشیاری این را داشته باید که بداند که چه کار بزرگی را در جنگ ۱۲ روزه انجام داده‌ایم و مراقب باشد که این بدیهیات انکار نشود.

وی با اشاره به اینکه خانواده ایرانی نشان داد که خانواده‌ای مقاوم است؛ زیرا بنیان‌های مقاوم و درستی دارد، تصریح کرد: جامعه ایرانی نشان داد که باور‌هایی دارد که هرچند در برخی از مسائل فرهنگی، اجتماعی و... اختلاف‌هایی دارد؛ اما در بنیان‌های پایه‌ای بایکدیگر همراه هستند.

عضو هیئت‌علمی پژوهشکده زن و خانواده یادآور شد: خانواده به خاطر روابط پایدار و احساسی که با یکدیگر دارند و منبع آرامش هم هستند جنبه مقاومت زایی دارد. اعضای خانواده می‌دانند در پناه یکدیگر در شرایطی که آستانه آرامش و به حداقل رسیده است چگونه در کنار هم بمانند.

شریف در رابطه با جنبه عاطفی گفت: خانواده به خاطر زمان طولانی و عاطفی که در کنار هم هستند می‌توانند این عرصه را تقویت کنند. گفت‌و‌گو نقش مهمی در تقویت این ساحت کرد؛ زیرا بسیاری از مسائلی که باعث ترس و نگرانی می‌شوند با بیان کردن کاهش می‌یابند.

وی با تأکید بر لزوم استفاده از ظرفیت قهرمان سازی و قصه گویی برای کودکان بیان کرد: امروز قهرمان‌های زیادی برای قصه گویی به کودکان داریم و باید از این ظرفیت قصه گویی برای قهرمان سازی و نمادسازی استفاده کنیم.

منبع: خبرگزاری حوزه

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.