نخستین روایت شیخ محمدتقی بهلول گنابادی درباره وقایع مسجد گوهرشاد از ۱۹ تا ۲۱ تیر ۱۳۱۴ | مردم سنگ داشتند، آن‌ها تفنگ نقش آفرینی مادران در تربیت فرزندان عاشق وطن| صدای آرام لالایی مادرانه هنوز پُرنفوذترین شیوه تربیت است روایت زندگی زنان شهید قوی‌ترین سلاح فرهنگی است لزوم حفظ هویت فرهنگی کودکان تنها با بازسازی ادبیات این گروه سنی بررسی تاثیرات آلودگی‌های شدید بر باروری زنان فعال در کانون‌های فرهنگی مساجد، الگو‌هایی ارزشمند برای تمام جامعه آشنایی با روش‌های شناخت کودکان و نوجوانان نسبت‌به شخصیت امام‌حسین(ع) حضور زنان در صف اول جنگ رسانه‌ای ۱۲ روزه اخیر کسب یک تساوی مهم توسط بانوی استاد بزرگ شطرج ایرانی در دور رفت مرحله دوم جام جهانی شطرنج بانوان ثبت ۷۰۳ واقعه ولادت از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون در تایباد برگزاری گردهمایی باشکوه بانوان مشهدی در اجتماع «یک ایران یک زینب» در حرم مطهر رضوی افتتاح ۳ بوستان دیگر برای بانوان مشهد
سرخط خبرها
چند توصیه‌ تابستانی به بانوان باردار| آنچه لازم است برای پیشگیری از گرمازدگی بدانید

چند توصیه‌ تابستانی به بانوان باردار| آنچه لازم است برای پیشگیری از گرمازدگی بدانید

  • کد خبر: ۳۴۳۲۳۷
  • ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۵
یک متخصص طب ایرانی با ارائه چند توصیه‌ علمی و کاربردی به بانوان باردار، به لزوم توجه به این توصیه‌ها برای پیشگیری از گرمازدگی تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مژگان تن ساز با اشاره به اینکه مصرف مایعات کافی، به‌ویژه در روز‌های گرم، یکی از نکات کلیدی در مراقبت‌های تابستانی دوران بارداری است، اظهار کرد: هرچند نوشیدنی‌های بسیار شیرین توصیه نمی‌شوند، اما آب ساده یا نوشیدنی‌های ملایم شور، به دلیل تعریق بالا، مفید خواهند بود. دوغ، آب‌انار، یا حتی مصرف روزانه یک تا سه قاشق مرباخوری رب انار پس از غذا، می‌تواند به پیشگیری از گرمازدگی کمک کند.

وی گفت: سماق نیز یکی از خوراکی‌های مفید در رژیم تابستانی مادران باردار محسوب می‌شود. افزودن سماق به غذا، چه در کنار برنج و چه همراه با گوشت، به کاهش حرارت بدن و بهبود وضعیت گوارش کمک می‌کند؛ البته در معده‌های خیلی سرد باید با احتیاط مصرف شود.

این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: مصرف گاه‌به‌گاه سبزی‌خوردن‌های سبک نیز در این فصل توصیه می‌شود. علاوه بر تغذیه، خواب کافی و منظم شبانه از عوامل مؤثر در حفظ رطوبت بدن و جلوگیری از ضعف عمومی و خشکی ناشی از گرما است. بی‌خوابی و خواب دیرهنگام می‌تواند علائم گرمازدگی را در مادران باردار تشدید کند.

وی اظهار کرد: فعالیت بدنی سبک در ساعات خنک روز، مانند اوایل صبح یا پس از غروب آفتاب، می‌تواند به گردش خون بهتر و پیشگیری از ورم اندام‌ها در دوران بارداری کمک کند، همچنین، ورزش‌هایی مانند پیاده‌روی آرام در سایه، حرکات کششی ملایم یا تمرینات تنفس عمیق در محیط خنک، ضمن تقویت سیستم ایمنی بدن، به بهبود خلق‌وخو و کاهش خستگی ناشی از گرما نیز کمک می‌کنند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.