اعلام میانگین سن ازدواج در کشور لزوم آموزش نقش‌های مشارکتی از کودکی در خانواده تویی آخرین امیدم | روایت عشق ابدی در نامه‌ نرسیده یک همسر آزاده مشهدی + تصویر پرستاری و مدیریت پشت جبهه، یکی از رسالت‌های مهم حضرت زینب (س) در واقعه عاشورا تضعیف جایگاه خانواده ایرانی، هدف مهم دشمنان حضور دسته‌جمعی زنان پشت هیئت‌های عزاداری مردان چه حکمی دارد؟ لزوم بازطراحی ساختار اشتغال برای تحقق الگوی سوم زن مسلمان دستورپخت حلوا عربی در خانه+ فیلم معراج شهدا؛ روایتی از جنس اشک و ایثار چرا مداح معروف ثواب مداحی‌اش را به مادران تقدیم کرد؟ پیروزی تیم‌ملی بسکتبال بانوان ایران با دو یار خراسانی‌اش در دیدار دوستانه در چین افزایش نقش زنان نویسنده و مترجم، یکی از مهم‌ترین تحولات در عرصه تولید کتاب مواجهه زنان مسلمان محجبه فرانسوی با خشونت کلامی و فیزیکی معرفی چند نکته راهبردی برای داشتن یک ازدواج موفق فرصت های بیشتر مشارکت در فعالیت‌های تولیدی و بازاریابی در ادغام صندوق‌های خرد زنان روستایی و عشایری نفقه، حق قانونی زن برای تأمین معاش در زندگی مشترک نقش موثر بازی‌های آموزشی و الگو‌های مذهبی در کاهش اضطراب و افزایش تاب‌آوری فرزندان نقش حیاتی مادر در انتقال مفاهیم ولایی و پیوند فرزندان با اهل بیت (ع) آشنایی با فواید مصرف شاه توت برای زنان
سرخط خبرها
دستورپخت حلوا عربی در خانه+ فیلم

دستورپخت حلوا عربی در خانه+ فیلم

  • کد خبر: ۳۴۳۶۰۷
  • ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۸
حلوا عربی یک خوراکی خوشمزه و مقوی است که با مصرف متعادل آن می‌توان از فواید بی‌شماری برای سلامتی بهره‌مند شد.  
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز؛ حلوا عربی یک خوراکی خوشمزه و مقوی است که با مصرف متعادل آن می‌توان از فواید بی‌شماری برای سلامتی بهره‌مند شد.

مواد لازم:

آرد سفید: ۱ لیوان (همه رسپی‌ها با لیوان فرانسوی هست)

شیرخشک قنادی: نصف لیوان

آرد نشاسته ذرت: نصف لیوان

روغن: ۱ لیوان

شکر: ۱ لیوان

آب ولرم: ۱/۵ لیوان

گلاب: ۱/۴ لیوان

هل و زعفران به میزان دلخواه

کره: به میزان دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا مواد خشک که به ترتیب شیرخشک قنادی، آرد نشاسته ذرت و آرد سفید را با روغن مایع ترکیب کنید و هم بزنید تا آرد‌ها کاملا داخل روغن حل شود و گلوله‌ای نداشته باشد. سپس روی حرارت بگذارید و به آرامی هم بزنید.

ما بین کار روغن جامد و کره را اضافه کرده، سپس شکر و آب را ترکیب کنید و کاملا هم بزنید تا شکر داخل آب حل شود.

زمانی که آرد‌ها کاملا طلایی و کاراملی رنگ شد، شیره را اضافه کنید.

در مرحله بعد، گلاب، هل و زعفران دم کشیده را با ترکیب قبلی مخلوط کنید و دوباره روی حرارت بگذارید. حدود ۱ الی ۲ دقیقه هم بزنید تا حلوا کمی سفت شود. (اگر مقداری گلوله شد می‌توانید با همزن برقی بزنید تا گلوله‌های این مواد از هم باز شود)

سپس داخل ظرف سرو بریزید و تزیین کنید. نوش جان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.