آشنایی با نشانه‌های‌ کمبود کلسیم در زنان نمایش تصویر واقعی از کیفیت فوتسال زنان ایران در جام جهانی احتمال تغییر در حوزه مهریه وجود دارد هزاران نفر از زنان و دختران با رهبر معظم انقلاب دیدار داشتند نگاهی به مشارکت زنان در اقتصاد محلی | با پایه‌های توسعه پایدار در کسب‌وکار بانوان بیشتر آشنا شویم نشست کارآفرینان حوزه گردشگری و صنایع‌دستی برگزار شد | فعالیت مادرانه زنان در تمام کسب‌وکار‌ها از بسکتبال با ویلچر تا تیم ملی | داستان زنی که با معلولیت جنگید از بام تا بوم | روایت زنی که اجازه نداد هنر در او خاموش شود وقتی کارگران مشغول کارند | مسئولیت‌هایی که از چشم صاحب‌خانه پنهان می‌ماند شکلاتی که سرنوشت یک پزشک را عوض کرد لطفاً شیر آب را ببندید برنامه مسابقات تیم ملی هندبال زنان ایران در پرزیدنت‌کاپ| تیم ملی به مصاف کرواسی می‌رود طرز تهیه کیک کدوحلوایی در خانه + فیلم تعبیر یک رؤیا | روایت مادری که پسر مرزبانش شهادت را از کودکی صدا می‌زد چند قطره زندگی | روایت مادرانی که شیرشان را نذر نوزادان نارس می‌کنند جادوگر دورریز‌ها | بانویی که از تکه‌پارچه‌ها هنری جهانی خلق کرد چطور در خانه رنگ موی طبیعی بسازیم؟ بوستان ریحانه | تجربه یک روز اختصاصی زنانه در قلب مشهد
سرخط خبرها
طرز تهیه دسر موس وانیلی در خانه+ فیلم

طرز تهیه دسر موس وانیلی در خانه+ فیلم

  • کد خبر: ۳۳۸۶۹۹
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۹
دسر موس وانیلی، علاوه بر طعم لذیذ و بافت خامه‌ای، می‌تواند فواید مختلفی برای سلامتی داشته باشد.  
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز؛ دسر موس وانیلی، علاوه بر طعم لذیذ و بافت خامه‌ای، می‌تواند فواید مختلفی برای سلامتی داشته باشد.  این دسر به دلیل استفاده از مواد اولیه مانند شیر، خامه و تخم مرغ، منبع خوبی از کلسیم، پروتئین و ویتامین‌های گروه ب است.

مواد لازم:

تخم مرغ ۶ عدد

شیر ۳ لیوان

شکر ۱/۲ لیوان

ژلاتین ۶ ق مرباخوری

اب سرد ۱/۲ فنجان

خامه قنادی ۳۰۰ گرم

طرز تهیه:

ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ از هم جدا کرده، سپس سفیده‌ها را با همزن فرم دهید و کنار بگذارید. در مرحله بعد، زرده‌ها و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود.

سپس شیر داغ را در ۳ مرحله اضافه کرده، پس از آن ژلاتین و آب سرد باهم مخلوط و بن ماری کرده، به مواد قبلی اضافه کنید.

در این مرحله، خامه را بریزید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. سپس سفیده‌های فرم گرفته را اضافه کنید و به صورت فولد هم بزنید. در مرحله پایانی، مایع دسر را داخل ظرف مورد نظر بریزید و دو ساعت داخل یخچال نگه دارید. پس از نگهداری پایان زمان نگهداری در یخچال، دسر را می‌توانید سرو کنید. نوش جان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.