گلایه‌های کاپیتان تیم بسکتبال بانوان مشهد| جمعه در مشهد بازی داریم شهسواری به فینال بازی‌های کشور‌های اسلامی صعود کرد آیا نابرابری آموزشی هنوز زنده است؟ برگزاری نخستین جشنواره تقدیر از بانوان کارآفرین خراسان رضوی در هفته گرامیداشت مقام زن در مشهد فرزند سردار شهید سلامی در مشهد: زنان ایرانی ستون‌های تاب‌آوری و مقاومت ملی‌اند | تأکید بر معرفی الگو‌های بومی زنان در استان‌ها تیم ملی والیبال زنان برنزی شد تحویل ۱۰ هزار واحد استیجاری به زوج‌های جوان با حذف وعده‌های غذایی، لاغر نمی‌شوید! چله معارف فاطمی در دانشگاه بین‌المللی امام‌رضا(ع) آغاز شد روایت فرازونشیب‌های زندگی اولین بانوی نماینده مجلس شورای اسلامی پدیده‌ای به نام «فیلم فرمالیته» | در گذشته، حریم خصوصی حرمت داشت آسیب‌های یک بحران پنهان برای فرزندان | تهدید سلامت روان با طلاق عاطفی ضرورت اقدام جهادی در حوزه ازدواج جوانان حضور ۲ تیم هندبال دختران خراسانی در  لیگ آیندگان کسب مدال طلا بانوی کاراته‌کای دهه هشتادی در ریاض مشاوره پیش از ازدواج کلید کاهش آسیب‌های مهریه برتری تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان ایران مقابل هند هشدار مصرف زعفران در دوران بارداری|خطر سقط با دمنوش زعفرانی
سرخط خبرها
طرز تهیه دسر موس وانیلی در خانه+ فیلم

طرز تهیه دسر موس وانیلی در خانه+ فیلم

  • کد خبر: ۳۳۸۶۹۹
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۹
دسر موس وانیلی، علاوه بر طعم لذیذ و بافت خامه‌ای، می‌تواند فواید مختلفی برای سلامتی داشته باشد.  
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز؛ دسر موس وانیلی، علاوه بر طعم لذیذ و بافت خامه‌ای، می‌تواند فواید مختلفی برای سلامتی داشته باشد.  این دسر به دلیل استفاده از مواد اولیه مانند شیر، خامه و تخم مرغ، منبع خوبی از کلسیم، پروتئین و ویتامین‌های گروه ب است.

مواد لازم:

تخم مرغ ۶ عدد

شیر ۳ لیوان

شکر ۱/۲ لیوان

ژلاتین ۶ ق مرباخوری

اب سرد ۱/۲ فنجان

خامه قنادی ۳۰۰ گرم

طرز تهیه:

ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ از هم جدا کرده، سپس سفیده‌ها را با همزن فرم دهید و کنار بگذارید. در مرحله بعد، زرده‌ها و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود.

سپس شیر داغ را در ۳ مرحله اضافه کرده، پس از آن ژلاتین و آب سرد باهم مخلوط و بن ماری کرده، به مواد قبلی اضافه کنید.

در این مرحله، خامه را بریزید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. سپس سفیده‌های فرم گرفته را اضافه کنید و به صورت فولد هم بزنید. در مرحله پایانی، مایع دسر را داخل ظرف مورد نظر بریزید و دو ساعت داخل یخچال نگه دارید. پس از نگهداری پایان زمان نگهداری در یخچال، دسر را می‌توانید سرو کنید. نوش جان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.