مروری بر کارنامه بازیگر خراسانی، به بهانه نقش‌آفرینی‌اش در سریال «بامداد خمار» طلاق، عاقبت یک دنبال‌کننده ساده راهکار‌هایی ساده برای سرگرم‌کردن بچه‌ها در آپارتمان‌های کوچک ۸ اصل کلیدی برای ساختن یک کمد لباس پایدار سهم نابرابر زنان از اقتصاد | واکاوی موانع پنهان کارآفرینی در ایران اشتغال زنان با رویکردی خانواده‌محور | وقتی نادیده‌گرفتن کار خانگی، امنیت اقتصادی زنان را تهدید می‌کند مهلت ارسال آثار به کنگره بین‌المللی شعر زنان مقاومت تمدید شد برگزاری یک کنفرانس بین‌المللی با محوریت زن معاصر و ارزش‌های الهی در دی‌ماه سهم ۳۳ درصدی زنان خراسان رضوی در صدور مجوز‌های کسب‌وکار ترکیب جمعیت زنان سرپرست خانوار، تغییر کرده است احتمال اضافه شدن سرمربی سابق سرخ پوشان به تیم ملی فوتبال زنان هفته چهارم لیگ برتر والیبال زنان برگزار شد| کسب نتیجه برتر برای تیم‌های مدعی قهرمانی نخستین بانویی که به ریاست سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران رسیده بود، درگذشت (۲۹ آذر ۱۴۰۴) اجرای برنامه غربالگری سلامت جسمی زنان سرپرست خانوار در کشور واکنش متفاوت زنان به ابتلا به برخی بیماری‌های عصبی پرسش‌های حقوقی بانوان | از بازنشستگی تا توهین پیامکی، ارث و تغییر نام زنانِ پیوند و تداوم در شاهنامه| از دختران شاه یمن تا مادر منوچهر رج‌به‌رج احیای یک میراث | وقتی تار و پود گذشته دوباره جان می‌گیرد مرگ مادر، فقدانی فراتر از نبودن یک آغوش
سرخط خبرها
دستور پخت حلوای سه آرد مجلسی مخصوص در خانه + فیلم

دستور پخت حلوای سه آرد مجلسی مخصوص در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۳۳۶۶۵۳
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۴
حلوا نه‌تنها طعمی شیرین و دلپذیر دارد، بلکه مملو از مواد مغذی و مفید برای بدن است.
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز؛ حلوا نه‌تنها طعمی شیرین و دلپذیر دارد، بلکه مملو از مواد مغذی و مفید برای بدن است. همچنین، این غذای سنتی سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی است که با رادیکال‌های آزاد مبارزه کرده و سیستم ایمنی را تقویت می‌کنند.

مواد اولیه حلوای سه آرد مجلسی:

آرد سفید: ۱/۵ لیوان
آرد برنج: ۱ لیوان
آرد نخود: ۱ لیوان
آب: ۵ لیوان
شکر: ۵ لیوان
گلاب: ۱ لیوان
روغن مایع، روغن جامد و کره: به مقدار لازم
هل و زعفران: به مقدار لازم

طرز تهیه حلوای سه آرد مجلسی:

ابتدا تمام آرد‌ها را الک کرده و کنار بگذارید. سپس داخل قابلمه روغن مایع بریزید و آرد سفید اضافه کنید. دقت کنید در این مرحله شعله گاز در حین تفت آرد خیلی کم باشد.

زمانی که آرد سفید مقداری تغییر رنگ داد، آرد برنج، روغن و کره اضافه کرده، این روال را تکرار کنید و در آخر آرد نخود را اضافه کنید و حدود ۲ ساعت به هم زدن خود ادامه دهید تا کاملا کاراملی رنگ شود. سپس آب، شکر و گلاب باهم مخلوط کنید تا شکر کاملا داخل آب حل شود و سپس به مواد قبلی اضافه کنید.

در آخر هل و زعفران دم کشیده را اضافه کرده، از روی حرارت بردارید و برای به روغن افتادن حلوا، به صورت گهواره کمی هم بزنید. سپس داخل ظرف سرو بریزید و تزیین کنید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.