گلایه‌های کاپیتان تیم بسکتبال بانوان مشهد| جمعه در مشهد بازی داریم شهسواری به فینال بازی‌های کشور‌های اسلامی صعود کرد آیا نابرابری آموزشی هنوز زنده است؟ برگزاری نخستین جشنواره تقدیر از بانوان کارآفرین خراسان رضوی در هفته گرامیداشت مقام زن در مشهد فرزند سردار شهید سلامی در مشهد: زنان ایرانی ستون‌های تاب‌آوری و مقاومت ملی‌اند | تأکید بر معرفی الگو‌های بومی زنان در استان‌ها تیم ملی والیبال زنان برنزی شد تحویل ۱۰ هزار واحد استیجاری به زوج‌های جوان با حذف وعده‌های غذایی، لاغر نمی‌شوید! چله معارف فاطمی در دانشگاه بین‌المللی امام‌رضا(ع) آغاز شد روایت فرازونشیب‌های زندگی اولین بانوی نماینده مجلس شورای اسلامی پدیده‌ای به نام «فیلم فرمالیته» | در گذشته، حریم خصوصی حرمت داشت آسیب‌های یک بحران پنهان برای فرزندان | تهدید سلامت روان با طلاق عاطفی ضرورت اقدام جهادی در حوزه ازدواج جوانان حضور ۲ تیم هندبال دختران خراسانی در  لیگ آیندگان کسب مدال طلا بانوی کاراته‌کای دهه هشتادی در ریاض مشاوره پیش از ازدواج کلید کاهش آسیب‌های مهریه برتری تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان ایران مقابل هند هشدار مصرف زعفران در دوران بارداری|خطر سقط با دمنوش زعفرانی
سرخط خبرها
دستور پخت حلوای سه آرد مجلسی مخصوص در خانه + فیلم

دستور پخت حلوای سه آرد مجلسی مخصوص در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۳۳۶۶۵۳
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۴
حلوا نه‌تنها طعمی شیرین و دلپذیر دارد، بلکه مملو از مواد مغذی و مفید برای بدن است.
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز؛ حلوا نه‌تنها طعمی شیرین و دلپذیر دارد، بلکه مملو از مواد مغذی و مفید برای بدن است. همچنین، این غذای سنتی سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی است که با رادیکال‌های آزاد مبارزه کرده و سیستم ایمنی را تقویت می‌کنند.

مواد اولیه حلوای سه آرد مجلسی:

آرد سفید: ۱/۵ لیوان
آرد برنج: ۱ لیوان
آرد نخود: ۱ لیوان
آب: ۵ لیوان
شکر: ۵ لیوان
گلاب: ۱ لیوان
روغن مایع، روغن جامد و کره: به مقدار لازم
هل و زعفران: به مقدار لازم

طرز تهیه حلوای سه آرد مجلسی:

ابتدا تمام آرد‌ها را الک کرده و کنار بگذارید. سپس داخل قابلمه روغن مایع بریزید و آرد سفید اضافه کنید. دقت کنید در این مرحله شعله گاز در حین تفت آرد خیلی کم باشد.

زمانی که آرد سفید مقداری تغییر رنگ داد، آرد برنج، روغن و کره اضافه کرده، این روال را تکرار کنید و در آخر آرد نخود را اضافه کنید و حدود ۲ ساعت به هم زدن خود ادامه دهید تا کاملا کاراملی رنگ شود. سپس آب، شکر و گلاب باهم مخلوط کنید تا شکر کاملا داخل آب حل شود و سپس به مواد قبلی اضافه کنید.

در آخر هل و زعفران دم کشیده را اضافه کرده، از روی حرارت بردارید و برای به روغن افتادن حلوا، به صورت گهواره کمی هم بزنید. سپس داخل ظرف سرو بریزید و تزیین کنید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.