اثرگذاری دوران شیردهی بر سلامت مادر و نوزاد روایت تجربه‌های کنشگری مؤثر زنان در مواجهه با بحران‌های اجتماعی در ۲ کتاب آغاز اردوی انتخابی تیم ملی والیبال زنان ایران برای حضور در ۲ رویداد مهم بین المللی از ۱۴ مرداد ماه ۱۴۰۴ فرزندخواندگی بیش از ۱۵۰ کودک در تهران طی جنگ ۱۲ روزه اخیر بازسازی «کاروان اسارت دختران پیامبر (ص)» در بستر راهپیمایی اربعین توصیه‌هایی به بیماران و مادران باردار برای شرکت در راهپیمایی اربعین معرفی راهکار‌های تقویت هوش هیجانی کودکان بانک شیر، راهکاری علمی و انسانی برای تأمین تغذیه نوزادان روایت فرازونشیب‌های جهاد در عرصه ترویج عفاف و حجاب از زبان بانوان فعال این حوزه شعرخوانی خانم آنا برزینا، شاعر اوکراینی، در محضر رهبر معظم انقلاب + فیلم هیئت خیمه الرجا، یک هیئت همه فن حریف فعالیت موکبی مجهز ویژه بانوان در سامرا راهکار‌های معرفی قدرت و هویت ایران اسلامی به کودکان خانواده شهدا، حاملان پیام عاشورا در بُعد عاطفی و فرهنگی هستند آمار تغذیه با شیر مادر در خراسان شمالی چقدر است؟ انتخاب بانوی ایرانی به عنوان مشاور رئیس کمیته ورزش زنان پارالمپیک آسیا ۶۰ درصد از زنان متاهل در کشور در سنین باروری هستند طرز تهیه چیزکیک انبه مخصوص با پتی‌بور + فیلم سطر‌هایی به یاد مریم حسینیان، نویسنده مشهدی که دیروز در گذشت | او با کتاب هایش همیشه زنده است کسب مقام قهرمانی توسط تیم دختران زیر ۱۶ سال بسکتبال ایران قهرمان غرب آسیا
سرخط خبرها
طرز تهیه چیزکیک انبه مخصوص با پتی‌بور + فیلم

طرز تهیه چیزکیک انبه مخصوص با پتی‌بور + فیلم

  • کد خبر: ۳۴۹۱۳۰
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۶
چیزکیک انبه به دلیل داشتن کالری و چربی بالا، منبع انرژی خوبی برای بدن محسوب می‌شود.  
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز؛ چیز کیک انبه، علاوه بر طعم لذیذ و دلپذیرش،  فواید متعددی برای سلامتی دارد، این دسر خوشمزه، به دلیل داشتن کالری و چربی بالا، منبع انرژی خوبی برای بدن محسوب می‌شود.

مواد لازم:

بیسکوییت پتی بور: ۲ بسته
کره: ۱۲۵ گرم
پنیر خامه‌ای: ۲۰۰ گرم
خامه قنادی: ۲۰۰ گرم
انبه درشت: ۱ عدد
پودر ژلاتین: ۴ ق مرباخوری سرصاف
اب سرد ۱/۳ لیوان
خلال پسته و خامه قنادی کمی جهت تزیین

طرز تهیه:

ابتدا بیسکوییت‌ها را با دستگاه پودر کرده، سپس کره آب شده را به آن اضافه کنید.

کف قالب مورد نظر را کاغذ روغنی بگذارید و ترکیب بیسکوییت و کره را کف قالب ریخته، کاملا فشرده کنید و نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود.

در مرحله بعد، انبه را با دستگاه پوره کرده، سپس پنیرخامه‌ای و خامه قنادی را به آن اضافه کنید و چندتا پالس بزنید تا کاملا مواد یکدست شود.

ژلاتین و آب سرد را ترکیب کرده و روی بخار کتری به روش بن ماری کاملا حل کنید تا شفاف و یکدست شود و به مواد قبلی اضافه کنید و ترکیب کنید.

سپس مواد پنیری را روی کراست چیزکیک بریزید، سطح آن را کاملا صاف کنید و دو ساعت داخل یخچال بگذارید تا کاملا چیزکیک سفت شود.

سپس از قالب مطابق فیلم جدا کنید و داخل ظرف مورد نظر بگذارید و با خامه فرم گرفته و خلال پسته آن را تزیین کنید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.