تکرار افتخارآفرینی دختران بسکتبالیست خراسانی در لیگ ملت‌های آسیا | تیم ملی مدال برنز گرفت سهم ۳۶ درصدی زنان از  پست‌های مدیریتی خراسان رضوی آغاز سومین اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتسال زنان در رده جوانان از امروز (دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵) ریشه بگو‌مگو‌های تمام‌نشدنی میان زوجین در زندگی مشترک‌شان چیست؟ سردرگمی مادران جوان در هدایت فضای مجازی برای بهبود در فرزندپروری | راهکار چیست؟ هوش مصنوعی و تحول دوگانه در بازار کار زنان ضمانت کمیته امداد کشور از وام‌های قرض‌الحسنه اشتغال زنان تحت پوشش این سازمان درباره کتاب تفریظ شده «من زنده‌ام» توسط رهبر شهید چه می‌دانید؟ طلاق؛ یکی از دلایل افزایش آمار زنان سرپرست خانوار در کشور تیم دختران ایران در المپیاد جهانی جغرافیا خوش درخشید آمادگی کامل تیم فوتبال خاتون بم برای حضور در لیگ قهرمانان زنان آسیا دستور پخت کیک مرغ در خانه + فیلم ویدیو | نقش مادر یک خلبان در شکست کودتای نوژه خانم‌ها قلاب‌بافی را فراموش نکنید تا آلزایمر نگیرید! آزادی بیش از ۱۰۰ مددجو از ندامتگاه زنان در تهران درخشش دختران بسکتبالیست نیشابوری در مسابقات لیگ ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا آغاز چهارمین مرحله اردوی تیم ملی هندبال بانوان از ۲۸ مردادماه ۱۴۰۵ دختر ۹ ساله جانباز مدرسه میناب، سرپرست معنوی پاراآسیایی ناگویا شد افزایش ۷ برابری تعداد جمعیت مجرد قطعی نسبت به دو دهه گذشته در کشور نگاهی به روش‌های ورود گسترده میکروپلاستیک‌ها به بدن انسان
سرخط خبرها
تیم‌ملی بسکتبال با ویلچر بانوان رها شده است

تیم‌ملی بسکتبال با ویلچر بانوان رها شده است

  • کد خبر: ۳۴۳۷۹۶
  • ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۶
به گفته مربی مشهدی تیم‌ملی بسکتبال‌باویلچر بانوان، دو سال است که تیم‌ملی بسکتبال‌باویلچر بانوان رها شده است و انجمن هیچ برنامه‌ای برای این تیم ندارد.

مژده رنگیان| شهرآرانیوز؛ مهری یوسف‌زاده با اشاره به اینکه دو سال است که تیم‌ملی بسکتبال‌باویلچر بانوان رها شده است و انجمن هیچ برنامه‌ای برای این تیم ندارد، اظهار کرد: اگر اردویی نیز برگزار شده، به همت و تلاش خود مربیان بوده است.

وی ادامه داد: چندین‌سال است که در حسرت برگزاری لیگ‌برتر بانوان هستیم، اما انجمن هیچ برنامه‌ای برای بانوان ندارد و فقط زمانی که بانوان قصد اعزام به مسابقات برون‌مرزی داشته باشند، نزدیک مسابقات چند اردو برای آنها برگزار می‌شود. درحقیقت این تیم رها شده است و در بلاتکلیفی به‌سر می‌برد.

مربی مشهدی تیم‌ملی بسکتبال‌باویلچر بانوان گفت: پس از بازی‌های پاراآسیایی هانگژو چین منتظر ارائه برنامه از سوی انجمن بودیم، اما متأسفانه به‌جز برگزاری مسابقات قهرمانی کشور، نه اردویی برای بانوان تشکیل شده و نه انجمن برنامه خاصی برای بانوان داشته است. بانوان بسکتبال‌باویلچر واقعا از این بلاتکلیفی خسته شده‌اند.

یوسف زاده بیان کرد: زمانی می‌توانیم تیم‌ملی خوب و قدری داشته باشیم که لیگ برگزار شود و از دل لیگ و مسابقات قهرمانی کشور بتوانیم بازیکنان برتر را شناسایی کنیم. ۹سال است که هدایت تیم‌ملی بسکتبال‌باویلچر بانوان را برعهده دارم، اما در این مدت انجمن هیچ برنامه‌ای برای بانوان نداشته است. خودشان نظر دیگری دارند، اما به اعتقاد من تیم بسکتبال‌باویلچر بانوان رها شده است و کسی به فکر این تیم نیست.

او درباره تیم بسکتبال‌باویلچر سه‌نفره که هدایتش را برعهده دارد، گفت: این تیم با حمایت فدراسیون جانبازان و توان‌یابان دو ماه پیش تشکیل شده است. البته، چون دو سال پیش بسکتبال سه‌نفره را در خراسان‌رضوی راه‌اندازی کرده بودم، همین تیم در قالب تیم‌ملی قرار بود به مسابقات قهرمانی آسیا در چین اعزام شود، اما متأسفانه به‌دلیل وضعیت کنونی پرواز‌ها این اعزام لغو شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.