نشست تخصصی «گفتمان علمی زنان عاشورایی» در حرم رضوی برگزار شد ضرورت تبیین جایگاه زنان در «احیای امر دین» علائم پنهان دیابت در زنان را بیشتر بشناسیم آشنایی با نحوه فرایند فرزندخواندگی برای زنان مجرد بالای ۳۰ سال| متقاضیان به مراکز مشاوره فرزندخواندگی معرفی می‌شوند دکوراسیون منزل با گیاهان آپارتمانی چه فوایدی دارد؟ طرح جدید سازمان بهزیستی کشور برای سوادآموزی به زنان بی‌سواد تحت پوشش | بیش از ۸۸ هزار نفر از این زنان سواد ندارند آیا همکاری النی کاپوچیانی با تیم ملی بسکتبال زنان ایران پایان یافت؟ پیروزی چشمگیر زنان پینگ‌پنگ‌باز ایران در بازی‌های کشور‌های اسلامی زنِ چهارسوی شهادت و قصه صبری که ۵ بار آزموده شد دختران امروز، هویت‌هایی در حال تغییر زیر هودی‌های گشاد آمار‌های ازدواج و طلاق باهم قابل‌مقایسه نیستند | نگاهی به عوارض تحلیل‌های غیرکارشناسی درخصوص ازدواج درباره معضل دودی که رنگ روشن‌فکرانه به خود گرفته است از عقد ودیعه چه می‌دانید؟ لاکِ زیبایی، لُکنتِ تکلیف | دیدگاه شرعی و پزشکی درباره کاشت ناخن درخشش بازیکن مشهدی در لیگ برتر بسکتبال زنان
سرخط خبرها
تیم‌ملی بسکتبال با ویلچر بانوان رها شده است

تیم‌ملی بسکتبال با ویلچر بانوان رها شده است

  • کد خبر: ۳۴۳۷۹۶
  • ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۶
به گفته مربی مشهدی تیم‌ملی بسکتبال‌باویلچر بانوان، دو سال است که تیم‌ملی بسکتبال‌باویلچر بانوان رها شده است و انجمن هیچ برنامه‌ای برای این تیم ندارد.

مژده رنگیان| شهرآرانیوز؛ مهری یوسف‌زاده با اشاره به اینکه دو سال است که تیم‌ملی بسکتبال‌باویلچر بانوان رها شده است و انجمن هیچ برنامه‌ای برای این تیم ندارد، اظهار کرد: اگر اردویی نیز برگزار شده، به همت و تلاش خود مربیان بوده است.

وی ادامه داد: چندین‌سال است که در حسرت برگزاری لیگ‌برتر بانوان هستیم، اما انجمن هیچ برنامه‌ای برای بانوان ندارد و فقط زمانی که بانوان قصد اعزام به مسابقات برون‌مرزی داشته باشند، نزدیک مسابقات چند اردو برای آنها برگزار می‌شود. درحقیقت این تیم رها شده است و در بلاتکلیفی به‌سر می‌برد.

مربی مشهدی تیم‌ملی بسکتبال‌باویلچر بانوان گفت: پس از بازی‌های پاراآسیایی هانگژو چین منتظر ارائه برنامه از سوی انجمن بودیم، اما متأسفانه به‌جز برگزاری مسابقات قهرمانی کشور، نه اردویی برای بانوان تشکیل شده و نه انجمن برنامه خاصی برای بانوان داشته است. بانوان بسکتبال‌باویلچر واقعا از این بلاتکلیفی خسته شده‌اند.

یوسف زاده بیان کرد: زمانی می‌توانیم تیم‌ملی خوب و قدری داشته باشیم که لیگ برگزار شود و از دل لیگ و مسابقات قهرمانی کشور بتوانیم بازیکنان برتر را شناسایی کنیم. ۹سال است که هدایت تیم‌ملی بسکتبال‌باویلچر بانوان را برعهده دارم، اما در این مدت انجمن هیچ برنامه‌ای برای بانوان نداشته است. خودشان نظر دیگری دارند، اما به اعتقاد من تیم بسکتبال‌باویلچر بانوان رها شده است و کسی به فکر این تیم نیست.

او درباره تیم بسکتبال‌باویلچر سه‌نفره که هدایتش را برعهده دارد، گفت: این تیم با حمایت فدراسیون جانبازان و توان‌یابان دو ماه پیش تشکیل شده است. البته، چون دو سال پیش بسکتبال سه‌نفره را در خراسان‌رضوی راه‌اندازی کرده بودم، همین تیم در قالب تیم‌ملی قرار بود به مسابقات قهرمانی آسیا در چین اعزام شود، اما متأسفانه به‌دلیل وضعیت کنونی پرواز‌ها این اعزام لغو شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.