فعالیت موکبی در عرصه میدان شهدا ویژه دختران علاقمند به سوغات رضوی نازایی، یکی از چالش‌های کلیدی در افزایش نرخ باروری پایان دور نهم سی‌وپنجمین دوره مسابقات قهرمانی شطرنج زنان کشور شیر مادر، ماده‌ای اثرگذار در محافظت از بدن و مغز نوزاد نگاهی به جایگاه خانواده در آثار فرشچیان دستور پخت برشتوک مکعبی شکلاتی در خانه + فیلم دهه آخر صفر ۱۴۰۴ در مشهد: فعالیت مستمر موکب‌های ویژه بانوان در ورودی‌های شهر تحت تاثیر قرار گرفتن سلامت روانی زوجین در طلاق صوری تک فرزندی، پدیده‌ای رو به رشد در جهان ایجاد چالش‌هایی برای زنان سرپرست خانوار با تغییر ساختار خانواده گفت‌و‌گو با تیام عباس‌نژاد، پدیده ۱۸ ساله و اولین ملی‌پوش تاریخ شمشیربازی بانوان مشهد| دختری با شمشیر پولادین بررسی عملکرد خوب تیم ملی فوتسال بانوان ایران در دیدار با ژاپن توسط فدراسیون جهانی فوتبال کسب مقام چهارم هانیه رستمیان در تپانچه بادی مسابقات تیراندازی قهرمانی آسیا قزاقستان
سرخط خبرها
تیم‌ملی بسکتبال با ویلچر بانوان رها شده است

تیم‌ملی بسکتبال با ویلچر بانوان رها شده است

  • کد خبر: ۳۴۳۷۹۶
  • ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۶
به گفته مربی مشهدی تیم‌ملی بسکتبال‌باویلچر بانوان، دو سال است که تیم‌ملی بسکتبال‌باویلچر بانوان رها شده است و انجمن هیچ برنامه‌ای برای این تیم ندارد.

مژده رنگیان| شهرآرانیوز؛ مهری یوسف‌زاده با اشاره به اینکه دو سال است که تیم‌ملی بسکتبال‌باویلچر بانوان رها شده است و انجمن هیچ برنامه‌ای برای این تیم ندارد، اظهار کرد: اگر اردویی نیز برگزار شده، به همت و تلاش خود مربیان بوده است.

وی ادامه داد: چندین‌سال است که در حسرت برگزاری لیگ‌برتر بانوان هستیم، اما انجمن هیچ برنامه‌ای برای بانوان ندارد و فقط زمانی که بانوان قصد اعزام به مسابقات برون‌مرزی داشته باشند، نزدیک مسابقات چند اردو برای آنها برگزار می‌شود. درحقیقت این تیم رها شده است و در بلاتکلیفی به‌سر می‌برد.

مربی مشهدی تیم‌ملی بسکتبال‌باویلچر بانوان گفت: پس از بازی‌های پاراآسیایی هانگژو چین منتظر ارائه برنامه از سوی انجمن بودیم، اما متأسفانه به‌جز برگزاری مسابقات قهرمانی کشور، نه اردویی برای بانوان تشکیل شده و نه انجمن برنامه خاصی برای بانوان داشته است. بانوان بسکتبال‌باویلچر واقعا از این بلاتکلیفی خسته شده‌اند.

یوسف زاده بیان کرد: زمانی می‌توانیم تیم‌ملی خوب و قدری داشته باشیم که لیگ برگزار شود و از دل لیگ و مسابقات قهرمانی کشور بتوانیم بازیکنان برتر را شناسایی کنیم. ۹سال است که هدایت تیم‌ملی بسکتبال‌باویلچر بانوان را برعهده دارم، اما در این مدت انجمن هیچ برنامه‌ای برای بانوان نداشته است. خودشان نظر دیگری دارند، اما به اعتقاد من تیم بسکتبال‌باویلچر بانوان رها شده است و کسی به فکر این تیم نیست.

او درباره تیم بسکتبال‌باویلچر سه‌نفره که هدایتش را برعهده دارد، گفت: این تیم با حمایت فدراسیون جانبازان و توان‌یابان دو ماه پیش تشکیل شده است. البته، چون دو سال پیش بسکتبال سه‌نفره را در خراسان‌رضوی راه‌اندازی کرده بودم، همین تیم در قالب تیم‌ملی قرار بود به مسابقات قهرمانی آسیا در چین اعزام شود، اما متأسفانه به‌دلیل وضعیت کنونی پرواز‌ها این اعزام لغو شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.