مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان

مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان

  • کد خبر: ۳۴۵۷۳۱
  • ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۰
یک پژوهشگر و فعال حوزه زنان و خانواده با اشاره به مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان، گفت: خانواده، محیطی است که محبت بی‌دریغ، پایه‌ریزی تربیت عاطفی و دینی را شکل می‌دهد. در چنین محیطی، زن و مرد با پذیرش مسئولیت‌ها و تعهدات متقابل، بستر رشد فرزندان را فراهم می‌آورند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ انسیه برومندپور اظهار کرد: در جامعه‌ای که بر پایه ارزش‌های دینی بنا شده، خانواده به عنوان سلول بنیادین اجتماع نقشی بی‌بدیل در ترویج سبک زندگی الهی ایفا می‌کند. در چنین جامعه‌ای، ارتباطات انسانی نه تنها بر مبنای منافع فردی، بلکه بر پایه پیوند‌های دینی شکل می‌گیرد؛ جایی که افراد یکدیگر را «برادر» و «خواهر دینی» می‌نامند و در برابر هم احساس مسئولیت دارند.

وی با بیان اینکه تمرین پیوند‌های عاطفی و ایمانی ابتدا باید از نهاد خانواده آغاز شود افزود: خانواده، محیطی است که محبت بی‌دریغ، پایه‌ریزی تربیت عاطفی و دینی را شکل می‌دهد. در چنین محیطی، زن و مرد با پذیرش مسئولیت‌ها و تعهدات متقابل، بستر رشد فرزندان را فراهم می‌آورند.

این پژوهشگر و فعال حوزه زنان و خانواده یادآور شد: والدین در برابر تربیت فرزندان مسئولیت مشترک دارند و انتقال این مسئولیت صرفاً به یک طرف (زن یا مرد) برخلاف روح دین و فرهنگ اسلامی است. متأسفانه برخی رسوم ناصواب، از جمله انتقال کامل تربیت کودک به خانواده یکی از طرفین، در برخی جوامع دیده می‌شود که با مبانی اسلامی سازگار نیست. طبیعی است که وقتی پیوند عاطفی بین زن و شوهر به درستی برقرار شود، زمینه شکل‌گیری یک خانواده سالم و مستحکم فراهم می‌گردد.

برومندپور با اشاره به اینکه قوامیت مرد در خانواده تنها زمانی معنا پیدا می‌کند که او مسئولیت خود را به عنوان پدر، همسر، برادر یا حتی پدربزرگ با جدیت ایفا کند، بیان کرد: مردی که رشد فکری، اعتقادی و معنوی زنان خانواده‌اش را حمایت می‌کند، در حقیقت مسیر استحکام خانواده و جامعه را هموار می‌سازد.

وی با اشاره به آیات قرآن، گفت: واژه «قوام» که در آیه ۳۴ سوره نساء به آن اشاره شده، به معنای ایستادگی، استواری و پشتیبانی است. کلمه «قوام» از ریشه قَوَمَ است که در مقابل «قعود» (نشستن) قرار دارد و به معنای ایستادگی، استواری و ثبات است. «قوام» به معنای حالتی است که شخصی بسیار محکم، استوار و مقاوم باشد؛ کسی که تکان‌ناپذیر است و مانند دیواری محکم یا ستونی استوار عمل می‌کند که گیاهان به آن تکیه می‌کنند و رشد می‌یابند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.