آغاز نیم‌فصل دوم لیگ برتر هندبال بانوان با برگزاری ۴ دیدار افزایش سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۵ عفاف و حجاب در اسلام، ۲ مفهوم به هم پیوسته| وقتی کرامت زن و استحکام خانواده هم مد نظر است خبر جدید از برگزاری رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا دیویژن B زیر ۱۸ سال بانوان کسب دومین پیروزی مشهدی ها در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال زنان برگزاری شب شعر «ملیکه ملکوت» در مسجد مقدس جمکران تعیین ۱۰ درصد از مهریه به عنوان حق الوکاله طلاق، پدیده‌ای پیچیده فعالیت پررنگ زنان، رمز ماندگاری هنر ۸ هزار ساله سفالگری در ایران آغاز دیدار‌های هفته هفدهم لیگ بسکتبال بانوان، فردا (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) | تیم‌های مدعی به دنبال تکرار برد‌های خود هستند هشدار یک متخصص درباره زیبایی فوری به کمک اسفنج‌های دریایی و چند قطره اسید!| اسپیکیول دقیقا چیست؟ سهمیه بیشتر زنان نسبت به مردان در ۳ رشته المپیکی جدایی سرمربی خارجی تیم ملی بسکتبال زنان ایران از این تیم| سرمربی جدید قرارداد بست ضرورت انجام غربالگری سرطان قبل از آغاز دوران بارداری| سرطان رحم انواع پاتولوژی دارد کسب رتبه ۱۲۵۰-۱۰۰۱ دانشگاه الزهرا (س) در آخرین نتایج منتشر شده از رتبه‌بندی موضوعی تایمز ۲۰۲۶ سهم پدران از مرخصی والدین در کره جنوبی به یک سوم رسید| استفاده بیش از ۱۸۴ هزار نفر از پدران در بخش مرخصی‌ها آشنا کردن فرزندان با مهارت های مختلف و جدید در شرایط قطع اینترنت خانه داری| نگهداری نان سبوس‌دار چگونه باید باشد؟ درباره صعود خبرساز تیم فوتبال زنان استقلال به لیگ برتر| وقتی لیگ بانوان، دنیای متفاوتی دارد نجات ۵۰۰ چشم نوزادان نارس در مازندران با روش تزریق داخل شبکیه گیاه آپارتمانی آنتوریوم؛ گل قلبی که روح خانه را تازه می‌کند
سرخط خبرها
لزوم آشنایی و هم افزایی بانوان ادارات و مجموعه‌های دولتی و کمیسیون بانوان شورای شهر مشهد

لزوم آشنایی و هم افزایی بانوان ادارات و مجموعه‌های دولتی و کمیسیون بانوان شورای شهر مشهد

  • کد خبر: ۳۴۶۲۷۴
  • ۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۷
رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی مشهد به لزوم آشنایی با ظرفیت بانوان ادارات و مجموعه‌های دولتی خراسان رضوی و اتصال آن به این کمیسیون با هدف برنامه ریزی و استفاده از ظرفیت بانوان در سیاست گذاری‌های مختلف شهری تاکید کرد.
مهدیه قمری
خبرنگار مهدیه قمری

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه سلیمی ظهر امروز ۲۹ تیر ماه ۱۴۰۴ در جلسه کمیسیون بانوان با معاونین و مشاورین حوزه بانوان و خانواده ادارات دولتی خراسان رضوی با محوریت معرفی ظرفیت های زنان که در اتاق جلسات تالار شهر برگزار شد، اظهار کرد: در نشان سلامت ۸ کارگروه مختلف وجود دارد اما متاسفانه هیچ کدام از بانوان برای حضور در این کارگروه ها کاندیدا نشدند، این موضوع به خاطر نبود طرفیت در حوزه زنان نیست بلکه به دلیل عدم شناخت ظرفیت ها و توانمندی های آنها است، از این رو این جلسه برگزار شده تا با ظرفیت های بانوان در ادارات خراسان رضوی بیشتر آشنا شویم هم از ظرفیت های آنها در حوزه های مختلف بهره مند شویم.

او با اشاره به اینکه قصد داریم با کمک معاونین و مشاورین مدیران کل در دستگاه های مختلف خراسان رضوی، پس از شناسایی بانوان توانمند آنها را به بخش های مختلف شهری، اجتماعی و ... متصل کنیم، یاداور شد: هر کدام از بانوان به تنهایی شبکه وسیعی از ظرفیت ها و توانمندی های مختلف هستند و وقتی هر کدام از آنها براساس ظرفیتی که دارند با بخش های مختلف همکاری کنند می توانند برای جامعه موثرتر باشند.

سلیمی با اشاره به اینکه پس از شناسایی ظرفیت زنان فعال و توانمند، می توانیم در سیاست گذاری ها مد نظر قرار دهیم و برایش برنامه ریزی کنیم، اضافه کرد: این جلسه می تواند فرصتی برای شناسایی و معرفی ظرفیت های بانوان ادارات مختلف باشد.

راه اندازی بیش از ۲۰۰ کسب و کار صنعتی با مدیریت بانوان در شهرک های صنعتی خراسان رضوی

دیوان دری مشاور امور بانوان مدیرعامل شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی با اشاره به ظرفیت‌های بسیار بانوان کارافرین در این شهرک، اظهار کرد: بیش از ۲۰۰ کسب و کار صنعتی با مدیریت بانوان در شهرک های صنعتی خراسان رضوی در یک سال اخیر راه اندازی شده است.

وی با تاکید بر لزوم معرفی و حمایت از فعالیت بانوان نخبه کارافرین در شهرک های صنعتی خراسان رضوی، یادآور شد: بسیاری از بانوان کارافرین با سن کم به راه اندازی کسب و کارهایی با تولیدات منحصر به فرد به عنوان کارافرین نخبه در شهرک های صنعتی استان محسوب می شوند.

برگزاری برنامه‌های مختلف ورزشی با رویکرد خانواده محور در خراسان رضوی

سروی معاون توسعه امور بانوان و خانواده اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی با اشاره به اینکه بانوان استانمان در حوزه های مختلف ورزش همگانی، قهرمانی، حرفه ای و فرهنگی ظرفیت های مختلف و بسیاری دارند، بیان کرد: در سال های اخیر تلاش کردیم برنامه هایی با رویکرد خانواده محور برنامه ریزی و اجرا کرده ایم.

وی هدف از در نظر گرفتن این رویکرد را شکاف ایجاد شده در برخی از خانواده های ایرانی به عنوان یکی از معضلات نهادی جامعه دانست و ادامه داد: متاسفانه اقبال عمومی در برنامه هایمان نداریم و مهمترین علت آن عدم تبلیغات از سوی بیشتر ارگان ها بوده است، البته در زمینه تبلیغات این برنامه ها شهرداری و آموزش و پرورش به ما بسیار کمک می کنند اما لازم است بقیه دستگاه ها در حوزه تبلیغات کنند.

سروی با اشاره به اینکه ۱۸۹ نفر از دختران ورزشکار خراسان رضوی دعوت شده به تیم ملی داریم که ۸۳ نفر از آنها عضو ثابت تیم ملی هستند، یاداور شد: هر کدام از این ورزشکاران حداقل چهار سال برای حضور در تیم ملی زحمت کشیده اند و نیاز است از ادارات مختلف در هر بخشی که می توانند از آنها حمایت کنند.

زنان و دختران، نیمی از جمعیت تحت پوشش کمیته امداد خراسان رضوی

محمدی مشاور امور زنان و خانواده کمیته امداد خراسان رضوی نیز بیان کرد: بیش از نیمی از جمعیت دانش آموزان و شهروندان زیر پوشش کمیته امداد بانوان و دختران هستند، به عنوان مثال ۱۸۳ هزار نفر از مجموع جمعیت تحت پوشش در کمیته امداد استان را بانوان تشکیل دادند.

وی ادامه داد: سالانه میزبان ۸۰۰ هزار سالمند تحت پوشش کمیته امداد کشور هستیم و نیاز داریم که ادارات دیگر هم برای برگزاری این برنامه کمک‌مان کنند.

وجود ۸ هزار دختران شهدا در خراسان رضوی

دهنوی مشاور امور زنان بنیاد شهید استان با اشاره به وجود ۸ هزار دختران شهدا در این استان، اظهار کرد: تمام این دختران در بخش های مختلف جامعه فعال هستند و ظرفیت بالایی در حوزه دارند.

وی با اشاره به لزوم برنامه ریزی دستگاه های مختلف برای تکریم خانواده های شهدا، برگزاری این جلسه را فرصتی مناسب برای برنامه‌ریزی برگزاری برنامه های مختلف برای این گروه از خانواده ها دانست.

گفتنی است؛ در این جلسه سایر معاونین و مشاورین امور زنان و خانواده ارگان های مختلف به آمارها و جمعیت زنان در دستگاه‌های مختلف خراسان رضوی و اقدامات انجام شده برای شناسایی ظرفیت‌های آنها پرداختند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.