بیش از ۷۰ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار گرفتند حضور داوران ایرانی در رقابت‌های لیگ قهرمانان بانوان آسیا آیا همکاری النی کاپوچیانی با فدراسیون بسکتبال پایان می‌یابد؟ تیم ملی اسکیت هاکی زنان برابر چین در قهرمانی آسیا به پیروزی رسید سلیمی: نقش مادران در روایت درست از جنگ بی‌بدیل است تداوم اردو‌های تیم ملی فوتسال بانوان بزرگسالان از برگزاری نمایشگاه محصولات فرهنگی و اشتغال خانگی تا اجرای گروه سرود کودکان خردسال در نخستین نشست «فتح نو» حذف کتاب از سبد خانوار، یک بحران فرهنگی جدی در کشور سهم ۳۰ درصدی بانوان کشور‌های مسلمان برای شرکت در جایزه بین‌المللی قرآن کریم دبی صحنه‌ای از قیام معرفتی زنان برای ساختن جهانی بهتر رصد دختران بازمانده از تحصیل در کشور توسط وزارت آموزش و پرورش درباره سمیحه خلیل، صدای زخم‌خورده و مقاوم زنان سرزمین فلسطین طرز تهیه رولت خانگی با خامه در خانه + فیلم دکتر علم‌الهدی: زنان باید باور اجتماع درباره معنای زن، جنگ و خانواده را تغییر دهند وعده کاهش وزن سریع از سوی تبلیغات وسوسه‌انگیز به زنان آشنایی با یادگار‌های ناشناخته گوهرشادخاتون والدین در آموزش احکام اسلامی به فرزندان چه مسئولیتی دارند؟ معرفی چند تکنیک ساده برای تقویت «شجاعت» کودکان تقویت هویت مادری، مأموریت کلان مرکز راهبری و هماهنگی بانوان سازمان تبلیغات اسلامی
سرخط خبرها
حذف کتاب از سبد خانوار، یک بحران فرهنگی جدی در کشور

حذف کتاب از سبد خانوار، یک بحران فرهنگی جدی در کشور

  • کد خبر: ۳۴۷۲۰۵
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۰
یک نویسنده با اشاره به اینکه کتاب کودک و نوجوان به مولفه‌های دیگری مانند خرید حضوری و انتخاب خود کودکان نیاز دارد، گفت: حذف کتاب از سبد خانوار، یک بحران فرهنگی جدی در کشور است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا یوسفی اظهار کرد: ناشران دولتی باید به سمت نوآوری حرکت کنند و سیاست‌های مدیریتی خود را تغییر دهند. تنها در این صورت است که نشر کودک و نوجوان می‌تواند جایگاه سابق خود را بازیابد.

وی ادامه داد: در سطح جهانی کتاب کودک تحت تأثیر تغییرات فناوری قرار گرفته است. بسیاری از افراد به جای خرید کتاب، نسخه‌ی دیجیتال آن را دریافت می‌کنند یا تصاویر آن را ذخیره می‌کنند.

این نویسنده پیشکسوت با اشاره به اینکه وقتی هزینه‌های مدرسه و سایر مخارج ضروری افزایش می‌یابد، طبیعی است که خرید کتاب از اولویت خارج شود، بیان کرد: حذف کتاب از سبد خانوار یک بحران فرهنگی جدی است.

یوسفی بیان کرد: بحران‌هایی مانند شیوع کرونا در کشور باعث شد که مدارس و خانواده‌ها کمتر کتاب تهیه کنند و در نتیجه، بچه‌ها از کتاب فاصله بگیرند.

وی تاکید کرد: کتاب کودک و نوجوان به مولفه‌های دیگری مانند خرید حضوری و انتخاب خود کودکان نیز نیاز دارد.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.