آغاز مسابقات والیبال قهرمانی ایران منطقه جنوب دختران زیر ۱۹ سال کشور از ۱۸ شهریور ماه ۱۴۰۵ خارج‌سازی توده‌ای حدود ۳۰ سانتی‌متری از شکم و لگن یک بانوی ۴۲ ساله در کاشان آشپزی | طرز تهیه سوپ گوجه‌فرنگی ساده به روش ایتالیایی هشدار یک روانشناس نسبت به گسترش روان‌شناسی زرد در شبکه‌های اجتماعی | تعارضات زندگی مشترک با روش‌های فوری رفع نمی‌شود کاهش علائم شناختی یائسگی با یک درمان هورمونی آیا توجه به مناسبت‌ها در زندگی مشترک یک رسمِ کلیشه‌ای است یا یک ضرورت؟ لزوم تبدیل دورکاری مادران شاغل به مسئله اجتماعی و سیاستی خانه‌داری | آیا روش درست نگهداری هندوانه بریده در یخچال را می‌دانید؟ حریفان تیم خاتون در لیگ قهرمانان فوتبال بانوان آسیا⁩ مشخص شدند حنا زرین‌کمر در صدر رنکینگ برترین‌های تکواندوی جهان قرار گرفت حضور تیم ملی راگبی ۷  نفره بانوان ایران برای اولین بار در  رقابت‌های قهرمانی آسیا ضیافت خون ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید احمد سیرجانی ۱۱۰۰ بانوی کارآفرین خراسان شمالی به صورت هدفمند حمایت می‌شوند انجام ششمین پیاده‌روی فضایی ۲ فضانورد زن هشدار جدی یک پژوهش: تحصیل‌کرده‌ها تمایلی به فرزندآوری ندارند راه‌اندازی موزه دفاع مقدس گیلان با ۱۲۴ محتوای مرتبط با زنان تشخیص اختلال رشد کودکان وظیفه خانواده نیست آشپزی | فوت و فن‌های پخت کلوچه مرغ؛ یک فینگرفود ترد و خوشمزه خانه‌داری | پلو چند دقیقه باید دم بکشد؟
سرخط خبرها
آرتروز زانو، یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مفصلی در زنان

آرتروز زانو، یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مفصلی در زنان

  • کد خبر: ۳۴۸۱۵۰
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۰
یک فوق تخصص جراحی زانو با اشاره به اینکه آرتروز زانو، یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مفصلی در زنان است، گفت: آمار‌ها نشان می‌دهد در مقابل هر پنج یا ۶ زن که دچار این بیماری می‌شوند، تنها یک مرد با آن دست و پنجه نرم می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسین اکبری اقدم به نقش محافظتی هورمون استروژن در زنان اشاره کرد و گفت: این هورمون تا حدود سن ۵۰ سالگی از مفاصل زنان محافظت می‌کند، اما با کاهش آن پس از یائسگی، غضروف مفصل زانو آسیب پذیرتر می‌شود.

وی ادامه داد: نسبت عضله به چربی در زنان پایین‌تر است و به دلیل عضلات پایین، فشار‌ها مستقیم به مفاصل وارد می‌شود.

این فوق تخصص جراحی زانو اضافه کرد: بسیاری از زنان نیز دچار اضافه وزن هستند که این موضوع هم از نظر مکانیکی فشار را افزایش می‌دهد و هم از نظر بیوشیمیایی با ترشح هورمون‌های التهابی از بافت چربی، آسیب به غضروف را تسریع می‌کند.

وی با بیان اینکه درد مفاصل در زنان به‌طور معمول شدیدتر از مردان احساس می‌شود، گفت: زنان آستانه تحمل درد پایین‌تری دارند و به همین دلیل آرتروز برایشان از نظر عملکردی آزاردهنده‌تر است.

اکبری با اشاره به اینکه آرتروز زانو، یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مفصلی در زنان است، تصریح کرد: آمار‌ها نشان می‌دهد در مقابل هر پنج یا ۶ زن که دچار این بیماری می‌شوند، تنها یک مرد با آن دست و پنجه نرم می‌کند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.