تشخیص بیماری سی‌اف در دوران جنینی امکان‌پذیر است نقش کلیدی بانوان طلبه در انتقال پیام عاشورا شکست تیم ملی فوتبال دختران زیر ۲۰ سال ایران در مرحله مقدماتی جام ملت‌های آسیا برگزاری نشست علمی «الگوی زن مقاوم در نهضت عاشورا و حرکت اربعین» در کربلا واریزی ۱۰ میلیون تومانی کمک‌هزینه بلاعوض شغلی برای زنان سرپرست خانوار اربعین، بزرگ‌ترین اتفاق اثرگذار برای کودکان روایت زنی از خاطرات جنگ و غربت در رمان «اربعین طوبی» لزوم مصرف ۸ تا ۱۲ لیوان آب در روز توسط مادران در دوران شیردهی قرار گرفتن فوتبال زنان ایران مقابل غول‌های آسیا در بیست و یکمین دوره جام ملت‌ها ازدواج در ماه‌های محرم و صفر چه حکمی دارد؟ تقویت حوزه زنان و خانواده، یکی از سرمایه‌های نرم کشور برای حفظ آرمان‌های انقلاب و انسجام ملی درباره مسیر حرفه ای طی شده توسط بانوی تیرانداز پارالمپیکی مشهدی| هرکسی را برای کاری ساخته‌اند دومین برد در مقدماتی جام ملت‌های آسیا کسب شد| تیم ملی فوتبال دختران زیر ۲۰ سال ایران، روی خط پیروزی نگاهی به عوامل اثرگذار در ایجاد صمیمیت میان خواهر و برادر در خانواده توسعه مشاغل خانگی با ایجاد زیرساخت‌های حمایتی و آموزشی در کشور ضرورت تقویت عرصه تبلیغ دینی ویژه بانوان در پیاده روی اربعین زایمان طبیعی بی‌درد، دستاورد مهم پزشکی روایت حضور زنانه در مسیر پیاده‌روی اربعین در «خواهرانه» سقوط تیم ملی فوتبال بانوان ایران در رنکینگ جهانی
سرخط خبرها
ابتلاء به آلزایمر در زنان نسبت به مردان بیشتر است

ابتلاء به آلزایمر در زنان نسبت به مردان بیشتر است

  • کد خبر: ۳۴۶۴۰۰
  • ۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۸
یک متخصص نورولوژی، بیماری‌های مغز و اعصاب و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به روند رو به رشد این بیماری در ایران و جهان، گفت: ابتلاء به آلزایمر در زنان نسبت به مردان بیشتر است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرور عدوانی با اشاره به روند رو به رشد این بیماری در ایران و جهان، اظهار کرد: آلزایمر تنها حافظه را درگیر نمی‌کند، بلکه سایر کارکرد‌های شناختی را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد. این بیماری نه‌تنها زندگی فرد مبتلا، بلکه خانواده و ساختار اجتماعی و اقتصادی جامعه را نیز درگیر می‌کند.

وی افزود: با افزایش سن جمعیت، شیوع آلزایمر در کشور ما نیز رو به افزایش است. در حالی که در سطح جهانی، هر سه ثانیه یک نفر به آلزایمر مبتلا می‌شود، این رقم در ایران به‌طور تقریبی هر ۷ دقیقه یک نفر برآورد می‌شود. این آمار، ضرورت توجه فوری به پیشگیری، تشخیص و مدیریت بیماری را نشان می‌دهد.

این متخصص نورولوژی با تأکید بر اهمیت غربالگری در تشخیص زودهنگام آلزایمر، بیان کرد: اگر صرفاً به ویزیت‌های روتین بسنده کنیم، تنها حدود ۲۰ درصد موارد شناسایی می‌شوند. اما با اجرای برنامه‌های غربالگری می‌توانیم درصد بالاتری از بیماران را به موقع شناسایی کنیم. این موضوع، نقش کلیدی غربالگری در کنترل بیماری را نشان می‌دهد.

عدوانی تاکید کرد: شیوع این بیماری در افراد بالای ۶۰ سال در کشور حدود ۸ درصد تخمین زده می‌شود، و این روند در حال افزایش است. همچنین ابتلا در زنان نسبت به مردان بیشتر دیده می‌شود.

منبع: خبرگزاری آنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.