نگاهی جامع به تمامی بخش‌های زندگی حضرت زینب (س) در کتاب «عقیله» شیوع فرزندپروری استبدادی، تهدیدی برای کودکان درس حضرت‌زینب(س) برای زمانه پرآشوب ما معجزه ویتامین آفتاب برای حافظه بانوان ویدئو | عظمت زن | به بهانه سالروز ولادت حضرت زینب کبری (س) حمایت از دانش‌آموزان متأهل در دستورکار وزارت آموزش و پرورش تیم ملی زنان راگبی ایران تاریخ ساز شد زنان چگونه به جنگ بحران های روانی بروند؟ روایتی متفاوت از حادثه شاهچراغ| مادری فدایی فرزندش می‌شود استرداد یک زن به کشور به اتهام کلاهبرداری در زمینه رمزارز حرم حضرت معصومه (س) میزبان رویداد فرهنگی «زینبی باش» مشارکت والدین در دوست یابی فرزندان کلید رشد مهارت اجتماعی آرامش در قلب خانه با سبک زندگی مینی‌مالیست‌ها چگونه تعادل بین زندگی مشترک و خانواده را حفظ کنیم؟ بانوی کارآفرین روستایی حافظ میراث مادری معرفی صبحانه‌های متفاوت برای بهبود رفلاکس و افسردگی فرش قرمز، نگینِ درخشانِ دکوراسیون داخلی نگاهی به معجزه‌های هنر عذرخواهی در رفع سوءتفاهم‌ها از حاشیه شهر تا زندان | بازخوانی پرونده جرم‌زایی زنان
سرخط خبرها
دستورپخت کیک هویج در خانه + فیلم

دستورپخت کیک هویج در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۳۴۹۷۳۳
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۶
کیک هویج می‌تواند به تقویت بینایی، بهبود عملکرد دستگاه گوارش و افزایش سطح انرژی کمک کند.  
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز؛ کیک هویج می‌تواند به تقویت بینایی، بهبود عملکرد دستگاه گوارش و افزایش سطح انرژی کمک کند. همچنین، به دلیل وجود آنتی‌اکسیدان‌ها در هویج، کیک هویج می‌تواند در مقابله با آسیب‌های اکسیداتیو و پیری زودرس سلول‌ها موثر باشد.

مواد لازم:

تخم مرغ: ۵ عدد

شکر: ۲۱۰ گرم (یک پیمانه)

آرد: ۱۸۰ گرم (۱ و ۱/۳ پیمانه)

روغن مایع: ۱۶۰ گرم (۳/۴ پیمانه)

بکینگ پودر: ۶ گرم (۱ ق چ پر)

دارچین: ۶ گرم (۱ ق چ پر)

هویج ریز رنده شده: ۲۰۰ گرم

پودر گردو: جهت تزیین

طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا از حالت لختی دربیاید. سپس شکر را کم کم اضافه کنید تا یک مایع کرم رنگ و کشداری داشته باشید.

در این مرحله، روغن مایع و هویج را اضافه کنید و درحد مخلوط شدن هم بزنید.

بعد از آن، آرد و بکینگ پودر و پودر دارچین را الک کرده و توی دو الی سه مرحله به مواد قبلی اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند.

سپس مواد را داخل قالب ۲۰ در ۳۰ بریزید و روی ان را گردو رنده شده بپاشید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۴۵ درجه بپزید.

وقتی از فر دراوردید و کاملا خنک شد، کاغذ روغنی آن را جدا کنید و به هر اندازه‌ای که خواستید برش بزنید و سرو کنید. / نوش جان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.