به گزارش شهرآرانیوز؛ کیک هویج میتواند به تقویت بینایی، بهبود عملکرد دستگاه گوارش و افزایش سطح انرژی کمک کند. همچنین، به دلیل وجود آنتیاکسیدانها در هویج، کیک هویج میتواند در مقابله با آسیبهای اکسیداتیو و پیری زودرس سلولها موثر باشد.
تخم مرغ: ۵ عدد
شکر: ۲۱۰ گرم (یک پیمانه)
آرد: ۱۸۰ گرم (۱ و ۱/۳ پیمانه)
روغن مایع: ۱۶۰ گرم (۳/۴ پیمانه)
بکینگ پودر: ۶ گرم (۱ ق چ پر)
دارچین: ۶ گرم (۱ ق چ پر)
هویج ریز رنده شده: ۲۰۰ گرم
پودر گردو: جهت تزیین
ابتدا تخم مرغها را با همزن برقی بزنید تا از حالت لختی دربیاید. سپس شکر را کم کم اضافه کنید تا یک مایع کرم رنگ و کشداری داشته باشید.
در این مرحله، روغن مایع و هویج را اضافه کنید و درحد مخلوط شدن هم بزنید.
بعد از آن، آرد و بکینگ پودر و پودر دارچین را الک کرده و توی دو الی سه مرحله به مواد قبلی اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند.
سپس مواد را داخل قالب ۲۰ در ۳۰ بریزید و روی ان را گردو رنده شده بپاشید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۴۵ درجه بپزید.
وقتی از فر دراوردید و کاملا خنک شد، کاغذ روغنی آن را جدا کنید و به هر اندازهای که خواستید برش بزنید و سرو کنید. / نوش جان