بانوی خراسانی به مدال برنز کوراش آسیا دست یافت نقش کلیدی رسانه‌ها در تبیین مسائل خانواده در فضای اجتماعی کشور حضور ۹والیبالیست خراسان رضوی به اردو‌های ملی زنان واقف قرآن را می توان در سده های کهن یافت کاهش ۱.۴ درصدی آمار ازدواج در خراسان رضوی طی دو سال گذشته پرداخت ۷۳ همت وام ازدواج و فرزندآوری به بیش از ۳۰۰ هزار نفر از متقاضیان دستورپخت کیک هویج در خانه + فیلم اثرگذاری دوران شیردهی بر سلامت مادر و نوزاد روایت تجربه‌های کنشگری مؤثر زنان در مواجهه با بحران‌های اجتماعی در ۲ کتاب آغاز اردوی انتخابی تیم ملی والیبال زنان ایران برای حضور در ۲ رویداد مهم بین المللی از ۱۴ مرداد ماه ۱۴۰۴ فرزندخواندگی بیش از ۱۵۰ کودک در تهران طی جنگ ۱۲ روزه اخیر بازسازی «کاروان اسارت دختران پیامبر (ص)» در بستر راهپیمایی اربعین توصیه‌هایی به بیماران و مادران باردار برای شرکت در راهپیمایی اربعین معرفی راهکار‌های تقویت هوش هیجانی کودکان بانک شیر، راهکاری علمی و انسانی برای تأمین تغذیه نوزادان روایت فرازونشیب‌های جهاد در عرصه ترویج عفاف و حجاب از زبان بانوان فعال این حوزه شعرخوانی خانم آنا برزینا، شاعر اوکراینی، در محضر رهبر معظم انقلاب + فیلم هیئت خیمه الرجا، یک هیئت همه فن حریف فعالیت موکبی مجهز ویژه بانوان در سامرا راهکار‌های معرفی قدرت و هویت ایران اسلامی به کودکان
سرخط خبرها
دستورپخت کیک هویج در خانه + فیلم

دستورپخت کیک هویج در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۳۴۹۷۳۳
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۶
کیک هویج می‌تواند به تقویت بینایی، بهبود عملکرد دستگاه گوارش و افزایش سطح انرژی کمک کند.  
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز؛ کیک هویج می‌تواند به تقویت بینایی، بهبود عملکرد دستگاه گوارش و افزایش سطح انرژی کمک کند. همچنین، به دلیل وجود آنتی‌اکسیدان‌ها در هویج، کیک هویج می‌تواند در مقابله با آسیب‌های اکسیداتیو و پیری زودرس سلول‌ها موثر باشد.

مواد لازم:

تخم مرغ: ۵ عدد

شکر: ۲۱۰ گرم (یک پیمانه)

آرد: ۱۸۰ گرم (۱ و ۱/۳ پیمانه)

روغن مایع: ۱۶۰ گرم (۳/۴ پیمانه)

بکینگ پودر: ۶ گرم (۱ ق چ پر)

دارچین: ۶ گرم (۱ ق چ پر)

هویج ریز رنده شده: ۲۰۰ گرم

پودر گردو: جهت تزیین

طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا از حالت لختی دربیاید. سپس شکر را کم کم اضافه کنید تا یک مایع کرم رنگ و کشداری داشته باشید.

در این مرحله، روغن مایع و هویج را اضافه کنید و درحد مخلوط شدن هم بزنید.

بعد از آن، آرد و بکینگ پودر و پودر دارچین را الک کرده و توی دو الی سه مرحله به مواد قبلی اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند.

سپس مواد را داخل قالب ۲۰ در ۳۰ بریزید و روی ان را گردو رنده شده بپاشید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۴۵ درجه بپزید.

وقتی از فر دراوردید و کاملا خنک شد، کاغذ روغنی آن را جدا کنید و به هر اندازه‌ای که خواستید برش بزنید و سرو کنید. / نوش جان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.