به گزارش شهرآرانیوز؛ کیک مرمرین، به دلیل وجود موادی مانند آرد، تخم مرغ، شکر و روغن، به طور کلی منبع انرژی و کالری است، این کیک خوشمزه به دلیل نداشتن زرده تخم مرغ در مواد اولیه اش برای افرادی که چربی خون دارند مناسب است.
سفیده تخم مرغ: ۳ عدد
آرد: ۲ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
شیر: ۲/۳ پیمانه
روغن مایع: ۲/۳ پیمانه
بکینگ پودر: ۲ ق مرباخوری
کاکائو: ۳ ق غ جهت دو رنگ کردن کیک
ابتدا سفیدهها را باهمزن برقی به خوبی فرم بدهید. سپس روغن و شکر در حد مخلوط شدن هم بزنید. در ادامه شیر اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا شکرها کاملا حل شود.
سپس آرد و بکینگ پودر الک کرده، به مواد اضافه کنید و کامل هم بزنید.
در مرحله بعد، سفیدهها را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مواد ترکیب و یکدست شوند.
مواد را نصفه کرده، به یک قسمتی کاکائو اضافه کنید و کامل ترکیب کنید.
کف قالب مورد نظر را کاغذ روغنی بندازید یا با روغن و ارد چرب کنید.
از مواد کیک به صورت مساوی و مطابق فیلم داخل قالب بریزید و سطح آن را به صورت ابر و باد خط بندازید.
داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. بعد از اینکه از فر درآوردید و خنک شد، برش بزنید و سرو کنید. / نوش جان