برگزاری نخستین جشنواره تقدیر از بانوان کارآفرین خراسان رضوی در هفته گرامیداشت مقام زن در مشهد فرزند سردار شهید سلامی در مشهد: زنان ایرانی ستون‌های تاب‌آوری و مقاومت ملی‌اند | تأکید بر معرفی الگو‌های بومی زنان در استان‌ها تیم ملی والیبال زنان برنزی شد تحویل ۱۰ هزار واحد استیجاری به زوج‌های جوان با حذف وعده‌های غذایی، لاغر نمی‌شوید! چله معارف فاطمی در دانشگاه بین‌المللی امام‌رضا(ع) آغاز شد روایت فرازونشیب‌های زندگی اولین بانوی نماینده مجلس شورای اسلامی پدیده‌ای به نام «فیلم فرمالیته» | در گذشته، حریم خصوصی حرمت داشت آسیب‌های یک بحران پنهان برای فرزندان | تهدید سلامت روان با طلاق عاطفی ضرورت اقدام جهادی در حوزه ازدواج جوانان حضور ۲ تیم هندبال دختران خراسانی در  لیگ آیندگان کسب مدال طلا بانوی کاراته‌کای دهه هشتادی در ریاض مشاوره پیش از ازدواج کلید کاهش آسیب‌های مهریه برتری تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان ایران مقابل هند هشدار مصرف زعفران در دوران بارداری|خطر سقط با دمنوش زعفرانی تولد ۳ قلوها در سبزوار «مهربانو»، مهربانی برای التیام زخم‌های نادیده اهدای جایزه ملی دستگاه‌های برتر در حوزه زنان در هفته زن از نفقه تا حق اولاد | پاسخ به پرسش‌های حقوقی امروز
سرخط خبرها
دستور پخت کیک مرمرین در خانه + فیلم

دستور پخت کیک مرمرین در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۳۵۱۸۲۱
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۷
کیک مرمرین، به دلیل وجود موادی مانند آرد، تخم مرغ، شکر و روغن، به طور کلی منبع انرژی و کالری است.
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز؛ کیک مرمرین، به دلیل وجود موادی مانند آرد، تخم مرغ، شکر و روغن، به طور کلی منبع انرژی و کالری است، این کیک خوشمزه به دلیل نداشتن زرده تخم مرغ در مواد اولیه اش برای افرادی که چربی خون دارند مناسب است.

مواد لازم:

سفیده تخم مرغ: ۳ عدد

آرد: ۲ پیمانه

شکر: ۱ پیمانه

شیر: ۲/۳ پیمانه

روغن مایع: ۲/۳ پیمانه

بکینگ پودر: ۲ ق مرباخوری

کاکائو: ۳ ق غ جهت دو رنگ کردن کیک

طرز تهیه:

ابتدا سفیده‌ها را باهمزن برقی به خوبی فرم بدهید. سپس روغن و شکر در حد مخلوط شدن هم بزنید. در ادامه شیر اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا شکر‌ها کاملا حل شود.

سپس آرد و بکینگ پودر الک کرده، به مواد اضافه کنید و کامل هم بزنید.

در مرحله بعد، سفیده‌ها را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

مواد را نصفه کرده، به یک قسمتی کاکائو اضافه کنید و کامل ترکیب کنید.

کف قالب مورد نظر را کاغذ روغنی بندازید یا با روغن و ارد چرب کنید.

از مواد کیک به صورت مساوی و مطابق فیلم داخل قالب بریزید و سطح آن را به صورت ابر و باد خط بندازید.

داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. بعد از اینکه از فر درآوردید و خنک شد، برش بزنید و سرو کنید. / نوش جان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.