یک شیشه عطر قرمز اهدای مدال طلای دانش آموز بندرعباسی به رهبر معظم انقلاب تجلیل از ۱۳۵ بانوی پیشکسوت هیئتی کشور در رویداد ملی «بانوان بهشت» تولد دختر قهرمان شهید جنگ ۱۲ روزه، ۶ ماه بعد از شهادت پدر کسب مقام سوم توسط تیم ملی اسکیت رولبال بانوان ایران در رقابت‌های جام جهانی افزایش سلامت مادر و جنین با مصرف مغز‌ها در ایام بارداری بررسی ارتباط مستقیم میان فرهنگ و سیاست‌های جمعیتی آغاز نیم‌فصل دوم بیست‌وچهارمین دوره رقابت‌های بسکتبال لیگ برتر زنان از فردا (۲۷ آذر ۱۴۰۴) + برنامه دیدارها مشکلات خواب در دوران بارداری، بر جنین اثرات منفی می‌گذارد ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا معتمدی حفظ قرآن، از کلاسی که تعطیل شد تا مسیری که ادامه دارد ملی‌پوش میز مستطیلی | مهشید اشتری، ۷ سال با لباس تیم ملی وقتی «دور دورِ مجازی» به زندگی واقعی می‌رسد کمپ‌های غیراستاندارد ترک اعتیاد و نبود حمایت خانوادگی از زنان معتاد | راه سخت برگشت بانوان معتاد به خانه زنان و دام الگو‌های زرد مجازی
سرخط خبرها
طرز تهیه کیک اسفنجی مخصوص خامه کشی+ آموزش خامه‌کشی و فیلم

طرز تهیه کیک اسفنجی مخصوص خامه کشی+ آموزش خامه‌کشی و فیلم

  • کد خبر: ۳۶۱۱۹۰
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۴
کیک اسفنجی یکی از کیک‌هایی است که ساده است و معمولاً به عنوان یک کیک پایه برای انواع تزیینات و خامه کشی شناخته می‌شود.
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز؛ کیک اسفنجی یکی از کیک‌هایی است که ساده است و معمولاً به عنوان یک کیک پایه برای انواع تزیینات و خامه کشی شناخته می‌شود.

کیک اسفنجی:

مواد لازم به اندازه کیک ۱ کیلویی

تخم مرغ: ۴ عدد

آرد: ۱۲۰ گرم

شکر: ۱۰۰ گرم

آب جوش: ۴۰ گرم

وانیل: کمی

روغن مایع: ۴۰ گرم

بکینگ پودر: ۱/۲ ق مرباخوری

(مناسب برای قالب: ۱۸ سانتی متری)

خامه کشی:

مواد لازم به اندازه کیک ۱ کیلویی

خامه قنادی: ۸۰۰ گرم

موز: ۱ عدد متوسط

گردو و شکلات چیپسی: به اندازه دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا سفیده و زرده از هم جدا کنید و سفیده‌ها را فرم بدید تا کاملا سفید و ابری شکل شود. سپس زرده‌ها را با آب جوش و وانیل کمی بزنید تا کرم رنگ شود. در مرحله بعد، لازم است چند مرحله شکر را اضافه کنید تا مواد غلیظ و کرمی داشته باشید. سپس روغن اضافه کرده، آرد و بکینگ پودر را باهم الک و به مواد قبلی توی سه مرحله اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید.

وقتی مواد کاملا یکدست شد، داخل قالب ۱۸ سانت که کاغذ روغنی انداختید بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه بپزید.

طریقه خامه کشی:

ابتدا خامه شیرین شده قنادی که کمی شل شده را داخل کاسه فلزی بریزید و حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه با همزن برقی فرم بدهید.

در این مرحله اصلا عجله نکنید تا خامه کاملا فرم بگیرد و دیواره‌های ظرف فلزی هیچ‌گونه یخ زدگی نداشته باشد. سپس کیک‌ها را از قالب خارج کرده، از وسط به دو‌قسمت مساوی تقسیم کنید.

فراموش نکنید حتما از گردون استفاده کنید، همچنین، خامه‌ها را با استفاده از کاکائو یا نسکافه می‌توانید مزه دار کنید.

خامه را داخل قیف بریزید و مطابق فیلم وسط و دور تا دور کیک را خامه بزنید.

استرکشی کنید و بعد از ۸ ساعت استراحت داخل یخچال، خامه کشی کرده، روی کیک را با خامه و ماسوره مدنظر تزیین کنید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.