به گزارش شهرآرانیوز؛ برشتوک مکعبی شکلاتی بسیار مقوی و خوشمزه است و میتوان به عنوان پذیرایی مهمانها یا به عنوان میان وعده در کنار چای یا قهوه سرو کرد.
خرما: یکلیوان
آرد نخود: یک لیوان (فرانسوی)
پودر هل و دارچین: هرکدام یک قاشق چایی خوری
کره: ۵۰ گرم
روغن جامد: ۱ قاشق غذاخوری
شکلات تلخ: به میزان لازم
ابتدا آرد نخود الک شده را داخل ماهیتابه بریزید و با حرارت خیلی کم تفت بدهید. (اصلا نیاز نیست رنگ ارد تغییر کند) سپس، کره و روغن جامد اضافه کنید وهم بزنید تا مواد کاملا یکدست شود، در مرحله بعد، پودر هل و دارچین بریزید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
در این مرحله، داخل قالب مد نظر را با شکلات بن ماری شده به وسیله قلمو کاور کنید. (به شکلات اصلا روغن اضافه نکنید)، به یاد داشته باشید، کاملا دیوارههای قالب را با شکلات کاور کنید و داخل یخچال بذارید تا کاملا سفت شود و این مراحل را دو بار انجام دهید.
سپس داخل قالبهای شکلاتی را به ترتیب با خرما تکه شده، گردو و آرد تفت خورده پرکنید و روی آن را با شکلات بپوشانید.
حدود ۱۱ ساعت داخل یخچال استراحت بدهید. سپس لبههای قالب را جدا کنید و از دو طرف فشار بیاورید تا از قالب جدا شود. در این مرحله، روی آن را پودر طلایی که لوازم قنادیها دارند، تزیین کنید. / نوش جان